astropedia.gr

Top 10 κρύσταλλοι για Φενγκ Σούι

Top 10 κρύσταλλοι για Φενγκ Σούι
Αναρωτιέστε τι κρυστάλλους να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τη λίστα των 10 δημοφιλέστερων κρυστάλλων και δείτε ποιους από αυτούς θεωρείτε κατάλληλους για εσάς. Από τον αμέθυστο έως τον πυρίτη, καθένας από αυτούς τους κρυστάλλους θα φέρει όχι μόνο ομορφιά στην ζωή σας, αλλά και πολλές θεραπευτικές ενέργειες.

Λευκός χαλαζίας

Ένας καθαρός κρύσταλλος χαλαζία, ειδικά ένας κρύσταλλος που είναι πραγματικά διαφανής έχει την ιδιότητα να αποβάλλει καθετί αρνητικό από το σώμα και την αύρα σας. Ο λευκός χαλαζίας έρχεται σε πολλές μορφές είτε σε μορφή πετρώματος μικρού ή μεγάλου μεγέθους, είτε σε μορφή κοσμήματος.

Ροζ χαλαζίας
Ο ροζ χαλαζίας είναι ένα από τους πιο δημοφιλείς κρυστάλλους επούλωσης. Γνωστός για την προσέλκυση και τη διατήρηση της αγάπης,  χρησιμοποιείται επίσης όταν πρόκειται για τη θεραπεία της καρδιάς κάποιου από τον πόνο και την απογοήτευση.

Αμέθυστος
Ο αμέθυστος είναι μοναδικός μεταξύ όλων των κρυστάλλων στη δημοτικότητα και την προσιτή τιμή του, η μητέρα φύση έχει υπάρξει ιδιαίτερα γενναιόδωρη ως προς τη διαθεσιμότητά του αμέθυστου κάτι που καθιστά την εύρεση του ιδιαίτερα εύκολη. Μπορεί να τον τοποθετήσετε στο σπίτι σας, στο γραφείο, στον κήπο ακόμα και στο αυτοκίνητό σας! Υπάρχει και σε χρώμα έντονου μωβ κάτι που ανεβάζει την τιμή του.

Νεφρίτης
Ο νεφρίτης φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται για διάφορα γλυπτά που χρησιμοποιούνται ως θεραπείες στο φενγκ σούι. Ο νεφρίτης είναι επίσης διαθέσιμος σε διάφορα κοσμήματα, ως χάντρες σε βραχιόλια και δαχτυλίδια. Ο νεφρίτης φέρνει μια γλυκιά, ελαφριά και θρεπτική ενέργεια που μπορεί να αποδειχτεί πολύ επουλωτική. Έχει μια ιδιαίτερα καταπραϋντική ιδιότητα γι’αυτό και συνιστάται για τον καθαρισμό του ενεργειακού σας πεδίου με έναν πολύ σοφό τρόπο.

Κιτρίνη

Η κιτρίνη έχει την ποιότητα της ηλιακής ενέργειας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παραδοσιακά θεωρείται καλός θεραπευτικός κρύσταλλος για το ηλιακό πλέγμα  και το τρίτο τσάκρα. Μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και δίνει μια θετική, ζωντανή ροή ενέργειας μέσα και γύρω από το σώμα μας. Η κιτρίνη θεωρείται επίσης χρήσιμη για τη βελτίωση της πέψης και την ενίσχυση της σωματικής αντοχής του ατόμου.

Καπνιστός κρύσταλλος χαλαζία
Η δημοτικότητα του καπνιστού κρυστάλλου χαλαζία οφείλεται όχι μόνο στην πανέμορφη εμφάνιση αλλά και στο ότι είναι οικονομικά προσιτός. Γειώνοντας σε μια αναζωογονητική μορφή, ο καπνιστός χαλαζίας παρέχει επίσης μια λεπτή ενέργεια προστασίας και ισορροπίας. Όπως και με τον κιτρίνη, είναι σημαντικό να επιλέξετε φυσικό καπνιστό χαλαζία και όχι κάποιο κρύσταλλο που μπορεί να είναι προϊόν θερμικής επεξεργασίας.

Αμμωνίτης

Ο αμμωνίτης θεωρείται ισχυρή θεραπεία στο φενγκ σούι. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει μια πολύ ισχυρή ενέργεια που μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε χώρο, είτε είναι σπίτι είτε γραφείο, και να ανεβάσει την ενέργεια του χώρου κάνοντας τις συχνότητες υψηλότερες. Έρχεται σε πολλά όμορφα, πλούσια ιριδίζοντα χρώματα που δημιουργούν εξαιρετική ενέργεια.

Το μάτι της τίγρης
Το μάτι της τίγρης είναι πολύ προστατευτική πέτρα. Έχει ισχυρή, δυναμική ενέργεια με άγρυπνη ποιότητα. Εξάλλου, υπάρχει λόγος που η πέτρα αυτή ονομάζεται μάτι της τίγρης! Τα συγκεκριμένα χρώματα της πέτρας - από χρυσοκίτρινο έως βαθύ κόκκινο - θα εκφράσουν με πολλούς τρόπους την δυναμική ενίσχυση και την γείωση της ενέργειας. Το μάτι της τίγρης έχει επίσης μια μυστικιστική  ποιότητα και ο συνδυασμός των στερεών μαύρων λωρίδων χρώματος με λαμπερά χρυσά, καφέ και κόκκινα κάνει το μάτι της τίγρης μία ειδικού ενδιαφέροντος ενεργειακή πέτρα.

Σιδηροπυρίτης

Ο  σιδηροπυρίτης μπορεί να ενεργοποιηθεί σε κάθε χώρο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ενεργοποιώντας και μοιράζοντας ελεύθερα την αισιόδοξη ενέργεια του, είναι ένα πέτρωμα απαραίτητο στην συλλογή σας για το φενγκ σούι. Μπορείτε επίσης να βρείτε τον σιδηροπυρίτη σε εκπληκτικά σχήματα κυβόλιθων και σφαιρών.

Αιματίτης
Το όνομα "αιματίτης" αποκτά το νόημά του από την ελληνική λέξη για το αίμα. Ακόμα κι αν είναι λαμπερή μαύρη στο εξωτερικό, αν σπάσετε την πέτρα (δεν είναι εύκολο να το κάνετε…) θα δείτε ότι στο εσωτερικό του ο αιματίτης έχει βαθύ κόκκινο χρώμα αίματος. Ένας άλλος λόγος για το όνομά του μπορεί να σχετίζεται με την υψηλή περιεκτικότητα του σε σίδηρο, σχεδόν 70%.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


Newsletter