astropedia.gr

Η Μαύρη Σελήνη στα ζώδια

Η Μαύρη Σελήνη στα ζώδια
Η Μαύρη Σελήνη δηλώνει και καταδεικνύει τον τρόπο που υλοποιούνται οι φόβοι μας και είναι ένα από τα σημεία που πρέπει να δουλέψουμε με τον εαυτό μας για να δούμε και να αποδεχτούμε την πληρότητά μας. Δείχνει αρνητικά στοιχεία της ψυχοσύνθεσής μας όπως η ενοχή, η ντροπή, το μίσος, η ζήλεια και η εκδικητικότητα.

Μαύρη Σελήνη στον Κριό
Με αυτή τη θέση το άτομο έχει την ανάγκη να κινείται και να ζει έντονα τη ζωή του μέσα από το σώμα του. Χορός, κίνηση, σωματική εργασία είναι αυτό που χρειάζεται η Μαύρη Σελήνη για να ανοίξει και να λειτουργήσει σε αυτό το ζώδιο. Η ενέργεια πρέπει να εκδηλώνεται: διακοπές, χορός, φλερτ. Η ηλικία δεν έχει να παίξει κανέναν ρόλο. Η Λίλιθ δεν έχει ηλικία! Είναι σημαντική η επαφή του ατόμου με τον ίδιο του το σώμα μέσα από δραστηριότητες (χορός, ποδηλασία, κηπουρική, σκι, τραγούδι, έρωτας κτλ) γιατί διαφορετικά το μυαλό και το πνεύμα θα υποφέρουν.

Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο
Τα πάντα έχουν μέσα τους μια πνοή ζωής, έναν θεϊκό σπινθήρα. Όλα τα πράγματα έχουν ψυχή και τα πάντα δονούνται από ενέργεια. Αυτό πρέπει να καταλάβουν τα άτομα με Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο και θα ήταν καλό να ασχοληθούν έστω πληροφοριακά με σαμανισμό και να διαβάσουν βιβλία επί του θέματος ή να έρθουν σε επαφή με πολιτισμούς όπως οι Δρυίδες και οι ιθαγενείς Αμερικάνοι. Η επαφή με τη φύση επίσης κάνει καλό σε αυτά τα άτομα και ανανεώνει την ενέργειά τους. Τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν το χάρισμα της θεραπείας και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον μαγνητισμό. Αν δεν καλλιεργήσουν συνειδητά αυτό το χάρισμα και δεν το χειριστούν θετικά υπάρχει ο κίνδυνος τα άτομα να καταχρώνται την ενέργεια των άλλων.

Μαύρη Σελήνη στον Δίδυμο
Η θέση αυτή αντιπροσωπεύει ένα τραύμα που σχετίζεται με επικοινωνία ή με μετακίνηση. Το άτομο με αυτή τη θέση έχει την ικανότητα να διαβάζει τη σκέψη των άλλων κατά κάποιο τρόπο και αυτό έχει κάνει το άτομο να περάσει δύσκολα από την παιδική του ηλικία γιατί οι αλήθειες που έλεγε πονούσαν και δε γίνονταν εύκολα αποδεκτές. Είναι σημαντικό για όσους έχουν τη Λίλιθ στον Δίδυμο να είναι τίμιοι και αληθινοί όσο και να πονάει αυτό ακόμη και τους ίδιους. Είναι άτομα που έχουν την ικανότητα να εργαστούν σε ένα ψυχικό επίπεδο και όσο περνάνε τα χρόνια θα μιλάνε όλο και λιγότερο δίνοντας όμως κρυμμένο νόημα σε κάθε λέξη τους.

Μαύρη Σελήνη στον Καρκίνο

Για να ενεργοποιηθούν και να λειτουργήσουν οι θετικές ιδιότητες αυτής της Μαύρης Σελήνης, το άτομο πρέπει να έρθει σε επαφή με τις ρίζες του και να βρει το ‘σπίτι’ του και την εσωτερική γαλήνη. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κάνει ένα μακρύ ταξίδι προς τα μέσα, ένα ταξίδι πολύ προσωπικό αντιμετωπίζοντας φόβους και ενοχές. Η Μαύρη Σελήνη από τον Καρκίνο είναι πολύ γενναία και ξέρει πώς να ρίχνει κάτω τη μάσκα της κοινωνίας που τα δείχνει όλα καλά. Αποκαλύπτει τον πόνο και την ανισορροπία που κρύβεται στην κοινωνία και στις κοινωνικές σχέσεις. Σε αυτή τη διαδικασία είναι πάντα καλό και βοηθητικό για το άτομο να έχει έναν σύντροφο ή συνεργάτη στο ταξίδι του αυτό.

Η Μαύρη Σελήνη στον Λέοντα
Τα άτομα με τη μαύρη Σελήνη στον Λέοντα είναι πολύ δημιουργικά και εκφραστικά και έχουν μια εγγενή ερωτική λάμψη. Αρκετές φορές τα άτομα αυτά γεννιούνται μέσα σε οικογένειες που έχουν πολλά ταμπού σε σχέση με την σεξουαλικότητα και αυτό τα κάνει από μικρά να βιώσουν αρκετές απαγορεύσεις μιας και εκφράζοντας την παιχνιδιάρα διάθεση τους έρχονται σε δύσκολή θέση με τους κανόνες της οικογένειας. Στο παιδί μεταφέρονται υποσυνείδητα αισθήματα καταπιεσμένης ζήλειας και ντροπής και όταν αυτό μεγαλώνει αυτό εκδηλώνεται μέσα από τις σχέσεις του. Τα άτομα με μαύρη σελήνη στον Λέοντα είναι σαν να πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή που δεν έζησαν οι γονείς τους. Πρέπει να μάθουν όμως να μεταμορφώνουν τις εμπειρίες τους σε δημιουργικότητα και να χειρίζονται τη δύναμη της φαντασίας τους

Μαύρη Σελήνη στην Παρθένο
Η Παρθένος έχει μια διαισθητικά ξεκάθαρη εικόνα των ψυχοσωματικών διαδικασιών και τα άτομα με μαύρη σελήνη στην Παρθένο κατανοούν πολύ καλά την επίδραση που έχει το πνεύμα πάνω στο σώμα και το αντίστροφο. Η Λίλιθ στην Παρθένο συνδέεται με το δηλητήριο και την ίαση. Τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν από μικρά την αίσθηση του σώματός τους έντονα αναπτυγμένη και μερικές φορές μπορεί και να ντρέπονται γι’ αυτό. Τραβούν μέσα στο σώμα τους τις σκέψεις και τα συναισθήματα και πολλές φορές μπορεί και να αρρωσταίνουν γιατί δεν ξέρουν πώς να το ‘καθαρίσουν’. Όταν μεγαλώσουν, αυτά τα άτομα δε δίνουν σημασία στη δική τους υγεία και ασχολούνται με τους άλλους προσφέροντας τη βοήθειά τους. Πρέπει όμως να μάθουν να δίνουν στο σώμα τους και στις ανάγκες του προτεραιότητα.

Μαύρη Σελήνη στον Ζυγό
Τα άτομα με μαύρη Σελήνη στον Ζυγό εστιάζονται πολύ στην επαφή με τους άλλους και επιθυμούν βαθύτατα να έχουν γνωριμίες, επαφές ψάχνοντας πάντα το υπέρτατο και το τέλειο σε κάθε άνθρωπο. Ελπίζουν σε μια σχεδόν θεϊκή επαφή που θα τα κάνει όλα τέλεια. Οι δικές τους υψηλές προσδοκίες λοιπόν κάνουν τις σχέσεις τους πολύ δύσκολες και με πολλές απογοητεύσεις. Στο τέλος ο αρνητισμός των ατόμων αυτών διαλύει τη σχέση σε κομμάτια και δημιουργεί ακόμη περισσότερα προβλήματα από τα ήδη υπάρχοντα. Η μαύρη Σελήνη στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια εντάσεις, χειριστικές συμπεριφορές και ίντριγκες και στο τέλος ο χωρισμός δεν είναι παρά πολύ απλά μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Το να βρουν ένα σύντροφο αυτά τα άτομα και να κάνουν μια σχέση δεν είναι δύσκολο, το να διατηρήσουν τη σχέση είναι! Πρέπει να μάθουν να κρατάνε τις ισορροπίες.

Μαύρη Σελήνη στον Σκορπιό

Τα άτομα με μαύρη Σελήνη στον Σκορπιό είναι γεννημένα θεραπευτές. Είναι συνδεδεμένα και σε επαφή με τον κόσμο τον συναισθημάτων και μπαίνουν συνεχώς ακόμη και υποσυνείδητα στη συναισθηματική σφαίρα των άλλων ατόμων, κάτι που αρκετές φορές φέρνει τους άλλους σε άβολη θέση. Τα άτομα αυτά έχουν ισχυρή θέληση και άποψη και αρκετές φορές ελκύονται από τα προβλήματα των άλλων. Φτάνουν στο σημείο να τρέφονται από το άγνωστο και μυστήριο που μπορεί να κρύβει κάποιος και να και να μη διατηρούν τα όρια για να μπορέσουν να το ανακαλύψουν. Αρκετές φορές δε μπορούν να συμπονέσουν με τους άλλους παρότι νοιώθουν πολύ έντονα το συναίσθημα. Το να ακολουθήσουν αυτά τα άτομα ένα πνευματικό μονοπάτι έρευνας και προσωπικής ολοκλήρωσης είναι απαραίτητο.

Μαύρη Σελήνη στον Τοξότη

Το ζώδιο του Τοξότη έχει μια πού καθαρή συνείδηση και τα άτομα με τη μαύρη Σελήνη σε αυτό το ζώδιο ξέρουν κατά βάθος ποιος είναι ο σκοπός της ζωής και γιατί οι άνθρωποι υπάρχουν πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Τα άτομα αυτά έχουν αόρατους δεσμούς με πράγματα και συχνότητες πέρα από την υλική και απτή καθημερινότητα και βρίσκονται σε μια διαρκή σύνδεση με το σύμπαν και την αιώνια σοφία. Από μικρά παιδιά είχαν εκατοντάδες ερωτήσεις και ακόμη και ως ενήλικες έχουν απορίες γιατί προσπαθούν να εξακριβώσουν τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούνται και γίνονται πραγματικότητα όλες αυτές οι αισθήσεις και κρυφές γνώσεις που έχουν τα άτομα με αυτή τη θέση της μαύρης Σελήνης. Οι υπόλοιποι άνθρωποι μπορεί και να μην ενδιαφέρονται και να κουράζονται ίσως από τη στάση αυτή των ατόμων και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τα άτομα να κλειστούν και να σταματήσουν τη διάδραση με το περιβάλλον τους.

Μαύρη Σελήνη στον Αιγόκερω
Τα άτομα με μαύρη Σελήνη στον Αιγόκερω είναι από τη φύση τους οργανωτικά και έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό τους όσο και από τους άλλους. Δίνουν μεγάλη σημασία στο κοινωνικό πλαίσιο και στη φήμη τους. Σαν γονείς πιέζουν πολύ τα παιδιά τους να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία. Είναι άτομα που μπορεί να κολλήσουν πολύ άσχημα με τον έλεγχο, τη δύναμη και την εξουσία που μπορεί να έχουν πάνω στους άλλους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγουν στο να δημιουργούν την αίσθηση ότι χρησιμοποιούν τους άλλους ανθρώπους και ότι τους βλέπουν απλά σαν αντικείμενα που σαν μοναδικό λόγο ύπαρξης έχουν να τους φανούν χρήσιμοι στις δικές τους επιδιώξεις. Πρέπει  αυτή η μαύρη σελήνη να δείξει περισσότερα συναισθήματα και να αφήσει στην άκρη τον έλεγχο και τα πρέπει.

Μαύρη Σελήνη στον Υδροχόο
Τα άτομα με αυτή την μαύρη Σελήνη  νοιώθουν υπεύθυνα για τις αναποδιές και τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι με τους οποίους βρίσκονται στις ίδιες ομάδες και μοιράζονται τα ίδια ιδανικά. Έχουν την ικανότητα να εμπνέουν τους άλλους και να πολλές φορές μπορεί και να αποτελούν εύκολο θήραμα λόγω της ανάγκης τους να ανήκουν κάπου. Μέσα από την αίσθηση του σωστού και της δικαιοσύνης μπορεί να αποκτήσουν πολλούς εχθρούς στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν τους αδύνατους της ομάδας. Μισούν τους χειρισμούς και αυτό τους προκάλεσε να βιώσουν δύσκολη παιδική ηλικία. Πολλές φορές τα άτομα με αυτή τη μαύρη Σελήνη τιμωρούνται όταν αποκαλύπτουν την αλήθεια καταλήγοντας δυστυχισμένα και χωρίς την αίσθηση της ελπίδας και της ασφάλειας. Είναι καλό γι’ αυτά τα άτομα να αφήνουν πίσω τους το παρελθόν και να αρχίζουν πάλι από την αρχή.

Μαύρη Σελήνη στους Ιχθύς

Τα άτομα με μαύρη σελήνη σε αυτό το ζώδιο είναι άτομα με την ικανότητα να αντιλαμβάνονται υψηλές δονήσεις που έρχονται από άλλες σφαίρες ύπαρξης. Έχουν την ικανότητα της παρατήρησης η οποία προέρχεται από πολλές πρότερες ζωές. Μπορούν και διαβάζουν την αύρα των άλλων ανθρώπων. Είναι πολύ ευαίσθητα και πολλές φορές κατατρέχονται από αισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης από τον κοινωνικό ιστό. Προσπαθούν να συμπεριφέρονται άκρως λογικά για να μην ξεχωρίζουν από το πλήθος και έτσι να μπορούν να διατηρούν τις επαφές τους. Αυτό το κάνουν από φόβο όμως να διαφέρουν από τη μάζα και από τον φόβο της απόρριψης και του εξοστρακισμού τους από το σύνολο.
 
Μαύρη Σελήνη στους οίκους διαβάστε το άρθρο μας:     
Λέγεται ότι σε όποιον οίκο βρίσκεται η Μαύρη Σελήνη στον χάρτη μας, σε αυτό το κομμάτι της ανθρώπινης εκδήλωσης θα πρέπει (ή θα χρειαστεί) να θυσιάσουμε κάτι σημαντικό.  Η θυσία σχετίζεται αστρολογικά με τον Ποσειδώνα αλλά στην περίπτωση της Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) η θυσία είναι αναπόφευκτη και δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής. Ο μόνος δρόμος είναι να θυσιάσουμε τον τρόμο που νοιώθουμε, τους φόβους μας και τα σκοτεινά κομμάτια του υποσυνείδητου νου και της ανεξερεύνητης ψυχικής μας δύναμης ... Περισσότερα


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter