astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ- ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυξάνοντας την προσοχή σου σε λεπτομέρειες και κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και δραστήριο. Τώρα μπορείς να σκεφτείς γρήγορα και έξυπνα, να είσαι ετοιμόλογος και να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί. Στις 10 του μήνα ο κυβερνήτης σου είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και αρχίζει πλέον ένα διάστημα κατά το οποίο πολλά μπορούν να αλλάξουν, ν υπάρξουν ανατροπές κι καθυστερήσεις και εσύ ο ίδιος να αρχίσεις να αναθεωρείς τις αποφάσεις σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, δημιουργώντας άγχος και φοβίες γύρω από παρασκήνιο και κρυφούς εχθρούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. 

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της ρομαντικής έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και σε βοηθά να καταλάβεις από πού χάνεις χρήματα και ενέργεια και να το διορθώσεις πρακτικά.  

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας έντονη κινητικότητα και δράση στην εργασία σου πράγμα το οποίο σου δημιουργεί άγχος, ίσως ακόμα και θυμό. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και ίσως οι φίλοι σου σε εξαντλήσουν συναισθηματικά με τις απαιτήσεις τους, έτσι λάβε υπόψη σου και τις δικές σου ευαισθησίες και ανάγκες. 
Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και προσπαθείς τώρα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό να σχεδιάσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα εξομαλύνεται και ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις τη συντροφιά και την παρέα τους, ενώ είναι πιθανό να συνάψεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, να κάνεις καινούριους φίλους και να διευρύνεις την αποδοχή που εισπράττεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Το αξιακό σου σύστημα μπαίνει στο μικροσκόπιο, κατά πόσο εννοείς πραγματικά όσα κατά καιρούς υπερασπίζεσαι και πιστεύεις ως κοσμοθεωρία…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 16 του μήνα, η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις που επηρεάζουν ψυχολογία και πραγματικότητα και το φαινόμενο σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από την καθημερινότητά σου, την εργασία σου και την υγεία σου, ενώ στις 30 του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή γενικότερα στην ζωή σου και να θέσεις τις βάσεις για να πετύχεις τα προσωπικά σου σχέδια και τους στόχους σου. 
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας. ⇨  εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου γίνονται αυτόν τον μήνα μια αρένα όπου ο καλύτερος μόνο θα κερδίσει και συνεπώς χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός σε πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλα και σε λάθη που μπορεί να κάνεις ο ίδιος τα οποία όσο μικρά και αν είναι, αυτή την περίοδο θα σου κοστίσουν αρκετά.  Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο στο ζώδιό σου μάλιστα, δεν χρειάζεται και πολύ για να γίνει το λάθος, ενώ η έκλειψη στον οίκο της εργασίας φέρνει μεγάλες ανατροπές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
ΊΕίσαι αρκετά μπερδεμένος αυτόν τον μήνα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θες και τι αυτό που δεν θες από τον ερωτικό σου σύντροφο, ενώ παράλληλα στο προσκήνιο εμφανίζονται πρόσωπα από το παρελθόν σου και αυτό αυξάνει τα διλήμματα και το μπέρδεμά σου. Αν είσαι σε δέσμευση λοιπόν, καλό είναι αυτόν τον μήνα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις στον σύντροφο την κατάστασή σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, τότε μπορείς να διερευνήσεις κάθε πιθανότητα από το παρελθόν, αλλά και τις καινούργιες γνωριμίες που υπόσχεται η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα, αρκεί να μην ξεχάσεις ότι τίποτα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο και θα χρειαστεί να περιμένεις για να κατασταλάξουν σκέψεις και συναισθήματα τόσο τα δικά σου, όσο και της άλλης πλευράς. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.