astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στο ζώδιό σου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου σε κάθε επίπεδο καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι σε μια διαδικασία βαθύτερης αλλαγής και φέτος φτάνεις στο σημείο να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου συγκρίνοντας το πώς ήσουν και το πώς είσαι τώρα. Μια σημαντική διέλευση που βρίσκεται πίσω από όλα και σε βοηθά να καταλάβεις την δύναμη που έχεις να αλλάξεις την πραγματικότητά σου. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022 σε κινήσεις και αποφάσεις που έχουν βαρύτητα και που σχετίζονται με ριζικές αλλαγές στην ζωή σου.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Να φροντίσεις γενικότερα να υπόσχεσαι πράγματα που είσαι σίγουρος ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις και να είσαι πάντα υποψιασμένος για τις προθέσεις που έχουν αυτοί που σου μεταφέρουν πληροφορίες, γιατί μερικές φορές ο αγγελιοφόρος δεν είναι ουδέτερος. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η ανάγκη να εκφράσεις πλήρως τον αληθινό σου εαυτό, πέρα από τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσεις την ζωή σου έτσι όπως εσύ θες είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ενέργειες και πράξεις που μέσα σου ίσως ακόμη τις θεωρείς υπερβολικές ή ακόμη και απαράδεκτες. Μην το βλέπεις έτσι όμως, αντιθέτως οι πράξεις σου θα σε απελευθερώσουν και θα σου ανοίξουν νέα κεφάλαια στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και στα δημιουργικά σου σχέδια. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο κυβερνήτης σου παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα οικονομικά σου παραμένουν και φέτος εστία προβληματισμού και αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις δρόμους που είναι δύσκολοι, αλλά σε οδηγούν στην σταθερότητα και την επιτυχία παρά τις όποιες αναγκαίες λύσεις. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε οικονομικά θέματα, κάτι που σου στοιχίζει στην αυτοπεποίθηση σου και στην αίσθηση αυτοαξίας. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα μετακινήσεων, επαφών και γνωριμιών που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Είναι επίσης αυτό το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς ευνοϊκό για ζητήματα με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα και σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αυτά τα πρόσωπα ή να ωφεληθείς με κάποιον τρόπο από αυτά. 

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα οικογενείας και σπιτιού, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον δωδέκατο έως έκτο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως η αυτοεκτίμησή σου, τα οικονομικά σου, η δυνατότητα να ασκήσεις την επιρροή σου στους άλλους και να περνάνε οι θέσεις σου, αλλα και στα αισθηματικά σου όπου θα μπορέσεις να φανείς πιο αποφασιστικός και διεκδικητικός με θετικά αποτελέσματα. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι σημαντική ως προς θέματα καθημερινότητας και εργασίας, θα σε απασχολήσουν εντάσεις και πρόσωπα που σε κοντράρουν και φυσικά θα χρειαστεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με την έκφραση του αυθεντικού σου εαυτού, την απόλαυση όσων έχει να σου προσφέρει η ζωή, με τα παιδιά σου, τα δημιουργικά σου σχέδια, τους στόχους, τις φιλοδοξίες σου, τους φίλους σου και με αυτούς που υποστηρίζουν το όραμα που έχεις στην ζωή. Φέτος λοιπόν θα τεθούν θέματα που ουσιαστικά αγγίζουν την ελευθερία δράσης και δημιουργίας που έχεις και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με αφορμή τις εξελίξεις που αναπάντεχα σε φέρνουν σε αυτό το σημείο να κάνεις σημαντικές επιλογές για το μέλλον σου. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά ξεκινά με ένα ιδιαίτερο… χρώμα, στο οποίο βρίσκεσαι ήδη, μιας και η Αφροδίτη από τις 19/12/2021 βρίσκεται ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο και θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της ως τις 29 Ιανουαρίου. Τι σημαίνει αυτό; Έχει έρθει η ώρα για αυτοεξέταση, έλεγχο των επιλογών σου και των αποτελεσμάτων τους. Αν είσαι μόνος/μόνη δεν είναι ώρα για νέες γνωριμίες, καθώς πιθανώς να μην καλύπτεσαι, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, δεν είναι ώρα για αρραβώνα ή γάμο. Είναι η ώρα να ξαναδείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ανοίξουν κάποιοι κύκλοι από το παρελθόν, κυρίως γιατί εσύ νιώθεις πως κάτι πρέπει να ξεκαθαρίσεις.

Από τις 29 Ιανουαρίου όμως ως τις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη θα είναι και πάλι ορθόδρομη και σου δίνει τις ευλογίες της, ενώ η γοητεία σου είναι στα ύψη. Και πάλι όμως προλογίζονται αλλαγές στα προσωπικά σου, καθώς οι δυο από τις τέσσερις εκλείψεις, αυτή στις 30/4 και αυτή στις 8/11 φέρνουν ένα κλίμα αλλαγών, ίσως και… αναστάτωσης, αλλά για καλό! Από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη στον τομέων των ερωτικών σου γλυκαίνει το κλίμα και σε βοηθά να προσεγγίσεις το ταίρι σου, ενώ και το καλοκαίρι προβλέπεται άκρως ερωτικό, ειδικά από 18 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου. Σε εκείνο το διάστημα σου δίνονται πολλές ευκαιρίες στην Αγάπη και τον έρωτα! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2022 δεν είναι η χρονιά που τα επαγγελματικά και η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ίσως επειδή ήδη από το 2021 έχουν γίνει οι αλλαγές που ήταν να γίνουν και σιγά σιγά έχεις μπει σε μια κανονικότητα. Το μόνο «αγκάθι» που έχει αυτή η χρονιά για τα επαγγελματικά σου είναι η πολύμηνη παρουσία του Άρη σε αυτόν τον τομέα, από τις 20 Αυγούστου, ως τις 25 Μαρτίου 2023. Από εκεί λοιπόν ο κόκκινος «πολεμοχαρής» πλανήτης θα φέρει αρκετή γκρίνια, τρέξιμο με υποχρεώσεις και θα κληθείς να χρησιμοποιήσεις όλη την περιβόητη οργανωτικότητά σου για να ανταπεξέλθεις στα νέα δεδομένα. Το διάστημα που ο Άρης θα είναι ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 12 Ιανουαρίου, θα κληθείς να κάνεις υποχωρήσεις, αλλά και γενικότερα ένα βήμα πίσω για να δεις τι και πώς μπορείς να διορθώσεις όσα σε ενοχλούν. Η Πανσέληνος στις 16 Απριλίου φωτίζει θέματα καριέρας, ενώ η Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου σε βοηθά να κάνεις ένα… φρεσκάρισμα στο εργασιακό σου περιβάλλον, και μάλιστα με τους δικούς σου όρους! Ο Ερμής ανάδρομος θα αγγίξει δυο φορές τον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας, από 10-23/5 και από 10-23/9 αντίστοιχα, φέρνοντας καθυστερήσεις ή δυσκολία στην συνεννόηση. Η Νέα Σελήνη στις 25 Σεπτεμβρίου στον τομέα της καριέρας θα μπορούσε να φέρει θετικούς οιωνούς στην καριέρα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.