astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, η διαίσθησή σου θα είναι πανίσχυρη. Το ίδιο ισχυροί όμως αναμένεται να είναι και οι εχθροί σου. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 ευνοεί μετακομίσεις, μισθώσεις, εκμισθώσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Ο Κρόνος και ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα είσαι ρεαλιστής και την ίδια στιγμή ονειροπόλος. Τόσο οι αυξημένες υποχρεώσεις σου όσο και η φαντασία σου θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου φέτος.

Ο δε Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό ζητάει από εσένα να βασίζεσαι περισσότερο στα χρήματα που βγάζεις από μόνος σου παρά σε εκείνα που σου προσφέρουν τρίτα πρόσωπα για να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν. Πλέον, η χρηματοδότηση από τρίτους περισσότερο σε αποδυναμώνει (διότι γκρεμοτσακίζει την αυτοεκτίμησή σου)  παρά σε εξελίσσει. Τέλος, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό του Κριού από τις 30/4/2024 έως τις 9/6/2024, καλείσαι να αποφύγεις τυχόν άσκοπες και ανούσιες σπατάλες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό). Οι 2 πρώτες εκλείψεις και η τελευταία είναι ουδέτερες προς το ζώδιό σου. Αναμένεται, βέβαια, να σου φέρουν κάποια πρόσκαιρα άνευ σημασίας έξοδα καθώς και σκέψεις οι οποίες θα αφορούν σε οικονομικά ζητήματα, υλικές και σεξουαλικές απολαύσεις.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του παρορμητικού σταυρού, γύρω στις 18-20 μοίρες του παρορμητικού σταυρού ή γύρω στις 9-11 μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού ή γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.


ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αναθεωρήσεις τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς σου. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι διορατικός, πρωτότυπος και εμπνευσμένος. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα. Πιθανώς, θα μπεις στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις την ευρύτερη στάση σου απέναντι στο χρήμα και στην ύλη. Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβάσεις ή συμφωνητικά (μέσω των οποίων ορίζεται κάποια συμφωνημένη αμοιβή) κατά το προαναφερθέν διάστημα. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό. Τα όνειρά σου μπορεί να είναι προφητικά αλλά η διάθεσή σου θα υπόκειται σε συχνές μεταπτώσεις καθώς παρελθοντικά τραύματα (τα οποία μέχρι πρότινος παρέμεναν θαμμένα στα βάθη του ασυνειδήτου) πιθανώς θα έρθουν να ταράξουν τα ύδατά σου. Μόνο μέσω της ενδοσκόπησης, της ψυχραιμίας και της αυτοδιαχείρισης, θα μπορέσεις να θεραπεύσεις τις πληγές της ψυχής σου.

Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται η σχέση σου με μια ομάδα ανθρώπων (οι οποίοι καταλαμβάνουν σημαντικό κομμάτι του παρελθόντος σου) να υποστεί διαφόρων ειδών πλήγματα καθώς και μια ευρύτερη κρίση. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σου από τις 29/6 έως τις 15/11 δείχνει αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες καθώς και κίνδυνο υπερκόπωσης. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για το διάστημα 2/7-8/12, κατά το οποίο ο κυβερνήτης σου (Ποσειδώνα)ς θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου, προσοχή γιατί διότι η ανάγκη για εκπλήρωση ονείρων μπορεί τελικά να σε οδηγήσει στην απομυθοποίηση και στην απογοήτευση.

Το διάστημα 5/8-15/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οπότε, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, δη, τις ερωτικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν μιλήσεις.

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα κατά το διάστημα 15/8-29/8, πιθανώς να δυσκολευτείς να συνεννοηθείς με τους συναδέλφους σου. Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, θα κληθείς να αναθεωρήσεις τις ιδέες σου γύρω από τον θεσμό της οικογένειας, ανακαλώντας κάποια προσωπικά σου βιώματα. Η διευθέτηση μιας αγοραπωλησίας ενός ακινήτου πιθανώς θα «παγώσει» προσωρινά ή θα λάβει χώρα με πιο αργούς ρυθμούς.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 δείχνει ότι τα λεγόμενά σου μπορεί να παρεξηγηθούν από τον εργοδότη σου. Γι’ αυτό καλείσαι να επεξεργάζεσαι την κάθε σου σκέψη πριν την εκστομίσεις. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μην «θάβεις» τα νεύρα που μπορεί να αισθάνεσαι εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Για την ακρίβεια, το ιδανικό θα ήταν να τα εκφράζεις (καθώς η απώθηση μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες) αλλά ελεγχόμενα, ψύχραιμα, διακριτικά και εκλεπτυσμένα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 εμφανίζεσαι ονειροπόλος αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεσαι από κάποιο είδος συστολής το οποίο δεν σου επιτρέπει να αναλάβεις την δράση που θα ήθελες στα ερωτικά σου ζητήματα. Για το λόγο αυτό, κατά διαστήματα αισθάνεσαι μόνος. Μάλιστα, γύρω στις 24/2 οι συναισθηματικές ανασφάλειες και οι φόβοι σου έρχονται δυναμικά στην επιφάνεια. Ευτυχώς, το διάστημα 17/6-11/7 αναμένεται να σου παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Επιπλέον, γύρω στις 3/9 μπορεί να συνάψεις μια πολλά υποσχόμενη σχέση αν είσαι ελεύθερος ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Δία στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 26/5 οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες βρίσκονται δυναμικά στο προσκήνιο, δίνοντας ώθηση στα εργασιακά σου ζητήματα και προωθώντας την εκπλήρωση των επαγγελματικών στόχων σου. Μάλιστα, με Κρόνο και Ποσειδώνα στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, συνδυάζοντας τη λογική με τη διαίσθηση. Οι δε υποχρεώσεις σου αναμένονται αυξημένες. Το διάστημα 15/8-29/8 η επικοινωνία σου με συναδέλφους θα είναι από δύσκολη έως προβληματική. Τέλος, το διάστημα 17/10-11/11, κατά το οποίο η Αφροδίτη θα διελαύνει από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στον εργασιακό σου χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να σε υποστηρίξει και να σε βοηθήσει κάποια γυναίκα η οποία θα κατέχει θέση κύρους και εξουσίας.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.