astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου μέσω του υποσυνειδήτου σου και μέσα από την συνεχή ενδυνάμωσή σου απέναντι σε φοβίες και βαθύτερα άγχη που έχεις. Είναι μια σαφώς προκλητική διέλευση που συνεχίζεται και αυτή την χρονιά, αλλά σε βοηθά να αλλάξεις πλήρως τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα τρωτά σου σημεία και να βγεις νικητής. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022, διάστημα κατά το οποίο οι φοβίες σου μπορεί να πάρουν το πάνω χέρι ή κρυφοί εχθροί και μυστικοί αντίπαλοι να προσπαθήσουν να σου φέρουν σημαντικά εμπόδια. 

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί γενικότερα φέτος να προσπαθείς πάντα να ανεβάζεις την διάθεσή σου και να ενισχύεις την αυτοπεποίθησή σου, χωρίς όμως να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου ή να επενδύεις σε πρόσωπα που σε γεμίζουν προσμονές, ενώ στην πραγματικότητα όλα είναι μια φαντασία του μυαλού. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Το σπίτι και η οικογένεια παραμένουν εστίες αναταραχών και δραματικών αλλαγών και φέτος καλείσαι να βάλεις μια τάξη και να τολμήσεις να εφαρμόσεις μη παραδοσιακές λύσεις που φέρνουν μια καινούργια ισορροπία. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς, ένα διάστημα που δεν είναι ευνοϊκό για αγοραπωλησίες και θέματα ακινήτων.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει και φέτος στο ζώδιό σου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η χρονιά συνεχίζει το μοτίβο της προσωπικής σου ωρίμανσης, μια διαδικασία που ίσως σου δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου με τους άλλους καθώς αναγκάζεσαι να κάνεις αυτό που πρέπει και όχι πάντα αυτό που θέλεις. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις που θα σε προβληματίσουν σε προσωπικό επίπεδο και θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, σου δίνει εύνοια και ανάσες στα οικονομικά σου και ταυτόχρονα ανεβάζει την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου και κατά το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς μπορείς να κάνεις σημαντικές επενδύσεις και κινήσεις που αυξάνουν τα έσοδά σου και βελτιώνουν το βιωτικό σου επίπεδο. Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα στενών συγγενών, συνεννοήσεων, μετακινήσεων και σπουδών, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον ενδέκατο έως τον πέμπτο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως οι φοβίες σου που δεν σε αφήνουν να είσαι πλήρως ο εαυτός σου, τα οικονομικά σου και οι πρωτοβουλίες που παίρνεις σε αυτόν τον τομέα, ο ξεκάθαρος και ευθύς τρόπος με τον οποίο θα επικοινωνείς και θα μοιράζεσαι τις ιδέες σου και η δράση σου γύρω από θέματα ακινήτων, σπιτιού και οικογενειακής αρμονίας. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική και χρειάζεται να προσέξεις τις κινήσεις σου στον αισθηματικό τομέα, στην επιδίωξη προσωπικών σχεδίων, στα ρίσκα που παίρνεις, αλλά και στην επαφή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σου εξελίξεις, την καριέρα σου, την οικογενειακή σου ζωή και την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, με το σπίτι ή ακόμη και με ακίνητα, αγοραπωλησίες, κληρονομιές και μετακομίσεις. Αυτή η χρονιά λοιπόν θέτει θέματα που έχουν να κάνουν με ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και πιθανότατα να αλλάξει κάτι που έχει να κάνει με την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό, τον τόπο που διαμένεις, μπορεί να έρθει ένας γάμος ή ένας σημαντικός χωρισμός, μια προαγωγή ή μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου που δεν περίμενες.. Επηρεάζεσαι αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου, του Λέοντα και του Σκορπιού ή αν ο Ήλιος σου βρίσκεται σε αυτές τις μοίρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ανήκεις στην ομάδα των ζωδίων που δυσκολεύτηκαν αρκετά μέσα στο 2021, παράλληλα όμως σου ήρθαν και ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης. Δεν έλειψαν σαφώς και οι αλλαγές στα προσωπικά, όμως ήταν αλλαγές που ήταν επιβεβλημένο να γίνουν. Αυτή η χρονιά λοιπόν βρίσκει τον Κρόνο να παραμένει στο ζώδιό σου και να σε καλεί να δεις τα πεπραγμένα σου, φέρνοντας δέσμευση και γλυκιές ευθύνες σε όσους Υδροχόους θέλουν να… σοβαρευτούν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Η Πανσέληνος στις 16/2, λίγο μετά την γιορτή των ερωτευμένων, δείχνει μια σημαντική εξέλιξη στα προσωπικά, ενώ από τις 6 Μαρτίου υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μετά από μια πολύμηνη περίοδο εσωστρέφειας και ερωτηματικών. Έτσι τώρα το κλίμα βελτιώνεται ως τις 5 Απριλίου, ενώ η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 ως τις 23 Μαΐου στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου, αλλά και να ξεμπερδέψεις με τα παλιά.

Η Νέα Σελήνη στις 30/5 σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες, ενώ από τις 23 Ιουνίου ως τις 18 Ιούλιου μυρίζει άρωμα καλοκαιρινού έρωτα για τους ελεύθερους, αλλά και αναζωπύρωση του πάθους για τους δεσμευμένους. Στο ίδιο κλίμα κινείται και η περίοδος από 11 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, ωστόσο από τις 30 Οκτωβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κληθείς να βάλεις νερό στο κρασί σου για χάρη της αγάπης και του έρωτα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2022 είναι μια χρονιά νευραλγικών αλλαγών, μεταξύ των οποίων και η καριέρα, μολονότι ανήκεις στην ομάδα των ζωδίων που δεν συμπαθεί τις αλλαγές! Οι αλλαγές αυτές όμως είναι αναγκαίο να γίνουν, ειδικά αν έχει υπάρξει στασιμότητα ως τώρα. Αυτές οι αλλαγές πυροδοτούνται από τις φετινές εκλείψεις, ειδικά η σεληνιακή στις 16/5 που φέρνει αναστάτωση και η ηλιακή στις 25/10 που κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα νέο στον τομέα της καριέρας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου συνεχίζει να ελέγχει τα πεπραγμένα σου ως τώρα και σου φέρνει τα αποτελέσματα των κόπων και των ενεργειών σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικά βήματα, αλλά σίγουρα θα έχουν μέσα τους τον παράγοντα των ευθυνών.

Από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου πιθανώς να κληθείς να επωμιστείς ευθύνες άλλων στην δουλειά, και θα πρέπει να προσέχεις το παρασκήνιο με συνεργάτες. Η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου φέρνει μια νέα σελίδα στα επαγγελματικά ή μια κάποια ανανέωση. Η Αφροδίτη επίσης από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου από τον τομέα της καριέρας σε βοηθά να βελτιώσεις σημαντικά τις σχέσεις σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή ανθρώπους που έχουν λόγο στην δουλειά σου. Τέλος, η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση σε βοηθά αν κάνεις επάγγελμα σχετικά με την ομορφιά ή την προβολή.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.