astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δημιουργώντας ένα ζωντανό κλίμα με γρήγορες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου, υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς αν κινηθείς έξυπνα όμως και ψύχραιμα, χωρίς παρορμητισμό. Στις 10 του μήνα ο κυβερνήτης σου είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και αρχίζει πλέον μια περίοδος που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναβολές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας αναθεώρηση σε σχέδια και σκέψεις και σου ζητά προσαρμογή και προσαρμοστικότητα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. 

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και σε βοηθά τώρα να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό ή να έχεις διευκολύνσεις που αφορούν εκκρεμότητες με τράπεζες, δάνεια και παρόμοιες οφειλές σε τρίτα πρόσωπα. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου ανανεώνοντας και κάνοντας πιο γλυκές τις σκέψεις που κάνεις γύρω από την ζωή. 

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δημιουργεί ασάφειες και παρανοήσεις με το σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη. Ίσως αντιδράσεις με οργή και θυμό για μια ανεπίλυτη κατάσταση η οποία έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και πλέον αρχίζεις να νιώθεις ότι αγωνίζεσαι μάταια για ένα ομιχλώδες ζήτημα, στα οικονομικά σου ή την ερωτική σου ζωή, και αυτό έχει δυσμενή επιρροή στη σωματική και ψυχική σου κατάσταση.
Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και μπορείς να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, η σεξουαλική σου όρεξη αυξάνεται και, ως εκ τούτου, η ερωτική σου ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ ο ίδιος αρχίζεις να ξεπερνάς τις φοβίες και τα άγχη σου. 

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Στην εργασία σου βάζεις τα δυνατά σου και γενικότερα θέλεις να κάνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας να είναι αποδοτική και να έχει όρια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 16 του μήνα, η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις που επηρεάζουν ψυχολογία και πραγματικότητα και το φαινόμενο σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή με μια σημαντική μετακίνηση ή ταξίδι, ενώ στις 30 του μήνα, η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή στην καριέρα σου και να θέσεις καλύτερες βάσεις για την επαγγελματική σου εξέλιξη, άνοδο και επιτυχία. 
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας. ⇨  εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε καλεί να είσαι προσεκτικός, συνετός και ψύχραιμος στην καθημερινή διαχείριση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και να μην παρασυρθείς από το άδικο που σε πνίγει, γιατί μπορεί και να χάσεις το δίκιο που έχεις σε μια πιθανή διαμάχη ή έντονη συζήτηση που μπορεί να κάνεις με κάποιον υπεύθυνο ή ανώτερό σου. Ο ανάδρομος Ερμής θα βάλει και αυτός το χεράκι του σε παρανοήσεις, καθυστερήσεις και νεύρα στον επαγγελματικό τομέα και καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε κάθε λεπτομέρεια και προετοιμασμένος για τα πάντα. Στα καλά νέα, ο μήνας σε ευνοεί οικονομικά και έχεις όφελος από πελάτες και συνεργάτες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πάθος κυριαρχεί και η ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο γίνεται μεγαλύτερη αυτόν τον μήνα, με θετική ανταπόκριση αυτή την φορά από την άλλη πλευρά. Ο σύντροφος μάλιστα αυτή την περίοδο είναι ορμητικός, επίμονος και ξεκάθαρος και αυτό σε κάνει ακόμη πιο σίγουρα για τις προθέσεις και τα συναισθήματά του. Φρόντισε όμως και από την πλευρά σου τα μηνύματα που στέλνεις να είναι ξεκάθαρα και τα σημάδια που αφήνεις να οδηγούν στο σωστό μέρος, ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις, πράγμα που θα αποθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό τον σύντροφο ή ακόμη και τον πιθανό ενδιαφερόμενο εραστή. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.