astropedia.gr

Η ιδανική γυναίκα για έναν άνδρα από αστρολογική σκοπιά!

Η ιδανική γυναίκα για έναν άνδρα από αστρολογική σκοπιά!
Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο ενός άνδρα αποκαλύπτει τι τον διεγείρει σε μια γυναίκα, τι θεωρεί ελκυστικό και ουσιαστικά ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο γιατί η Αφροδίτη είναι ο δείκτης των προτιμήσεων μας, του τι θεωρούμε αισθητικά ωραίο και τι μας προκαλεί ευχαρίστηση.

Αν σας ενδιαφέρει κάποιος και δεν ξέρετε πώς να του τραβήξετε το ενδιαφέρον και να τον κερδίσετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε σε ποια θέση είναι η Αφροδίτη ώστε να τον κατακτήσετε. Γνωρίζοντας τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει, τι τον ελκύει και τι τον απωθεί, κρατάτε ένα γερό όπλο στα χέρια σας που θα σας τον φέρει είτε αργά είτε γρήγορα κοντά σας. Συμβουλευτείτε τον αστρολογικό μας χάρτη για να βρείτε τη θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιό σας χάρτη.  εδώ   

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Ανδρας με Αφροδίτη στον Κριό

Του αρέσουν οι τολμηρές, δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες, με χαρακτήρα ειλικρινή και ευθύ. Απωθείται από ντροπαλές και υπερευαίσθητες γυναίκες που τείνουν να εξαρτώνται από εκείνον. Χρειάζεται μια γυναίκα που θα αποτελεί πρόκληση και θα τον κρατά σε εγρήγορση, καθώς έχει την τάση να βαριέται πολύ εύκολα. Του αρέσουν οι γυναίκες με αθλητικό σώμα, που ντύνονται ίσως λίγο προκλητικά. Οι άνδρες με αυτή την θέση θέλουν να κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, αφήστε τον να σας κυνηγήσει και δείξτε του πως είστε δύσκολη κατάκτηση.
 
Ανδρας με Αφροδίτη στον Ταύρο
Έλκεται από γυναίκες που αποπνέουν θηλυκότητα, γλυκύτητα, ηρεμία και στοργή. Του αρέσουν τα σώματα με καμπύλες και πλούσιο μπούστο. Προτιμά γυναίκες που δεν βάφονται έντονα ή ντύνονται προκλητικά, αλλά έχουν μια αισθησιακή και παράλληλα απαλή αύρα. Οι επιθετικές ή πολύ ανεξάρτητες γυναίκες δεν είναι για εκείνον, δεδομένου πως του αρέσουν οι παραδοσιακές γυναικείες μορφές. Αν ενδιαφέρεστε για έναν άνδρα με αυτή τη θέση, δεν θα πρέπει να είστε πιεστική μαζί του, αλλά να του δώσετε το χρόνο του και να του δείξετε πως είστε μια γυναίκα με την οποία θα μπορέσει να κάνει μια σταθερή και ασφαλή σχέση.

Ανδρας με Αφροδίτη στους Διδύμους
Διεγείρεται από γυναίκες που διαθέτουν ζωντάνια, εξυπνάδα και είναι επικοινωνιακές, δραστήριες και ετοιμόλογες. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει σε ένα θηλυκό είναι τις κινήσεις των χεριών της και πως εκφράζεται. Προτιμά λεπτά και αθλητικά σώματα. Λατρεύει το φλερτ και τα εγκεφαλικά παιχνίδια στο πρώιμο στάδιο της ερωτοτροπίας. Αυτό που φοβάται είναι η πλήξη. Μια γυναίκα που είναι ενδιαφέρουσα και με την οποία μπορεί να συζητεί για πολλά πράγματα, τον τραβάει σαν μαγνήτης. Αν σας ενδιαφέρει ένας τέτοιος άνδρας, ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα του, πιάστε του κουβέντα και υιοθετήστε ανάλαφρη συμπεριφορά.

Ανδρας με Αφροδίτη στον Καρκίνο

Του αρέσουν οι ευαίσθητες και ήπιων τόνων γυναίκες. Δεν έλκεται από γυναίκες καριέρας, αγοροκόριτσα ή μοντέλα. Προτιμά μια παραδοσιακή θηλυκή εμφάνιση, που θα αποπνέει μια αύρα αθωότητας. Συνήθως του αρέσουν γυναίκες που έχουν κοινά χαρακτηριστικά με την μητέρα του. Χρειάζεται μια υποστηρικτική και ρομαντική γυναίκα, που αγαπά το σπίτι και δεν είναι τόσο κοινωνική ή ανεξάρτητη. Αν σας ενδιαφέρει ένας άνδρας με αυτή τη θέση, να ξέρετε πως στην αρχή είναι διστακτικός και δεν δείχνει το ενδιαφέρον του στο πρόσωπο που του αρέσει, γιατί φοβάται την απόρριψη. Κάντε τον να νιώσει ασφάλεια και θα σας εκδηλωθεί.

Ανδρας με Αφροδίτη στον Λέοντα

Έλκεται από κομψές, εντυπωσιακές και δυναμικές γυναίκες που είναι εξωστρεφείς, χαμογελαστές και διαθέτουν υπερηφάνεια. Δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση, καθώς θέλει την γυναίκα που έχει δίπλα του όλοι να την θαυμάζουν. Μια περιποιημένη γυναίκα, που προσέχει την εμφάνισή της και ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, και έχει πάνω της κάτι που την ξεχωρίζει, τραβάει αμέσως την προσοχή του. Του αρέσει μια γυναίκα που της αρέσει επιδεικνύεται και είναι λίγο δραματική.

Ανδρας με Αφροδίτη στην Παρθένο
Έλκεται από απλές, χαμηλών τόνων και εύρωστες γυναίκες. Γυναίκες που βάφονται ή ντύνονται φανταχτερά, είναι επιδεικτικές ή πολύ εκκεντρικές, των απωθούν. Μια γυναίκα που είναι οργανωτική, έξυπνη, ρεαλίστρια και επαγγελματικά προσανατολισμένη, είναι για εκείνον ιδανική. Είναι δύσκολος χαρακτήρας και συνεχώς ψάχνει να βρει ελαττώματα. Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα πρέπει να έχετε ευγενικούς τρόπους και να επιστρατεύσετε όλη σας την εξυπνάδα στις πρώτες επαφές σας.

Ανδρας με Αφροδίτη στο Ζυγό
Γυναίκες που διαθέτουν αβρούς τρόπους και φινέτσα είναι αρκετά ελκυστικές για έναν άνδρα με αυτή την θέση. Προτιμούν γυναίκες με ωραία εμφάνιση, που ντύνονται καλόγουστα, χωρίς να είναι προκλητικές και με λεπτό σώμα. Τους απωθεί η αγένεια και οι απότομοι τρόποι. Είναι συντροφικοί και απολαμβάνουν την παρέα των γυναικών. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να ξέρετε πως είναι πολύ ρομαντικός και του αρέσουν τα ερωτόλογα. Του αρέσει το φλερτ και πρέπει να νιώσει πως δεν κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση.

Ανδρας με Αφροδίτη στο Σκορπιό
Οι άνδρες με αυτή τη θέση έλκονται από γυναίκες ισχυρές, γοητευτικές και μυστηριώδεις. Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για έναν άνδρα με αυτή τη θέση, και ως εκ τούτου μια γυναίκα που αποπνέει έντονη σεξουαλικότητα είναι αρκετά ποθητή. Δεν του αρέσουν οι παθητικές και άβουλες γυναίκες, όπως επίσης και οι προβλέψιμες. Αν σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ένας τέτοιος άνδρας, αφήστε τον να σας διεκδικήσει και μην δείξετε τα χαρτιά σας από την αρχή. Δείξτε του πως είστε μια γυναίκα με πάθος που αναζητά έντονες καταστάσεις.

Ανδρας με Αφροδίτη στον Τοξότη

Ο άνδρας που έχει Αφροδίτη στον Τοξότη έλκεται από γυναίκες αισιόδοξες, περιπετειώδεις και δραστήριες. Προτιμά γυναίκες με αθλητικό σώμα, που είναι ανεξάρτητες και έξυπνες. Επίσης, έχει την τάση να έλκεται από γυναίκες που έχουν ένα ξένο στοιχείο πάνω τους ή προέρχονται από άλλη χώρα. Σε κάθε περίπτωση για να κερδίσετε την καρδιά του θα πρέπει να τον προσεγγίσετε με ανοιχτό μυαλό, χωρίς να τον πιέσετε για δεσμεύσεις και να αποκτήσετε μια πιο φιλική επαφή στην αρχή. Δεν δίνει τόσο σημασία στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο μορφωτικό και πνευματικό επίπεδο μιας γυναίκας.

Ανδρας με Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Έλκεται από ώριμες, σοβαρές και αξιοπρεπείς γυναίκες, που είναι προσανατολισμένες επαγγελματικά και αποπνέουν μια αύρα εξουσίας. Συνήθως ένας άνδρας με αυτή τη θέση έλκεται από γυναίκες που είναι μεγαλύτερές του ή κατέχουν υψηλότερη κοινωνική θέση. Μια γυναίκα φιλόδοξη, παραδοσιακή και οργανωτική είναι αρκετά ελκυστική. Δεν του αρέσουν γυναίκες που ντύνονται αποκαλυπτικά ή εκκεντρικά. Προτιμά ένα πιο κλασικό στυλ και μια γήινη ομορφιά. Αν τον θέλετε, να ξέρετε πως σιχαίνεται τα παιχνίδια και χρειάζεται σταθερές προσεγγίσεις.

Ανδρας με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Του αρέσει μια ανεξάρτητη και έξυπνη γυναίκα, που χαρακτηρίζεται από ελεύθερο πνεύμα. Οι αντισυμβατικές και εκκεντρικές γυναίκες, που αποτελούν μυστήριο, τραβούν πάντα την προσοχή του. Δεν του αρέσουν οι υπερβολικά συναισθηματικές γυναίκες ή όσες τον κυνηγάνε. Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά του, πρώτα θα πρέπει να γίνεται φίλη του και να αποκτήσετε κοινά ενδιαφέροντα. Σε καμία περίπτωση μην τον καταπιέσετε, αντιθέτως δείξτε του πως σέβεστε την ελευθερία του.
 
Ανδρας με Αφροδίτη στους Ιχθύς
Του αρέσουν οι ρομαντικές, γλυκές και ευαίσθητες γυναίκες που διαθέτουν μια αύρα μυστηρίου. Εκτιμά έναν χαρακτήρα ανιδιοτελή, δοτικό και θερμό, ενώ απωθείτε από επιθετικές και πιεστικές γυναίκες. Του αρέσουν οι ντεμοντέ ή υπερθηλυκές γυναίκες, που αποπνέουν αθωότητα, μυστήριο και καλοσύνη. Επίσης, έλκεται από γυναίκες που για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμες. Έχει την τάση να δημιουργεί μυστικούς δεσμούς. Για να τον κερδίσετε, φερθείτε ρομαντικά και λίγο απρόβλεπτα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.