astropedia.gr

Σελήνη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Σελήνη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
Τα άτομα με υδάτινη Σελήνη είναι ρομαντικά, δημιουργικά και διαισθητικά. Έχουν επηρεαστεί έντονα από την οικογένεια, τις αξίες και τις εμπειρίες της παιδικής τους ηλικίας. Αν έχουν βιώσει αγάπη και στοργή στα πρώιμα χρόνια τους, θα είναι σε θέση να συνάψουν ικανοποιητικές σχέσεις, διαφορετικά εξαιτίας της ευαισθησίας τους θα έχουν πολλές ανασφάλειες και κόμπλεξ. Έχουν την τάση να εξαρτώνται συναισθηματικά από το ταίρι τους και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να κλείνονται στον εαυτό τους. Δύσκολα μένουν χωρίς ταίρι, καθώς φοβούνται την μοναξιά.

Διαθέτουν έντονα συναισθήματα και χρειάζονται ασφάλεια και τρυφερότητα στην σχέση τους. Πληγώνονται πολύ όταν το ταίρι τους είναι αδιάφορο χρειάζονται φανερές εκδηλώσεις αγάπης και στοργής. Η αναπτυγμένη τους διαίσθηση τους επιτρέπει να καταλάβουν τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Ζηλεύουν εύκολα και έχουν την τάση να φέρονται κτητικά. Υποφέρουν βαθύτατα από την απόρριψη και έχουν συχνές εναλλαγές διάθεσης. Ως εραστές είναι πολύ τρυφεροί και δοτικοί. Χρειάζονται κάποιον που πάνω από όλα θα καταφέρει να κατανοήσει τον πλούσιο και βαθύ συναισθηματικό τους κόσμο.


 • Η Σελήνη στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
  Τα άτομα με γήινη Σελήνη είναι υπομονετικά, χαμηλών τόνων, ευγενικά, ήρεμα, προσεκτικά και δεν επιδίδονται εύκολα σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Έχουν ανάγκη από συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αναζητούν έναν προσγειωμένο,  υπεύθυνο σύντροφο, στον οποίο θα μπορούν να βασιστούν και θα εμπιστεύονται. Κάποιος που μπορεί να τους προσφέρει ασφάλεια και μακροχρόνια δέσμευση είναι ιδανικός. Για να προχωρήσουν σε δημιουργία οικογένειας, χρειάζεται πρώτα να εξασφαλιστεί η οικονομική ασφάλεια. Στα ερωτικά τους δρουν επιφυλακτικά και δεν βιάζονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους. περισσοτέρα  ⇨  εδώ

 • Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)
  Τα άτομα με Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα είναι ρομαντικά, ιδεαλιστικά και αναζητούν τον τέλειο έρωτα. Στην πραγματικότητα ξοδεύουν αρκετό χρόνο οραματιζόμενα τον ιδανικό σύντροφο. Δεν δεσμεύονται εύκολα ωστόσο. Διαθέτουν ανεξαρτησία και δε τους αρέσει να περιορίζονται. Διακατέχονται από μια βαθιά ανάγκη για επικοινωνία και καθημερινή επαφή και είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες. Δεν επικοινωνούν όμως μέσα από την καρδιά τους.... περισσοτέρα  ⇨  εδώ

 • Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
  Ως εραστές είναι φλογεροί, δυναμικοί, αισιόδοξοι και παθιασμένοι, μαζί τους ποτέ δε θα βαρεθείς. Προσεγγίζουν τον έρωτα με ενθουσιασμό και φυσικά δεν νοείται έρωτας δίχως έστω λίγο δράμα. Ερωτεύονται εύκολα και έχουν επίγνωση της γοητείας που ασκούν στους άλλους. Είναι ειλικρινή, τίμια και καλοπροαίρετα, αλλά αν τα προδώσεις ή τα πληγώσεις, αντιδρούν με άσχημο τρόπο. Έχουν την τάση να κυριαρχούν συναισθηματικά στο ταίρι τους, ωστόσο αν το ταίρι τους προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, δεν το δέχονται... περισσοτέρα  ⇨  εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα!
Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Ταιριάσματα

 • Νερό με Νερό
  Δύο υδάτινες Σελήνες δημιουργούν μια σχέση αμοιβαίας αγάπης, στην οποία κυριαρχεί το έντονο συναίσθημα, η διαίσθηση και η κατανόηση. Ωστόσο μπορεί να μην φτάσουν ποτέ σε ασφαλή ακτήκαι η σχέση τους να στερείται κατεύθυνσης. Προβλήματα και παρεξηγήσεις ενδέχεται να δημιουργηθούν λόγω του ότι επικοινωνούν συναισθηματικά και όχι λογικά.

 • Νερό και Φωτιά
  Η υδάτινη Σελήνη θα προσδώσει έμπνευση στην δράση της πύρινης. Δημιουργείται μια πολύ συναρπαστική σχέση με έντονο σασπένς, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα, που όμως εύκολα μπορεί να σβήσει και σε αυτό θα ευθύνεται το νερό. Προβλήματα και σκαμπανεβάσματα μπορεί να συμβούν αν δεν υπάρξει αλληλοσεβασμός και κατανόηση.

 • Νερό και Αέρας
  Η υδάτινη Σελήνη φέρνει συναίσθημα στη σχέση που εξισορροπεί την υπέρμετρη και ενίοτε σκληρή λογική του αέρα. Βέβαια χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να πετύχει αυτή η σχέση, καθώς δυσκολεύονται να κατανοήσουν ο ένας τον άλλο. Συνήθως το νερό θα κατηγορεί τον αέρα για αδιαφορία και ανευθυνότητα, ενώ ο αέρας θα θεωρεί το νερό ανασφαλές και πιεστικό.

 • Νερό και Γη
  Αυτός ο συνδυασμός αλληλοσυμπληρώνει και δημιουργεί μια όμορφη σχέση γεμάτη αγάπη, σταθερότητα και υποστήριξη. Η υδάτινη Σελήνη θα φέρει συναίσθημα και τρυφερότητα στην ζωή της γήινης Σελήνης όπου κυριαρχούν η λογική, οι υποχρεώσεις και το άγχος της καθημερινότητας. Οι ανάγκες τους εναρμονίζονται.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter