astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένεις ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σου ζητήματα. Επιπλέον, αναμένεται να αναθεωρήσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 φέρνει αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ευνοείται η εύρεση δουλειάς (αν είσαι άνεργος) ή η αλλαγή εργασιακού χώρου (αν δουλεύεις ήδη κάπου). Ο κυβερνήτης σου Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ λογικής και διαίσθησης.

Ο δε Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να διαπαιδαγωγήσεις με μοντέρνο τρόπο τα δικά σου παιδιά ή τα παιδιά άλλων (αν είσαι δάσκαλος ή θείος για παράδειγμα). Επιπρόσθετα, σε ενθαρρύνει να απαγκιστρωθείς από τον έμφυτο συντηρητισμό και τη συστολή που σε χαρακτηρίζουν και να πειραματιστείς στην ερωτική σου ζωή. Τέλος, ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό ζητάει από εσένα να μην παραμελήσεις την οικογένειά σου εξαιτίας της απορρόφησής σου σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό).

Οι 2 πρώτες εκλείψεις  και η τελευταία έκλειψη επηρεάζουν σημαντικά το ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10, καθώς θα χρειαστεί να διαχειριστείς σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικές. Ακόμα κι αν βιώσεις κάποιες επώδυνες εμπειρίες, αυτές μελλοντικά και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα σε ωφελήσουν και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.
Πιο συγκεκριμένα, το μάθημα που καλείσαι να λάβεις είναι η εξισορρόπηση του τομέα της καριέρας με τον τομέα της οικογένειας. Ειδικότερα, προσπάθησε να μην παραμελείς ούτε τον έναν τομέα ούτε τον άλλον. Δεν αποκλείονται ξαφνικά γεγονότα τόσο στο εργασιακό σου περιβάλλον όσο και στο σπίτι σου, τα οποία θα κληθείς να διαχειριστείς. Θα πρέπει, λοιπόν, να λειτουργήσεις με σύνεση, ψυχραιμία και υπομονή. Από τη φύση σου είσαι άνθρωπος της καριέρας και νοιάζεσαι πολύ για το κοινωνικό σου προφίλ και τη δημόσια εικόνα σου.

Όπως και να ‘χει, θα ήταν καλό να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του παρορμητικού σταυρού, γύρω στις 18-20 μοίρες του παρορμητικού σταυρού ή γύρω στις 9-11 μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού ή γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

Μπορεί να χάσεις μια προαγωγή ή να σε τοποθετήσουν σε ένα πόστο το οποίο δεν σε εκφράζει με αποτέλεσμα να νιώσεις αρχικά ότι σε υποβιβάζουν. Μετέπειτα είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη. Αλλαγές προβλέπονται βέβαια και στον οικογενειακό τομέα, οι οποίες στην αρχή μπορεί να σε ταράξουν. Μελλοντικά, όμως, κατά έναν περίεργο τρόπο μπορεί να σε ωφελήσουν. Τέλος, αν δούλευες από το σπίτι ή αν μετείχες σε κάποια οικογενειακή επιχείρηση, νομίζω ότι θα ήσουν περισσότερο ικανοποιημένος από τη ζωή σου. Θεωρώ ότι η αρμονία και η οικειότητα εντός του εργασιακού σου χώρου (για να θυμίζει ο τελευταίος το οικογενειακό σου περιβάλλον) θα σε έκαναν να αισθάνεσαι πολύ όμορφα και θα αύξαναν την αποδοτικότητά σου.


ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ

Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ένα παρελθοντικό θέμα που αφορά σε παιδιά επανέρχεται στο προσκήνιο ξαφνικά. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια. Με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Κριό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 απόφυγε να προβείς σε μίσθωση, εκμίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτων.

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα σε κάνει να αισθανθείς ότι απειλούνται η οικονομική και η συναισθηματική σου ασφάλεια από κάτι παρελθοντικό. Το διάστημα 2/9-12/10 ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, θα διερωτηθείς πού ήσουν, πού βρίσκεσαι, πού θέλεις να πας και τι πρέπει να αλλάξεις στον εαυτό σου. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Κρόνου στους Ιχθύς και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 θα σου δημιουργήσει επικοινωνιακή συστολή αλλά ταυτόχρονα θα σε κάνει πιο προσεκτικό όταν εκφράζεσαι.

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η επιθυμία να ανακαλύψεις τον εσώτερο εαυτό σου και τα βαθύτερα κίνητρά σου ή ακόμη και να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία. Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από θέματα όπως η υγεία σου, η φυσική σου κατάσταση και το εργασιακό σου περιβάλλον.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 σου δίνει μια πρόσκαιρη ροπή προς τη μεταφυσική ή/και τις τέχνες. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να είσαι πιο διεκδικητικός και πιο θαρραλέος σε ό,τι αφορά την έκφραση της σεξουαλικότητάς σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου και τον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 26/5, ο ερωτικός τομέας συνεχίζει να δέχεται εύνοια. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αρκετές. Έτσι, το μόνο που μένει είναι να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Έρωτας, πάθος, ρομάντζα και εφηβικός ενθουσιασμός είναι μες στο πρόγραμμα για τους 5 πρώτους μήνες του 2024. Ο ίδιος μοιάζεις να έχεις αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές κατακτήσεις. Ο Ουρανός επίσης εντός του 5ου οίκου του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διατηρεί την επιθυμία σου για ερωτικό πειραματισμό καθώς και τη γενικότερη τάση για κεραυνοβόλους έρωτες. Το διάστημα 4/9-4/11 (με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου) μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσπάθησε να επιστρατεύσεις την αρετή της υπομονής (η οποία είναι έμφυτη σε εσένα) καθώς και τις διπλωματικές σου ικανότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον κυβερνήτη σου (Κρόνο) στους Ιχθύς και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024, ο νους σου χαρακτηρίζεται από πειθαρχία, ρεαλισμό και πρακτικό πνεύμα, αρετές που θεωρητικά τουλάχιστον θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν ώστε να ανελιχθείς επαγγελματικά. Ωστόσο, γύρω στις 25/3 μπορεί να αισθανθείς ότι δεν έχεις πετύχει αυτά που θα ήθελες στον τομέα της καριέρας. Ευτυχώς, από τις 26/5 κι ύστερα το πέρασμα του Δία στους Διδύμους και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει επέκταση στα εργασιακά σου ζητήματα, μέσα από διαφόρων ειδών ευκαιρίες και προοπτικές. Μην παραμελήσεις τις σωματικές σου ανάγκες (για αναψυχή και όχι μόνο), διαφορετικά θα υπάρξει κίνδυνος υπερκόπωσης.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.