astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου


Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου σε θέματα οικονομικά, αλλά και στον τρόπο που δένεσαι με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, δημιουργώντας κατά διαστήματα έντονη και μοιραία έλξη από την οποία δεν θέλεις να ξεφύγεις, ενώ άλλες φορές μπορεί να θελήσεις να παίξεις εσύ τον ρόλο του μάγου που μαγνητίζει το κοινό του. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στα οικονομικά σου και στις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς τρίτα πρόσωπα και φορείς θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022, αποφεύγοντας να κάνεις παρακινδυνευμένες κινήσεις και να πάρεις ρίσκα ή να κάνεις μια σημαντική επένδυση αυτό το διάστημα.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με πρόσωπα και καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα που μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την καριέρα σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την διαίσθησή σου και να μην βασιστείς σε υποσχέσεις που φαίνονται καλές, αλλά δεν είναι αληθινές, με τον κίνδυνο να παρασυρθείς σε λανθασμένες αποφάσεις που θα σου κοστίσουν σε καριέρα αλλά και χρήμα.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Μέσα σου βράζεις και θέλεις να τινάξεις τα πάντα στον αέρα και να ξεκινήσεις από το μηδέν. Αυτό φυσικά ξέρεις ότι δεν θα το αφήσεις να σε οδηγήσει στις κινήσεις και τις σοβαρές σου αποφάσεις, αλλά η ανάγκη να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό και να ανανεωθείς πλήρως είναι δυνατή. Φέτος είναι μια χρονιά που θα έχεις σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις γύρω από τον εαυτό σου και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις πολύ τον τρόπο που αντιδράς στα πράγματα, αλλά και να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου κρατήματα που δεν σε αφήνουν να ζήσεις πλήρως την ζωή σου και σου αυξάνουν το υπαρξιακό άγχος. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κινήσου δημιουργικά και όχι απόλυτα και καταστροφικά. 

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η φιλοσοφία της ζωής σου και η κοσμοθεωρία σου γίνονται πιο συγκεκριμένες και εφαρμόζεις με ορατά βήματα την θεωρία στην πράξη με αποτέλεσμα να αλλάζεις και την ζωή σου πρακτικά, αλλά και την εικόνα που μπορεί να εκπέμπεις στους άλλους γύρω από την μεταβλητότητα και την ασυνέπεια του χαρακτήρα σου. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα παραπάνω θέματα και ειδικότερα σε σχέση με ταξίδια, σεμινάρια ή θέματα εξωτερικού. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα επαγγελματικά, δημόσιας εικόνας, στάτους και καριέρας και να τολμήσεις να επεκτείνεις την επιρροή σου αγγίζοντας μεγαλύτερη μάζα ανθρώπων, είτε αυτό σημαίνει το πελατολόγιό σου, είτε τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Αυτό το πρώτο τετράμηνο του έτους είναι κατάλληλο για να κάνεις ευνοϊκές συμφωνίες, αλλά και για να βιώσεις χαρά και ευτυχία με αφορμή έναν γάμο. Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενισχύοντας την εύνοιά του και δίνοντας δύναμη να κινηθείς και να ενισχύσεις τις φιλοδοξίες σου και τα σχέδιά σου, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το κοινωνικό τμήμα του ηλιακού σου χάρτη και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως επάγγελμα, καριέρα και δημοσιότητα και ίσως αφήσεις φέτος λίγο πίσω θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και το προσωπικό σου κομμάτι γενικότερα. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας μεγαλύτερο διάστημα στο ζώδιό σου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά εστιάζεται περισσότερο στην προσωπική σου δράση και οι επιτυχίες έρχονται μετά από άμεση τοποθέτηση και έντονη διεκδίκηση, χωρίς περιστροφές και αναμονές.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου, το υποσυνείδητο και τους φόβους σου, αλλά και με την προσφορά σου στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος θα τεθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση της καθημερινότητάς σου και του χρόνου σου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα συνεννόησης με συναδέλφους, οι ανασφάλειές σου και οι φόβοι σου μπορεί να ενταθούν, αλλά αυτό συμβαίνει για να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα και στοχευμένα τα μελανά σημεία του εαυτού σου και ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβεις στοχευμένη δράση σε θέματα υγείας ή να πάρει αποφάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής σου προς το καλύτερο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά που προηγήθηκε έφερε αρκετές αλλαγές τόσο στις επιλογές σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Πολλοί Δίδυμοι… ζευγάρωσαν, άλλοι έγιναν πάλι διαθέσιμοι και ωραίοι! Το 2022 ουσιαστικά σταθεροποιεί τις αλλαγές που έγιναν πέρσι, ωστόσο το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι την αρχή του 2023. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα κάνεις πολλές αναθεωρήσεις, υπαναχωρήσεις, και γενικότερα οι κινήσεις που θα κάνεις το φετινό φθινόπωρο -σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όχι μόνο στα αισθηματικά- μπορεί να χρειαστούν επανασχεδιασμό.

Μέχρι τότε όμως προηγούνται πολλά σημεία! Αρχικά, η Πανσέληνος στις 16/4 σου θυμίζει την αγάπη και τον έρωτα, ενώ και η Πανσέληνος στις 14/6 φωτίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα και ρομαντισμό! Υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 23 Ιουνίου ως τις 18/7 και σαγηνεύεις το ταίρι σου. Από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ο πλανήτης της αγάπης «χορεύει» στον τομέα των αισθηματικών σου και φέρνει λίγη περισσότερη… μαγεία στον έρωτα. Τέλος, από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου σε βοηθά να δεις τα δικά σου λάθη και να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βεβαιώσου όμως όλη την χρονιά πως βλέπεις καθαρά, καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας σε «τυφλώνει», ειδικά αν έχεις γεννηθεί 10-17 Ιουνίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή είναι μια χρονιά που σίγουρα φέρνει ευκαιρίες για την καριέρα σου, καθώς ήδη από τις 29/12/2021 ο ευεργέτης Δίας βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και σε ευνοεί σε όλα σου τα σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά. Μέχρι τις 11 Μαΐου λοιπόν που θα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα, όπως επίσης και από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου (που ο Δίας θα επιστρέψει για λίγο ακόμα στον τομέα της καριέρας σου) είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να «τρέξεις» τις σημαντικές σου υποθέσεις. Θα πρέπει να υπάρξουν όμως και αλλαγές, καθώς οι εκλείψεις στις 16/5 και στις 25/10 προλογίζουν το κλείσιμο κάποιων κεφαλαίων στα επαγγελματικά, και το άνοιγμα νέων. Δεν θα λείψει όμως και μια κάποια πιθανή… αναστάτωση. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 φέρνει νέες προοπτικές στην καριέρα. Από τα μέσα Απριλίου ο Άρης και η Αφροδίτη συμπορεύονται στον τομέα της καριέρας και μπορείς να δείξεις τα ταλέντα σου στους ανώτερούς σου, παρά την πίεση που σου ασκείται.

Ο Άρης επίσης θα μείνει για καιρό στο ζώδιό σου και αυτό σε γεμίζει ενέργεια, ωστόσο από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 12/1/2023 θα είναι ανάδρομος, έτσι θα κληθείς να κάνεις πολλές υπαναχωρήσεις -πιθανώς αυτό να επηρεάζει και το κομμάτι των επαγγελματικών. Η Πανσέληνος στις 10 Σεπτεμβρίου φωτίζει κάποια σημεία που πρέπει να δεις με προσοχή στα επαγγελματικά. Τέλος, ο Ποσειδώνας συνεχίζει όλη την χρονιά να θολώνει την κρίση των γεννημένων 9-16 Ιουνίου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.