astropedia.gr

Πόσο συμβατή είναι η Σελήνη σας με του συντρόφου σας;

Πόσο συμβατή είναι η Σελήνη σας με του συντρόφου σας;
Ταιριάζουμε; Υπάρχει προοπτική αυτή η σχέση να διαρκέσει; Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συγκατοίκηση ή γάμο; Θα τα πάμε καλά στο μέλλον; Γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα πιο απλά θέματα της καθημερινότητας και τσακωνόμαστε; Αυτά είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα που μας απασχολούν στα αισθηματικά μας. 
Μάθε σε ποιό ζώδιο είναι η Σελήνη σου  εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Έχεις εκτιμήσει σωστά τα μηνύματα 
που σου δίνει;     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
 
 •  Αστρολογική συμβατότητα και Σελήνη

  Η αστρολογική συμβατότητα είναι ένα αρκετά πολύπλοκο θέμα δεδομένου πως χρειάζεται να ληφθούν αρκετοί παράγοντες υπόψη για να δοθεί μια έγκυρη απάντηση. Η εξέταση της συμβατότητας της Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη μπορεί να δώσει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, βέβαια όχι απόλυτες, διότι για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της συμβατότητας σε μια σχέση χρειάζεται να ληφθούν και άλλοι παράγοντες υπόψη όπως για παράδειγμα οι όψεις που δέχεται η Σελήνη του ενός ατόμου από τους πλανήτες του άλλου. Μια πλήρης συναστρία, ερμηνευμένη από έναν έμπειρο αστρολόγο μας, μπορεί να σου δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της σχέσης σου με τον σύντροφό σου.

  Η θέση της Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη, αντιπροσωπεύει το βαθύτερο και θεμελιώδες κομμάτι του εαυτό μας,το οποίο μόνο λίγοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν. Επίσης δείχνει τις πρώιμες επιρροές του οικογενειακού περιβάλλοντος. Όταν ένα άτομο έχει πάρει αγάπη και φροντίδα από το περιβάλλον του, θα έχει αναπτύξει μια θετική στάση απέναντι στις σχέσεις και ως εκ τούτου θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ποιοτικότερες σχέσεις και το αντίθετο. Το να βρεις ένα άτομο του οποίου η γενέθλια Σελήνη του είναι συμβατή με την δική σου, είναι πραγματικά το μαγικό κλειδί προς μια σταθερή και μακροχρόνια δέσμευση.

 • Γιατί η Σελήνη και όχι ο Ήλιος;

  Είναι αρκετά συνηθισμένο να γίνεται σύγκριση των ηλιακών ζωδίων, πιθανότατα λόγω πρακτικής ευκολίας, ωστόσο η συσχέτιση των Σεληνιακών θέσεων είναι τελικά πολύ πιο σημαντική σε μια συναστρία, διότι αφενός φανερώνει κατά πόσο δύο άτομα μπορούν να συμβιώσουν στον ίδιο χώρο, αφετέρου αν η σχέση θα έχει διάρκεια στο χρόνο και ποια θα είναι η ποιότητά της. Θα είναι αρμονική, δυσαρμονική, ικανοποιητική, ταραχώδης; Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως η ηλιακή συμβατότητα δεν είναι σημαντική, ειδικά όσον αφορά φιλίες και συνεργασίες. Όταν όμως πρόκειται για πιο οικείες και ρομαντικές σχέσεις, η Σελήνη έχει την πρωτοκαθεδρία.

  Αυτό συμβαίνει γιατί αντιπροσωπεύει τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες μας, πώς νιώθουμε σε καθαρά συναισθηματικό επίπεδο και πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους. Η Σελήνη σου αποκαλύπτει το κίνητρο πίσω από τον τρόπο που συμπεριφέρεται και γνωρίζοντας το θα μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα το ταίρι σου και να απολαύσεις μια αρμονικότερη σχέση. Όταν υπάρχει σεληνιακή συμβατότητα, δημιουργείται οικειότητα με φυσικό τρόπο, τα άτομα νιώθουν άνετα μεταξύ τους και ενστικτωδώς νοιάζονται ο ένας για τον άλλο.

  Αν υποθέσουμε ότι δύο άτομα έχουν συμβατό ζώδιο Αφροδίτης, που είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σε θέματα έλξης και έρωτα, αυτό σίγουρα είναι ένας σημαντικός δείκτης ερωτικών συναισθημάτων, ρομαντισμού και ευχαρίστησης σε μια σχέση, αλλά δεν υπόσχεται πως θα εξελιχτεί σε κάτι βαθύτερο από πλευράς συναισθημάτων και οικειότητας, διότι σε αυτά τα θέματα κυριαρχεί η Σελήνη. Αν δεν υπάρχει συμβατότητα Σελήνης, πολύ συχνά τα άτομα θα νιώθουν αποξενωμένα και παρεξηγημένα. Θα υπάρχει έλλειψη κατανόησης και οι διαφορετικές ανάγκες θα δημιουργήσουν συγκρούσεις που θα έρθουν στην επιφάνεια, όταν αποφασίσουν να συμβιώσουν.

  Δύο αταίριαστες Σελήνες είναι λογικό να δημιουργούν ενοχλήσεις και εντάσεις σε μια συμβίωση, καθώς ζητάνε διαφορετικά πράγματα. Μια εξωστρεφής και κοινωνική Σελήνη στον Κριό για παράδειγμα θα είναι δυστυχισμένη και περιορισμένη μέσα σε μια σχέση με Σελήνη στον Καρκίνο που είναι ήπιων τόνων και προτιμά την ζεστασιά του σπιτιού αντί των πολύβουων κοινωνικών εκδηλώσεων. Αντίθετα δύο συμβατές Σελήνες μπορούν να καλύψουν πολλές έλλειψης μιας σχέσης.

 • Συμβατότητα στοιχείων

  Τα δώδεκα ζώδια χωρίζονται σε τέσσερα στοιχεία: την φωτιά, την γη, τον αέρα και το νερό. Τα άτομα που έχουν Σελήνη στο ίδιο στοιχείο έχει αποδειχτεί πως τα πάνε καλύτερα μεταξύ τους. Όταν και οι δύο έχετε την Σελήνη σας στο ίδιο στοιχείο, θα υπάρχει μεταξύ σας μια βαθιά κατανόηση των αιτιών πίσω από τις πράξεις σας και  οι συναισθηματικές αντιδράσεις σας θα είναι αρκετά ίδιες.

  Επίσης έχει αποδειχτεί πως καλύτερο ταίριασμα υπάρχει όταν τα άτομα με Σελήνη σε αέρινο ζώδιο (Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο) κάνουν σχέση με Σελήνη σε πύρινο ζώδιο (Κριό, Λέων, Τοξότη) καιόταν τα άτομα με Σελήνη στα γήινα ζώδια (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) κάνουν σχέση με άτομα που έχουν την Σελήνη τους σε υδάτινο ζώδιο (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

  Λιγότερο συμβατός είναι ο συνδυασμός Σελήνης μεταξύ του στοιχείου της φωτιάς ή του αέρα με το στοιχείο του νερού ή της γης. Σε αυτούς τους συνδυασμούς υπάρχει δυσκολία κατανόησης και θεμελιώδεις διαφορές στις συναισθηματικές ανάγκες, στις αντιδράσεις, στο στυλ και στις ανάγκες. Συχνά παρεξηγεί ο ένας σύντροφος τον άλλο. Τις περισσότερες φορές θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι πως το ταίρι σου κάνει κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να σε ενοχλήσει εξαιτίας του ότι δε μπορείς να καταλάβεις τον λόγο πίσω από την συμπεριφορά του. Ωστόσο ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δράσει συμπληρωματικά και να καλύψει πολλά κενά.

 •  Αν η Σελήνη σου είναι σε ζώδιο της Φωτιάς, μάθε την συμβατότητα με τα άλλα στοιχεία.
  Ως εραστές είναι φλογεροί, δυναμικοί, αισιόδοξοι και παθιασμένοι, μαζί τους ποτέ δε θα βαρεθείς. Προσεγγίζουν τον έρωτα με ενθουσιασμό και φυσικά δεν νοείται έρωτας δίχως έστω λίγο δράμα. Ερωτεύονται εύκολα και έχουν επίγνωση της γοητείας που ασκούν στους άλλους. Είναι ειλικρινή, τίμια και καλοπροαίρετα, αλλά αν τα προδώσεις ή τα πληγώσεις, αντιδρούν με άσχημο τρόπο. Έχουν την τάση να κυριαρχούν συναισθηματικά στο ταίρι τους, ωστόσο αν το ταίρι τους προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, δεν το δέχονται... Δείτε περισσότερα
 • Αν η Σελήνη σου είναι σε ζώδιο της Γης, μάθε την συμβατότητα με τα άλλα στοιχεία. Τα άτομα με γήινη Σελήνη είναι υπομονετικά, χαμηλών τόνων, ευγενικά, ήρεμα, προσεκτικά και δεν επιδίδονται εύκολα σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Έχουν ανάγκη από συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αναζητούν έναν προσγειωμένο,  υπεύθυνο σύντροφο, στον οποίο θα μπορούν να βασιστούν και θα εμπιστεύονται. Κάποιος που μπορεί να τους προσφέρει ασφάλεια και μακροχρόνια δέσμευση είναι ιδανικός. Για να προχωρήσουν σε δημιουργία οικογένειας, χρειάζεται πρώτα να εξασφαλιστεί η οικονομική ασφάλεια. Στα ερωτικά τους δρουν επιφυλακτικά και δεν βιάζονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους... Δείτε περισσότερα
 • Αν η Σελήνη σου είναι σε ζώδιο του Αέρα, μάθε την συμβατότητα με τα άλλα στοιχεία.
  Τα άτομα με Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα είναι ρομαντικά, ιδεαλιστικά και αναζητούν τον τέλειο έρωτα. Στην πραγματικότητα ξοδεύουν αρκετό χρόνο οραματιζόμενα τον ιδανικό σύντροφο. Δεν δεσμεύονται εύκολα ωστόσο. Διαθέτουν ανεξαρτησία και δε τους αρέσει να περιορίζονται. Διακατέχονται από μια βαθιά ανάγκη για επικοινωνία και καθημερινή επαφή και είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες. Δεν επικοινωνούν όμως μέσα από την καρδιά τους... Δείτε περισσότερα
 
 • Αν η Σελήνη σου είναι σε ζώδιο του Νερού, μάθε την συμβατότητα με τα άλλα στοιχεία.
  Τα άτομα με υδάτινη Σελήνη είναι ρομαντικά, δημιουργικά και διαισθητικά. Έχουν επηρεαστεί έντονα από την οικογένεια, τις αξίες και τις εμπειρίες της παιδικής τους ηλικίας. Αν έχουν βιώσει αγάπη και στοργή στα πρώιμα χρόνια τους, θα είναι σε θέση να συνάψουν ικανοποιητικές σχέσεις, διαφορετικά εξαιτίας της ευαισθησίας τους θα έχουν πολλές ανασφάλειες και κόμπλεξ. Έχουν την τάση να εξαρτώνται συναισθηματικά από το ταίρι τους και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να κλείνονται στον εαυτό τους. Δύσκολα μένουν χωρίς ταίρι, καθώς φοβούνται την μοναξιά... Δείτε περισσότερα

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.