astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ, 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020
Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις!
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να πιεστείς αρκετά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, καθώς την Δευτέρα πραγματοποιείται απέναντί σου έκλειψη σελήνης. Έτσι λοιπόν, το σκοινί μοιάζει να τεντώνει, είναι όμως προτιμότερο να προετοιμαστείς για κάθε πιθανό αποτέλεσμα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή προλογίζει σημαντικές αλλαγές και εσύ μοιάζεις δεν θέλεις να υποχωρήσεις για άλλη μια φορά, αφού νιώθεις πως σε κάποια θέματα έχεις περάσει τα όριά σου. Βλέποντας όμως τις καταστάσεις πιο σφαιρικά και πιο αποστασιοποιημένα, μπορείς να βρεις και την καλύτερη λύση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Την Τρίτη ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο, κάνοντάς σε ταυτόχρονα πιο επικοινωνιακό από ποτέ! Στα οικονομικά πάντως από τη μια ωφελείσαι από τις κινήσεις που κάνουν άλλοι, αλλά ενδεχομένως να περίμενες περισσότερα έσοδα από αυτά που τελικά έρχονται.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.