astropedia.gr

ΛΕΩΝ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, ριζικές αλλαγές αναμένονται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Επιπλέον, αναμένεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και τη στάση σου αναφορικά με την αρετή της συντροφικότητας. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 αυξάνει το ομαδικό σου πνεύμα και τη συλλογική σου διάθεση. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα υπάρχουν κατά διαστήματα ψυχολογικές μεταπτώσεις, ανασφάλειες και ανάγκη για απομόνωση. Τέλος, ο Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την ευρηματικότητα και την πρωτοτυπία σου, προκειμένου να ανελιχθείς επαγγελματικά και κοινωνικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό). Οι 2 πρώτες εκλείψεις και η τελευταία θα έλεγε κανείς ότι είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου χάρη στις θετικές όψεις που σχηματίζουν προς τον Ήλιο σου. Ειδικότερα, σε αφυπνίζουν πνευματικά, καθώς πυροδοτούν τη δίψα σου για μετακινήσεις, ταξίδια, διάβασμα, συλλογή πληροφοριών και απόκτηση γνώσης. Αναμφίβολα, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για πνευματική επέκταση, όμως θα πρέπει να περιορίσεις τη διανοητική σου έπαρση και να παραμείνεις απλός και προσιτός. Επιπλέον, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι τη γνώση μας οφείλουμε να τη μοιραζόμαστε και να τη μεταδίδουμε, διαφορετικά χάνει την αξία της.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ

Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική καταξίωση. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μελετήσεις εις βάθος διάφορα (κυρίως θεωρητικά και δυσνόητα) γνωστικά αντικείμενα. Δεν αποκλείονται καθυστερήσεις ή/και παρερμηνεύσεις σε κάποιο ζήτημα που αφορά είτε τις σπουδές σου είτε κάποιο μακρινό ταξίδι που σχεδίαζες εδώ και καιρό.

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με το ταίρι σου. Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να γίνεις ξαφνικά υπερβολικά καχύποπτος προς τους συναδέλφους σου εξαιτίας κάποιου παρελθοντικού γεγονότος το οποίο για κάποιο λόγο έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 φανερώνει ανασφάλειες και βεβαρημένη ψυχολογία. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για το διάστημα 2/7-8/12, κατά το οποίο ο Ποσειδώνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, συμβουλέψου πρώτα τον αστρολόγο σου, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλα. Ως εκ τούτου, η προαναφερθείσα έλλειψη γείωσης μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες οι οποίες με τη σειρά τους θα σε ταράξουν.

Το διάστημα 5/8-15/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οπότε, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και συγκεντρωμένος όταν συντάσσεις τον οικονομικό προγραμματισμό σου ή διαπραγματεύεσαι με άλλους ανθρώπους διάφορα οικονομικής φύσεως θέματα. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου κατά το διάστημα 15/8-29/8, πιθανώς θα βιώσεις υπαρξιακή μοναξιά και θα νιώσεις «ξένο σώμα» στις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές σου. Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από την έννοια της φιλίας.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 καθιστά την επικοινωνία σου με παιδιά από δύσκολη έως προβληματική. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εκφράζεις ελεγχόμενα τη φυσική σου επιθετικότητα παρά να την απωθείς και να την θάβεις στα βάθη του υποσυνειδήτου σου!!!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα 16/2-11/3 χαρακτηρίζεσαι από έντονα συντροφική διάθεση. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά πιθανό να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 σου φέρνει συναισθηματικές ευκαιρίες (αν είσαι ελεύθερος), καθώς σε βοηθάει να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, ο συγκεκριμένος Δίας υπόσχεται μια (από κοινού) συναρπαστική κοινωνική ζωή για εσένα και το ταίρι σου. Ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος στους Ιχθύς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δείχνουν ότι οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις αναμένεται να είναι πανίσχυρες. Ωστόσο, η στάση που θα τηρήσεις απέναντι στο σεξ θα είναι σοβαρή και υπεύθυνη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 26/5 ο Δίας στον Ταύρο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρεί την εύνοια στην επαγγελματική σου ζωή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και ανέλιξη. Το εν λόγω διάστημα ενδείκνυται για δράση προκειμένου να κάνεις τα επαγγελματικά σου όνειρα πραγματικότητα. Θα πρέπει, βέβαια, να έχεις τις κεραίες σου σε ετοιμότητα, ώστε να είσαι σε θέση να διακρίνεις και να αξιοποιείς προς όφελός σου τυχόν ευκαιρίες. Μάλιστα ο Ουρανός στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνει ότι οι όποιες ευκαιρίες θα έρθουν ξαφνικά και αιφνιδιαστικά. Γύρω στις 8/5 μπορεί να σου γίνει μια πολλά υποσχόμενη πρόταση, ενώ γύρω στις 15/11 μπορεί να αισθανθείς ότι το επαγγελματικό σου κύρος και το ευρύτερο κοινωνικό προφίλ σου τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.