astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας, φέρνοντας κινητικότητα, ειδήσεις και γρήγορες εξελίξεις. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και πλέον αρχίζει μια περίοδος που συναντάς ακυρώσεις, παρανοήσεις και αναβολές στην εργασία σου, ενώ στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο και σε προτρέπει να αναθεωρήσεις ή να προσαρμόσεις τα δημιουργικά σου σχέδια ή να δεις μια νέα σου γνωριμία να μην προχωρά όπως θα ήθελες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. 

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, κάνοντας το κλίμα και τις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα λίγο πιο θετικό και συνεννοήσιμο. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα αισθηματικά, φέρνει μια καινούργια γνωριμία ή αναζωπυρώνει ένα φλερτ, ενώ παράλληλα μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να ξαναπαίρνουν μπρος.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα χρησιμοποιείς τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου περισσότερο από ποτέ. Υπερέχεις με τις μοναδικές ιδέες σου στη δημόσια ομιλία, ίσως ακόμα θελήσεις να λάβεις επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση που σε βοηθά στη δουλειά σου. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και ακόμα και αν είσαι χαρούμενος εξωτερικά, τώρα θα κρύβεις τις διαθέσεις σου. Από τη φύση σου είσαι δραστήριος, σπάνια περιμένεις τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους αλλά τώρα ο Άρης θα σου διδάξει ότι θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν.
Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Και πράγματι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ οι μετακινήσεις σου αναμένεται να γίνουν πιο εύκολες. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και σε βάζει στη διαδικασία να θεραπεύσεις τυχόν ψυχικά σου τραύματα και να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις τυχόν ταλέντα σου τα οποία είναι «κρυμμένα» και παρέμεναν ανενεργά μέχρι πρότινος.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Επηρεάζονται τα οικονομικά σου και τονίζονται θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικής αυτοπεποίθησης. Η επιρροή θα στοχεύσει στο να σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και είναι απαραίτητο και τι είναι αυτό που είναι περιττό. 


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 16 του μήνα, η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις που επηρεάζουν ψυχολογία και πραγματικότητα και το φαινόμενο σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τα φιλόδοξα σχέδιά σου αλλά και με τον φιλικό σου κύκλο, ενώ στις 30 του μήνα, η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή στην καθημερινότητα και την εργασία σου και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία του σώματος και την πνευματική σου ισορροπία. 
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας. ⇨  εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορεί να ανατραπούν αυτόν τον μήνα, ο οποίος κρύβει πολλές εκπλήξεις και τίποτα δεν σε διαβεβαιώνει ότι όλα πηγαίνουν όπως και πριν. Είναι μια περίοδος που μπορεί να απογοητευτείς από συναδέλφους ή συνεργάτες, αλλά ταυτόχρονα μπορείς να βρεις την βοήθεια και την υποστήριξη από μέρη και πρόσωπα που δεν περίμενες! Η αναδρομή του Ερμή χρειάζεται προσοχή γιατί επηρεάζει την καθημερινότητα στην εργασία σου και πολλά μπορεί να πάνε στραβά αν δεν προσέξεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει αναστάτωση στις αισθηματικές σου υποθέσεις και όλα είναι πιθανά! Από το να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα φανεί τελικά μοιραία μέχρι να τινάξεις στον αέρα μια σχέση που διατηρείς εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν οι ευκαιρίες πάντως για να γαληνέψεις, να ομορφύνεις και να γλυκάνεις την προσωπική σου ζωή φέρνοντας το πάθος και τον έρωτα ξανά στο προσκήνιο, αρκεί να κινηθείς λιγότερο παρορμητικά και δείξεις με κάθε τρόπο κάνοντας εμφανή την πρόθεσή σου για πίστη και αγάπη. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.