astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ- ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε κάνει πιο ομιλητικό και κινητικό σε θέματα σπιτιού και στις σχέσεις σου με τα οικεία πρόσωπα, ενώ παράλληλα σου δίνει ιδέες και έξυπνες λύσεις για το πώς μπορείς να διαχειριστείς θέματα ακίνητης περιουσίας. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και τώρα αρχίζει μια περίοδος με αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις γύρω από την οικογένεια ή για κάποιο θέμα που σε απασχόλησε έντονα στο παρελθόν σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και εμπόδια με αδέλφια και στενούς συγγενείς και οι συνεννοήσεις σου γίνονται δύσκολα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. 

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθησή σου και τα οικονομικά σου. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, γλυκαίνει τις σχέσεις με συγγενείς και σε κάνει πιο μαγνητικό στην καθημερινότητά σου, ανοίγοντάς σου μικρές, αλλά πολλές πόρτες.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και οι ενέργειες που κάνεις για την προσωπική σου ανάπτυξη και τη φροντίδα του εαυτού σου θα είναι ένα μείζον θέμα στη ζωή σου τώρα. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και μπορεί να συμμετάσχεις σε φιλανθρωπικές προσπάθειες γύρω από το περιβάλλον, τη φύση ή τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα των ανθρώπων.
Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών και φέρνει θετική διάθεση, ιδιαίτερη αισιοδοξία και ανάγκη για προσωπική επέκταση. Οι γύρω σου απολαμβάνουν τη συντροφιά σου και την καλοπροαίρετη φύση και ιδιοσυγκρασία σου. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Προσπάθησε να φανείς εγκρατής και να μην προβείς σε αλόγιστες σπατάλες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Βέβαια, ως επί το πλείστον αναμένονται θετικές αλλαγές στην οικονομική σου ζωή, ενώ μπορεί να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να βρεις νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου θεμάτων.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Σε ωθεί μέσω καταστάσεων να δεις κατάματα ανασφάλειες, ενοχές, φοβίες, ενώ σου αποκαλύπτει και μυστικούς εχθρούς. Ως εκ τούτου δημιουργείται η τάση να μείνεις λίγο περισσότερο μόνος με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς κάπως από φίλους, διασκεδάσεις, έρωτες και κοινωνική ζωή.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 16 του μήνα, η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις που επηρεάζουν ψυχολογία και πραγματικότητα και το φαινόμενο σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξεις άρδην την κοσμοθεωρία σου ή θα σε απασχολήσει θέμα που σχετίζεται με ένα ταξίδι ή με την εκπαίδευσή σου, ενώ στις 30 του μήνα, η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή στο σπίτι και στην οικογενειακή σου ζωή. 
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας. ⇨  εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι δραστήριος από πολλές απόψεις και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να χαθούν! Διεκδικείς, μάχεσαι και κερδίζεις αυτό που σου αξίζει στα επαγγελματικά σου, κινείσαι δυναμικά και αποφασιστικά και έχεις κέρδος στα οικονομικά, αλλά και άνοδο επαγγελματική με το όνομά σου να ακούγεται περισσότερο. Μην αφήσεις παρανοήσεις και καθυστερήσεις να σου ανατρέψουν τα δημιουργικά σου σχέδια και στόχευσε στην κορυφή! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αυτοπεποίθησή σου αυτόν τον μήνα ανεβαίνει σημαντικά και αυτό φαίνεται και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Είναι μια περίοδος που εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο την γοητεία σου και τον μαγνητισμό σου και τώρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις στην σχέση που διατηρείς ή στην νέα γνωριμία που θα κάνεις κατά την πορεία του μήνα. Μην αφήσεις το μυαλό σου να μπερδευτεί και να μπει σε διλήμματα γύρω από το παρελθόν σου που μπορεί να επιστρέψει αυτόν τον μήνα για να σε μπερδέψει. Δεν αξίζει! Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.