astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κάνοντας το διάστημα κινητικό γύρω από οικονομικά θέματα, με ιδέες και ευκαιρίες να διευθετήσεις καλύτερα οικονομικές εκκρεμότητες ή να ωφεληθείς από τον σύντροφο. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά την οποία μπορεί να αντιμετωπίσεις αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές στα οικονομικά σου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί λίγο περισσότερο το άγχος σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει απέναντί σου, και δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες που θέλει προσοχή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. 

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και την εργασία σου κάνοντας το κλίμα πιο ευχάριστο, ενώ εσύ γίνεσαι πιο αποδοτικός χωρίς να κουράζεσαι τόσο. Παράλληλα ευνοείται και ο τομέας της υγείας σου καθώς χαλαρώνεις πιο συχνά και ασχολείσαι με πιο ευχάριστα πράγματα που κάνουν καλό σε σώμα και πνεύμα. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα σχέσεων. 

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα είσαι πιο σεξουαλικός και έχεις αυξημένη λίμπιντο. Θα ορμήσεις στη φωτιά του πάθους όμως μόνο αν υπάρχουν παράλληλα με το σεξουαλικό πόθο και έντονα συναισθήματα. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και αυτή είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις ένα τσεκάπ και να αποβάλεις τυχόν τοξίνες από το σώμα σου, πίνοντας άφθονο νερό. 
Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου κάνοντάς σε να αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου και η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να γυμναστείς και να εξισορροπήσεις το νου με το σώμα σου. Αν ήδη αντιμετωπίζεις ιάσιμα προβλήματα υγείας, τότε η οποιαδήποτε μορφή θεραπείας που θα ακολουθήσεις θα στεφθεί με επιτυχία και τα αποτελέσματα αυτής θα είναι γρήγορα και θαυμαστά.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Σε ωθεί να σκεφτείς γύρω από ένα νέο μέλλον που θα ήθελες να έχεις επαγγελματικά ή και κοινωνικά και με την δύναμή του σε τρέπει να ασχοληθείς με μοτίβα συμπεριφοράς σου που δεν συνειδητοποιούσες μέχρι τώρα και να τα αλλάξεις, ώστε να έχεις, χωρίς εμπόδια από εσένα, αυτό που θες.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 16 του μήνα, η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου φέρνει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις που επηρεάζουν ψυχολογία και πραγματικότητα και το φαινόμενο σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από τον εαυτό σου και τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σου, ενώ στις 30 του μήνα, η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, αλλά και να θέσεις καλύτερες βάσεις στην σχέση που έχεις με τον σταθερό σου σύντροφο. 
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας. ⇨  εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινότητα στην εργασία σου γίνεται πιο βατή και υπάρχουν διευκολύνσεις που συ κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις και ανατροπές της τελευταίας στιγμής. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μια κάποια μεγαλύτερη προσοχή τώρα, καθώς η αναδρομή του Ερμή μπορεί να φέρεις καθυστερήσεις ή εκκρεμότητες από το παρελθόν μπροστά σου και δεν είναι καλή περίοδος για να δανείσεις ή να δανειστείς. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Είναι ένας θερμός μήνας και η απόφασή σου να διεκδικήσεις με πάθος και ένταση αυτό που επιθυμείς στον ερωτικό τομέα είναι σταθερή και ισχυρή, σε τέτοιο βαθμό που δεν θα αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου στερήσει το δικαίωμα στην απόλαυση και την ερωτική ευτυχία. Η έκλειψη στο ζώδιό σου βέβαια φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στην σταθερή σου σχέση και τώρα είναι περίοδος για ένα μεγάλο βήμα και μια μεγάλη αλλαγή που με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, θα σε οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο της αισθηματικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για σένα στον χώρο της εργασίας σου ή σε μαγαζιά όπου κάνεις τις δουλειές σου. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.