astropedia.gr

Αριθμολογικές Προβλέψεις: Πως θα εξελιχθεί για έσενα το 2015;

Αριθμολογικές Προβλέψεις: Πως θα εξελιχθεί για έσενα το 2015;
Οικονομικά
Το 2015 τα οικονομικά σχεδόν όλων των κρατών της γης θα βρεθούν στην επικαιρότητα. Από τη μια, μεγάλες επιχειρήσεις θα δουν τα κέρδη τούς να αυξάνονται αλματωδώς, πολλές θα διεθνοποιηθούν, ενώ σε έξαρση θα βρίσκεται η εφαρμογή νέων τεχνικών που θα επιφέρουν αύξηση του τζίρου. Στον  αντίποδα, ένα έτος 8 μπορεί να επιφέρει ένα μεγάλο οικονομικό κραχ ή να μας κάνει μάρτυρες της κατάρρευσης οικονομικών κολοσσών. Εξάλλου το 8 είναι ο αριθμός που συμβολίζει την έκπληξη, είναι καρμικός, και μπορεί να φέρει το καλύτερο ή χειρότερο. Ο παγκόσμιος οικονομικός κολοσσός που λέγεται Κίνα με τη νέα χρονιά θα διεισδύσει σε πολλές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο και θα δώσει μεν βοήθεια, αλλά θα ασκεί και έντονη επιρροή.

Υγεία
Μια νέα σειρά  εμβολίων είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή της, ενώ τα ερευνητικά εργαστήρια μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια νέες μορφές φαρμάκων. Συγκεκριμένα, αναμένεται δυναμική πρόοδος στη μάχη κατά του AIDS, της σκλήρυνσης κατά πλάκας, καθώς και του σακχαρώδη διαβήτη. Τέλος, θα υπάρξουν μεγάλες επιτυχίες στην εμφάνιση εργαλείων και μηχανημάτων που θα βοηθήσουν στη μικροχειρουργική και τη ρομποτική χειρουργική.

Καλλιτεχνικά
Ο  παγκόσμιος κινηματογράφος αναμένεται να κάνει υπερπαραγωγές. Πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα θα είναι τα κινέζικα στούντιο, όπου σε μερικές περιπτώσεις θα ξεπεράσουν τα χολιγουντιανά στάνταρ. Ένα διαζύγιο καλλιτεχνών θα συνταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη λόγω του σκανδάλου που θα προκληθεί, και θα ακολουθήσει τεράστια αποζημίωση του ενός προς τον άλλο.

Ελλάδα

Για τη χώρα μας προβλέπονται αρκετές αλλαγές όσο αφορά πρόσωπα που παίζουν μεγάλο ρόλο στην πολιτική ή την οικονομική σκηνή. Κάποιες καινούργιες τακτικές που πρόκειται να «εισαχθούν» από την Ευρώπη θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση και δυσαρέσκεια σε σημαντικό μέρος του λαού, που δεν αποκλείεται να αλλάξει και το πολιτικό τοπίο της χώρας. Η χρονιά, πάντως, προβλέπεται να φέρει μια πολύ μικρή βελτίωση στα οικονομικά, με αποτέλεσμα ο δείκτης της ανεργίας να μειωθεί, αλλά αυτό δεν θα είναι ικανοποιητικό. Ένας μεγάλος όμιλος πιθανότατα θα επενδύσει στη χώρα μας (αρκεί η γραφειοκρατία να το ευνοήσει). Στον αθλητικό τομέα, μια μεγάλη επιτυχία θα γίνει αιτία να ακουστεί το όνομα της χώρας μας, με ευμένεια σε παγκόσμια κλίμακα, και γενικότερα η φήμη της Ελλάδας Θα βελτιώνεται διαρκώς μέσα σε αυτό το έτος.   

Πώς βρίσκετε τον αριθμό του προσωπικού σας έτους.
Κάθε άνθρωπος έρχεται κάθε εννέα έτη στην ίδια θέση (φυσικά, με άλλα πρόσωπα ή καταστάσεις). Ο ανθρώπινος κύκλος, όσο διαρκεί, χωρίζεται σε εννεαετίες. Κάθε έτος κάτι μας φέρνει. Αλλά και κάτι μας παίρνει, ώστε να υπάρχει ισορροπία στον Καρμικό Τροχό.
Για να βρούμε το προσωπικό μας έτος, προσθέτουμε:
Παγκόσμιο έτος ( 8 ) + ημέρα γέννησης +μήνας γέννησης. Π.χ. ένα άτομο που έχει γεννηθεί στις 23.3 για το 2015 έχει προσωπικό έτος: 7
Παράδειγμα:
2 + 3 + 3 + 2 + 0 + 1 + 5 = 16 
1 + 6 = 7
 
Θυμηθείτε
Μεγάλες αλλαγές ζωής:  θα γίνουν σε προσωπικό έτος 1,5 και 9
Απώλειες: θα πραγματοποιηθούν σε προσωπικό έτος 4, 7 και 9
Ζητήματα καρδιάς:  θα γίνου πιο αισθητά σε προσωπικό έτος 2, 3 και 6
Περισσότερες συγκινήσεις: θα βιώσουν τα προσωπικά έτη 2, 7 και 9
Πιο ευνοημένα: θα είναι τα προσωπικά έτη 3, 5 και 6
Λιγότερο ευνοημένα: θα είναι τα προσωπικά έτη 4, 7 και 9

Προσωπικό έτος 1: Κέρδη, κέρδη, κέρδη
Οικονομικά
Εύνοια αναμένεται το έτος αυτό, ιδιαίτερα στους τομείς της εργασίας ή όσον αφορά την πληρωμή χρεών που δεν τολμούσατε να ζητήσετε να σας εξοφλήσουν. Οι μήνες Φεβρουάριος και Μάιος ίσως να αποδειχτούν οι καλύτεροι, ενώ γενικά όλη τη χρονιά θα δείτε τα εισοδήματα σας να αυξάνονται.
Αισθηματικά
Νέες γνωριμίες, νέες καταστάσεις! Νέα ξεκινήματα για όσους το έχουν ανάγκη. Οι μήνες Μάιος και Σεπτέμβριος θα αποτελέσουν σταθμό στα αισθηματικά σας, αρκεί να μην ξεχνάτε: «Ο τολμών νικά». Επίσης, αν η σχέση σας δεν προχωράει, μη φοβηθείτε να πείτε το «αντίο».
Υγειά - Οικογένεια
Τα ξεκινήματα, όπως το έτος 1, μας καλούν να κάνουμε εξετάσεις και να δοκιμάσουμε νέες θεραπείες, να κάνουμε ακόμα και εγχειρήσεις, χωρίς φόβο για επιπλοκές ή παρενέργειες. Το διάστημα Μάιο και Ιούνιο είναι το ιδανικότερο γι΄αυτές τις «δουλειές».
Αριθμοί για το έτος 1: 1, 8, 10, 15, 20, 39
Ημέρα σας η Κυριακή.     

Προσωπικό έτος 2: Αιφνίδιες αλλαγές.
Οικονομικά
Ο τομέας αυτός θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή τη χρονιά, με προσεκτική διαχείριση, όμως, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Αν ψάχνετε για εργασία, οι καταλληλότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος, Μάιος, και Οκτώβριος. Στασιμότητα στις εισπράξεις ή στην αναζήτηση συνεργατών.
Αισθηματικά
Κάποιο βότσαλο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά σας. Προσοχή να μην πληγώσετε και να μην πληγωθείτε! Πολλοί ίσως να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας ( Μάιος Ιούνιο), ενώ κάποιοι άλλοι ίσως να πάρετε οριστικά διαζύγιο.
Υγειά  -  Οικογένεια
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει μια θεραπεία και δεν βλέπετε βελτίωση, ο Απρίλιος είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για να ξαναδείτε το γιατρό σας και να επαναπροσδιορίσετε τη θεραπεία και τα φάρμακά σας. τον Αύγουστο ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας να χρειαστεί επείγουσα ιατρική βοήθεια.
Αριθμοί για το έτος 2: 2, 8, 17, 33, 40, 47 
Ημέρα σας η Δευτέρα.     

Προσωπικό έτος 3: Οι ευνοημένοι!
Οικονομικά
Ίσως να είστε οι πιο ευνοημένοι τη χρονιά αυτή, και όχι μόνο στα οικονομικά. Θα προκύψουν χρήματα από διαφορετικές πηγές, και θα κάνουμε τη ζωή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Αν είστε συγγραφείς ή ποιητές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τον Σεπτέμβριο να εκδώσετε κάποιο έργο σας.
Αισθηματικά
Όλοι οι μήνες, άλλος λίγο άλλος πολύ, θα συμβάλουν ώστε τα αισθηματικά σας να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και το μαγνητισμό σας, με αποτέλεσμα η μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Προσοχή στις υπερβολές.
Υγειά  -  Οικογένεια
Θα έχετε καλή υγεία, ή θα ξεκινήσετε θεραπείες που θα σας κάνουν γρήγορα καλά. Ίσως να αυξηθεί ο αριθμός των μελών της οικογένειάς σας, καθώς, αν επιθυμείτε την άφιξη του πελαργού, έχετε υπόψη ότι η χρονιά του 8 μάλλον θα σας κάνει το χατίρι.
Αριθμοί για το έτος 3: 3, 8, 21, 33, 44, 46
Ημέρα σας η Τρίτη.     

Προσωπικό έτος 4: Δύσκολη χρονιά.
Οικονομικά
Στην αριθμολογία τη χρονιά αυτή τη χαρακτηρίζουμε κατά βάση δύσκολη. Έτσι, μόνο αν έχετε διάθεση να τρέξετε, να αγωνιστείτε, να κουραστείτε, θα δείτε τα εργασιακά σας να πηγαίνουν καλά. Προσοχή στα έξοδα, κυρίως την περίοδο Μάιος – Σεπτέμβριος. Συμβουλή: Κλειστές οι παλάμες!
Αισθηματικά
Δυσκολία δεν θα αντιμετωπίσετε μόνο στον οικονομικό τομέα, αλλά και αισθηματικά σας. αν κάνετε μια νέα σχέση και σας ενδιαφέρει να την κρατήσετε, θα χρειαστούν ψυχραιμία, κούραση και σοβαρότητα, ώστε να χτίσετε χωρίς το φόβο του γκρεμίσματος.
Υγειά  -  Οικογένεια
Συνήθως το προσωπικό έτος 4 φέρνει προβλήματα με τα οστά ή την κρανιακή χώρα, τόσο σε εσάς όσο και σε κάποια μέλη της οικογένειάς σας. ελέγξτε λοιπόν το προσωπικό έτος των μελών της, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα. 
Αριθμοί για το έτος 4: 4, 8, 18, 28, 31, 48
Ημέρα σας η Τετάρτη.     

Προσωπικό έτος 5: Προσοχή στις κινήσεις σας.
Οικονομικά
Σκαμπανεβάσματα στην εργασία ή καθυστερήσεις στο να τελειώσετε μια ορισμένη δουλειά ή υπόθεση θα φέρουν τα πάνω κάτω στον εισπρακτικό τομέα. Ακόμα, κάποιοι συνεργάτες σας ίσως θελήσουν να ματαιώσουν τη συνεργασία σας, αφήνοντας σας «ξεκρέμαστους». Προσοχή Απρίλιο και Αύγουστο.
Αισθηματικά
Εδώ κρύβονται οι μεγάλες εκπλήξεις! Θα βλέπετε άτομα του αντίθετου φύλου να σας «πιέζουν» να κάνετε κάτι μαζί τους, ενώ θα σας ξαναχτυπήσουν την πόρτα «φαντάσματα» του χθες ή ξεχασμένες – πονεμένες ιστορίες. Οι αδέσμευτοι ίσως να πάρουν αποφάσεις θα τους… δεσμεύσουν. Πάντως, ο γάμος δεν προτείνεται στο έτος αυτό.
Υγειά  -  Οικογένεια
Επειδή τα πράγματα για την υγεία σας αυτή τη χρονιά θα είναι περίεργα, φυλαχτείτε! Κατάγματα, μυαλγίες αλλά και χρόνια προβλήματα με τη στοματική σας κοιλότητα θα βγουν στην επιφάνεια. Προσοχή και στα αφροδίσια νοσήματα.
Αριθμοί για το έτος 5: 5, 8, 14, 15, 37, 42
Ημέρα σας η Πέμπτη.     

Προσωπικό έτος 6: Τα φώτα στραμμένα πάνω σας.
Οικονομικά
Είστε καλλιτέχνες; Αν ναι, και μάλιστα τραγουδιστές, ηθοποιοί, τηλεπαρουσιαστές, θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν στα ύψη. Ο κύκλος σας θα μεγαλώσει, ενώ θα κλείσετε πολλά και καλά συμβόλαια. Στις διαπραγματεύσεις, κρατήστε τους τόνους χαμηλά.
Αισθηματικά
Στατιστικά, οχτώ στα δέκα άτομα που διανύουν αυτό το προσωπικό έτος καταλήγουν στο γάμο, και μάλιστα στον εκκλησιαστικό! Μήπως ανήκετε σε αυτούς; Από την άλλη, το έτος αυτό υπάρχει και ο αντίποδας, το διαζύγιο.
Υγειά  -  Οικογένεια
Μικροπροβλήματα μόνο στην υγεία φέρνει η χρονιά αυτή, κυρίως σε έντερα και στομάχι. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα, ο Ιανουάριος και ο Μάρτιος είναι οι καταλληλότεροι μήνες για αυτόν το σκοπό. Τέλος, το έτος αυτό είναι καλό για συμφιλιώσεις με μέλη της οικογένειας με τα οποία σας χωρίζει η έχθρα.
Αριθμοί για το έτος 6: 6, 8, 13, 24, 38, 47
Ημέρα σας η Παρασκευή.     

Προσωπικό έτος 7: Φυλάξτε τα ,μυστικά σας.
Οικονομικά
Δώδεκα δύσκολοι μήνες στο οικονομικό και εργασιακό τομέα. Θα προκύπτουν συχνά καθυστερήσεις, ίσως και ακυρώσεις όσον αφορά την εργασία που θέλετε να παραδώσετε, ή σε σχέδια που σκοπεύετε να αρχίσετε. Υπολογίστε έσοδα και έξοδα και μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό.
Αισθηματικά
Παραδοσιακά το προσωπικό έτος 7 συνδέεται με μοναξιά ή απομακρύνσεις προσώπων. Ακόμα, σχετίζεται με κρυφούς ή παράνομους έρωτες, που θα πρέπει να μείνουν καλά κρυμμένοι, γιατί διαφορετικά θα τιναχτούν πολλά στον αέρα.
Υγειά  -  Οικογένεια
Τη χρονιά αυτή όσοι πάσχουν από χρόνια ψυχικά νοσήματα θα περάσουν δύσκολα. Η κατάθλιψη θα είναι στο φόρτε της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό των άτυχων. Προσοχή τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο, η αναστάτωση θα είναι μεγάλη. 
Αριθμοί για το έτος 7: 7, 8, 16, 29, 36, 46 
Ημέρα σας η Σάββατο.     

Προσωπικό έτος 8: Μπαίνετε σε σειρά.
Οικονομικά
Το 2015 θα είναι ορόσημο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. δάνεια που σας έκοβαν τα φτερά θα τα τακτοποιήσετε, προμηθευτές θα σας κάνουν μεγαλύτερες πιστώσεις, ενώ όσοι σας χρωστούν θα σας εξοφλήσουν με μεγαλύτερη προθυμία. Γενικά αυτό θα είναι ένα έτος οικονομικής τακτοποίησης και προόδου. 
Αισθηματικά
Απρίλιος και Ιούλιος θα είναι οι μήνες που τα ερωτικά σας θα πάρουν φωτιά. Οι κυρίες που «τρέχουν» αυτό το έτος θα δουν να επισημοποιούνται και να μονιμοποιούνται σχέσεις ετών. Ακόμα, νέες γνωριμίες μεταξύ ατόμων με μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορεί να καταλήξουν σε γάμο.
Υγειά  -  Οικογένεια
Παραδοσιακά, το παγκόσμιο έτος 8, όταν συμπλέει με το προσωπικό έτος 8, δίνει άριστη υγεία, χωρίς προβλήματα. Αν είστε υπό μακροχρόνια θεραπεία, θα δείτε να βελτιώνεται η κατάσταση σας, ενώ κάποια νέα αγωγή που θα αρχίσετε φέρος θα φέρει την ίαση.
Αριθμοί για το έτος 8: 8, 17, 21, 31, 41, 44 
Ημέρα σας Κυριακή.     

Προσωπικό έτος 9: Τα ματιά σάς ανοιχτά!
Οικονομικά
Κλείνει ο εννεαετής κύκλος σας, και θα χρειαστείτε όση ψυχραιμία διαθέτετε, ώστε να μην κάνετε λάθη. Δεν χρειάζεται να είστε μόνιμα σε ένταση, προσπαθήστε όμως να μην είστε αφηγημένοι, αλλά και να μην υπογράφετε χαρτιά καλή τη πίστη. Πείτε «όχι» στις σπατάλες και τα περιττά έξοδα! 
Αισθηματικά
Δώδεκα μήνες κόπου, προσπάθειας και ταλαιπωρίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, που θα δυσκολέψουν την αισθηματική σας ζωή. Για πολλούς από εσάς ίσως έφτασς η στιγμή να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Υπομονή και εγκράτεια, σε πρώτο πλάνο, για να μην υπάρξει οριστική διάλυση.
Υγειά  -  Οικογένεια
Παραδοσιακά, στο έτος 9 προκύπτουν τα περισσότερα ατυχήματα εξαιτίας της αφηρημάδας. Έτσι, δώστε προσοχή αν τρέχετε, αν σηκώνετε βάρη, αν μεταφέρετε βαριά έπιπλα ή αντικείμενα. Γενικά, δώστε προσοχή στην ταχύτητα, όπως και τα άκρα σας.
Αριθμοί για το έτος 9: 9, 8, 10, 20, 36, 40
Ημέρα σας Δευτέρα. 

από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγος - αναλυτής ταρώ
τηλ: 2108646051
 

Για πληρέστερη εικόνα του έτους 2015 διαβάστε επίσης: