astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, ριζικές αλλαγές αναμένονται στους τομείς που σχετίζονται με τις σπουδές σου, τα μακρινά ταξίδια και τη γενικότερη διεύρυνση των οριζόντων σου. Επιπλέον, αναμένεται να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου και τη στάση σου απέναντι σε θέματα θρησκείας. Μια μικρή παρένθεση αναμένεται το διάστημα 2/9/2024-19/11/2024, όπου ο Πλούτωνας θα βρίσκεται ξανά στον Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο.

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τις 26/5 σε κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο, σου φέρνει τύχη σε όλους σχεδόν τους τομείς και σου δίνει τη δυνατότητα να επεκταθείς. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα χρειαστεί να συνδυάσεις τον ρεαλισμό σου με τη διαίσθησή σου, προκειμένου να ανελιχθείς επαγγελματικά και κοινωνικά. Ο Άρης θα βρίσκεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 30/4/2024 έως τις 9/6/2024, σηματοδοτώντας διεκδικήσεις από τη μεριά σου, αποφασιστικότητα και πάλη για την εκπλήρωση των ονείρων σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό).  Οι 2 πρώτες εκλείψεις και η τελευταία έκλειψη επηρεάζουν θετικά το ζώδιό σου (χάρη στις θετικές όψεις που σχηματίζουν με τον Ήλιο σου). Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχεις τις κεραίες σου σε ετοιμότητα στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10, καθώς αναμένονται σημαντικές θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Γενικότερα, προσπάθησε να εξισορροπήσεις τον τομέα της φιλίας με τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε μόνο θα εκφράσεις τον ανώτερο εαυτό σου και στους 2 προαναφερθέντες τομείς (και θα «εισπράξεις» αντίστοιχες συμπεριφορές ως ανταπόδοση καλού κάρμα).

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του παρορμητικού σταυρού, γύρω στις 18-20 μοίρες του παρορμητικού σταυρού ή γύρω στις 9-11 μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού ή γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

 Η τρίτη έκλειψη σε επηρεάζει πιο πολύ από όλες τις προηγούμενες εκλείψεις καθώς πραγματοποιείται στον άξονα 4ου-10ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σχηματίζει όψεις τετραγώνων με τον Ήλιο σου, ιδίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τελευταίο 10ήμερο του ζωδίου. Βρες, λοιπόν, τη «χρυσή τομή» μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Μην πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά αλλά ούτε να τοποθετήσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα στο περιθώριο. Αντίστοιχα, αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σου, χωρίς να γίνεσαι προσκολλητικός σε αυτά. Και, βέβαια, σε καμία περίπτωση μην αδιαφορήσεις για τις ανάγκες τους, καθώς σε θέλουν δίπλα τους.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την τέχνη. Τα υπερβατικά μηνύματα που θα λαμβάνεις αναμένεται να είναι καταιγιστικά και η διαίσθησή σου σπάνια και πανίσχυρη. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα σε κάνει να αισθανθείς ότι οι φίλοι και οι ομοϊδεάτες σου δεν σε καταλαβαίνουν. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και άγχη σε σχέση με τις σπουδές σου ή σε σχέση με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό που σου έχουν προτείνει. Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος ξανά με τον φόβο του θανάτου. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σου μοιάζουν πιο δυνατές από ποτέ αλλά προτιμάς την πλήρη αποχή από το σεξ από το συμβιβασμό με κάποιον γλυκανάλατο παρτενέρ. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 φανερώνει στρες, πίεση και κούραση λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ευθυνών και εργασιακού φόρτου, τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση.

Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για το διάστημα 2/7-8/12, κατά το οποίο ο Ποσειδώνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, προσοχή γιατί ο υπέρμετρος ιδεαλισμός σου μπορεί να φρενάρει την εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών σου και κατ’ επέκταση να εμποδίσει την επαγγελματική σου ανέλιξη. Το διάστημα 5/8-15/8 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οπότε, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν συζητάς με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας. Προσπάθησε να διατυπώνεις με σαφήνεια στους γονείς σου τις ιδέες και τις απόψεις σου. Διαφορετικά, όσα θα λες θα παρερμηνεύονται και θα παρεξηγούνται, γεγονός το οποίο μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση την αξιοπιστία σου, την προσφορά σου μέσα στο σπίτι και τα κίνητρά σου. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, πιθανώς θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου. Η ευρηματικότητα του νου σου κατά το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι εκτοξευμένη στα ύψη αλλά ο ίδιος θα δυσκολεύεσαι να εξωτερικεύσεις και να εκφράσεις στο ευρύ κοινό τις απόψεις σου λόγω συστολής και εσωστρέφειας..

Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, θα κληθείς να επεκτείνεις τη δράση σου και να διευρύνεις του πνευματικούς σου ορίζοντες πολυεπίπεδα. Η δίψα σου για μάθηση θα είναι αυξημένη και θα έχει κυρίως εσωτερικά κίνητρα παρά χρησιμοθηρικούς σκοπούς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 θα σου δώσει τη δυνατότητα να μελετήσεις εις βάθος τους γύρω σου, τις προθέσεις τους και γενικότερα τη λειτουργία των ανθρώπινων σχέσεων και τους κανόνες που διέπουν τις τελευταίες. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου και να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν μιλήσεις, πριν πεις οτιδήποτε!!! Συν τοις άλλοις, η σιωπή συχνά είναι χρυσός. Τέλος, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και συγκεντρωμένος όταν οδηγείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την είσοδο του πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία στο ζώδιό σου από τις 26/5 η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο διεκδικητικός και πιο αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα. Μάλιστα, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Γύρω στις 25/3 θα αισθανθείς στιγμιαία μόνος ενώ γύρω στις 23/5 μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου. Γύρω στις 2/10 μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα και εντελώς ξαφνικά. Το διάστημα 29/8-23/9 ευνοούνται θέματα έρωτα, γονιμότητας και τεκνοποίησης. Τέλος, το διάστημα 26/11-15/12 κάποιος πρώην μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σου, γεγονός που θα σου δημιουργήσει διλήμματα και προβληματισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με Κρόνο και Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους η επαγγελματική σου θέση μοιάζει να εδραιώνεται ενώ είναι πιθανή και η εκπλήρωση διαφόρων επαγγελματικών ονείρων. Οι Δεσμοί της Σελήνης από τον άξονα Κριού-Ζυγού ζητούν από εσένα να επιστρατεύσεις το ομαδικό σου πνεύμα και τη συλλογική σου διάθεση, με απώτερο στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητάς σου. Ο Δίας στο ζώδιό σου από τις 26/5 κι ύστερα αναμένεται να σου φέρει πολυάριθμες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Οι ημερομηνίες 1/11 και 1/12 ενδείκνυνται για νέες συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες. Μην υπογράψεις, όμως, το οποιοδήποτε συμφωνητικό κατά το διάστημα 26/11-15/12. Υπόγραψε ή πιο πριν ή πιο μετά.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.