astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου μέσα από τις ιδέες σου και τα δημιουργικά σου σχέδια μέσα από τα οποία μπορείς να εκφράσεις κρυμμένες πλευρές του εαυτού σου. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στα αισθηματικά σου και η ανάγκη σου για φλερτ και βαθύτερη επαφή, όπως και θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου θα αλλάξουν αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει απέναντί σου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η κοσμοθεωρία σου και η φιλοσοφία που εφαρμόζεις στην ζωή σου αλλάζει και βρίσκεις καλύτερους και πιο έξυπνους τρόπους για να εφαρμόσεις τις ιδέες σου πρακτικά στην ζωή σου. Το εξωτερικό και θέματα που σχετίζονται με σπουδές και σεμινάρια σου ασκούν μια ανεξήγητη έλξη και θέλεις να ασχοληθείς και να μάθεις κάτι καινούργιο, περίεργο και πρωτοποριακό. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η καθημερινότητα και η εργασία σου σταθεροποιούνται, αλλά οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και σε πιέζουν, πράγμα που μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην υγεία σου και στις σωματικές σου αντοχές. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις, ακυρώσεις, αναβολές και εμπόδια στην εργασία σου και να μην μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα, ενώ παράλληλα είναι μια περίοδος που ενδέχεται να σε απασχολήσουν θέματα υγείας. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών. Σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ή να επεκτείνεις τις χρήσιμες γνωριμίες και να τις χρησιμοποιήσεις έχοντας πρακτικά οφέλη, κάνοντας το πρώτο το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς σημαντικό ως προς την εξέλιξή σου, τις συνεργασίες σου και τις σχέσεις σου. 

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα οικονομικής φύσης και ειδικότερα σε οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς,  μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον τέταρτο έως τον δέκατο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με τους άλλους, όπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες, η αρμονία και συγκεκριμένα οι σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα, η εργασία σου, η υγεία σου και οι οικονομικές σου εκκρεμότητες. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική γύρω από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην καριέρα σου και θα χρειαστεί να κινηθείς με προσοχή, ψύχραιμα και με σωστή προετοιμασία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με θέματα επικοινωνίας, μετακίνησης και ανταλλαγής ιδεών, επηρεάζει τις σπουδές σου και τις μελέτες σου και έχει να κάνει με την γενικότερη κοσμοθεωρία που έχεις για την ζωή έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την μέχρι τώρα εμπειρίας σου αλλά και έτσι όπως αυτή μπορεί να διαμορφώνεται από τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα που λαμβάνεις από την ζωή σου στην καθημερινότητα. Φέτος λοιπόν τίθενται θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς, με οτιδήποτε επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον σου, όπως για παράδειγμα ένας γείτονας ή το τι συμβαίνει στην περιοχή που μένεις και οι εκλείψεις θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις, να προσαρμόσεις ή ακόμη και να αλλάξεις σημαντικά τον τρόπο που σκέφτεσαι την ζωή. Μακρινά ταξίδια ή τα καθημερινά σου δρομολόγια θα γίνουν σημαντικά θέματα αυτή την χρονιά. Επηρεάζεσαι πρωτίστως αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την προηγούμενη χρονιά είχες ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών σου στην εργασία. Τώρα ήρθε η ώρα για να χαμογελάσεις στον τομέα των αισθηματικών σου, καθώς υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία στον τομέα των σχέσεών σου! Έτσι, αν είσαι ήδη σε μια καλή σχέση, τότε ο Δίας σε βοηθά να κάνεις το επόμενο βήμα προς μια πιο γλυκιά… δέσμευση! Πρόσεξε όμως: αν η σχέση στην οποία είσαι, δεν σε βοηθά να εξελιχθείς, τότε ο Δίας θα δράσει… λυτρωτικά και θα σε αποδεσμεύσει από το βάρος μιας επιλογής που σε κρατά πίσω. Αν αναζητάς κάτι νέο -και ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης δεν έχει αντίρρηση σε αυτό- τότε σίγουρα έρχεται κάτι καλό και ελπιδοφόρο! Στο ξεκίνημα της χρονιάς όμως μέχρι τις 29 Ιανουαρίου θα πρέπει να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν, πριν ανοίξεις τα φτερά σου για το μέλλον.

Από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 6 Μαρτίου, ειδικά με την Νέα Σελήνη στις 2/3, έχεις ταυτόχρονα τις «ευλογίες» και του Δία και της Αφροδίτης στα αισθηματικά σου! Από τις 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου το κλίμα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, ειδικά γύρω στην Πρωτομαγιά που Αφροδίτη και Δίας σε «τανγκό» δίνουν μια υπόσχεση… αγάπης! Από τις 5 Σεπτεμβρίου ως τις 29, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φτιάχνει την εικόνα σου, όμως από τις 10 Σεπτέμβρη ως τις 2 Οκτώβρη ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά εκείνους που αναζητούν κάτι νέο. Τέλος, από τις 10 Δεκέμβρη η Αφροδίτη στον τομέα των αισθηματικών σε βοηθά να κάνεις Χριστούγεννα στα ερωτικά… λίγο νωρίτερα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά αυτή μοιάζει να είναι χωρισμένη στα δυο: το πρώτο μέρος της, ως τα τέλη Αυγούστου, μοιάζει πιο άνετο και μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν, το δεύτερο όμως σκέλος της χρονιάς -από τα τέλη Αυγούστου και μέχρι το τέλος του 2022- χρωματίζεται από τον «πολεμοχαρή» Άρη, ο οποίος θα παραμείνει για καιρό στον τομέα της καριέρας, φέρνοντας αρκετή κούραση, υποχρεώσεις, τρέξιμο αλλά και πιθανές εντάσεις με πρόσωπα κύρους ή εργοδότες.

Μεσολαβεί όμως ένα διάστημα από την πρωτοχρονιά μέχρι τις 11 Μαΐου που ο Δίας στον τομέα των συνεργασιών σου θα μπορούσε να φέρει στο πλευρό σου έναν πολύτιμο σύμμαχο-συνεργάτη! Με την Νέα Σελήνη στην 1/2 μπορείς να φέρεις νέα πνοή στα επαγγελματικά σου. Σε γενικές γραμμές μέχρι την άνοιξη τα πράγματα κινούνται πολύ καλά, μολονότι από τις 6 Μαρτίου ως τις 15 Απριλίου πιθανώς να έχεις πολλές υποχρεώσεις και φορτωμένο πρόγραμμα στην δουλειά. Επίσης, η Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου δείχνει θετικά δεδομένα για την καριέρα σου. Οι Παρθένοι ωστόσο που είναι γεννημένοι 9-16 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες τους, καθώς πολλές φορές μέσα στην χρονιά ίσως υπάρξουν περιπτώσεις εκμετάλλευσης, όπως για παράδειγμα γύρω στις: 11/1, στις 18/5, στις 12/10, στις 19/11.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.