astropedia.gr

Ο Ποσειδώνας και η ερωτική σου ζωή!

Ο Ποσειδώνας και η ερωτική σου ζωή!
Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του ονείρου και της φαντασίας και μας προτρέπει να αναζητήσουμε τον ιδανικό έρωτα που κρυφά ονειρευόμαστε. Είναι ο έρωτας στο βαθύτερο μέρος της ψυχής μας, η κρυφή λαχτάρα μας. Ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων, ένα δυαδικό ζώδιο, έτσι από τη μια πλευρά μπορεί να μας ανυψώσει στην άνευ όρων αγάπη, να μας δώσει μια βαθιά πνευματική σχέση, αλλά από την άλλη μπορεί να μας οδηγήσει στην εξαπάτηση, το ψέμα, τη σύγχυση, τη θυματοποίηση, την απαξίωση και τον ανεκπλήρωτο έρωτα.

Τα πάντα εξαρτώνται από το ζώδιο του Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη μας και τις όψεις του Ποσειδώνα με τους πλανήτες στο γενέθλιο Ωροσκόπιό μας, αλλά κυρίως στο βαθμό της πνευματικής εξέλιξης του καθενός μας, δηλαδή πώς κατανοούμε τον έρωτα και την αγάπη βαθιά στην ψυχή μας.

Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει το όνειρο, την άνευ όρων αγάπη, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τις διαισθητικές ικανότητες, τη φαντασία, την πνευματική αγάπη, τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, τα ψέματα, την εξαπάτηση, τη ψευδαίσθηση, τη  σύγχυση, τη ντροπή, τη δημιουργικότητα, τα ψυχολογικά συμπλέγματα και τα όνειρα.

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ποσειδώνας τη στιγμή της γέννησής μας εκπροσωπεί χαρακτηριστικά που αναφέρονται σε μια ολόκληρη γενιά καθώς ο Ποσειδώνας είναι βαρύς πλανήτης και κινείται αργά, έτσι μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια για να αλλάξει ζώδιο. Οι όψεις όμως του Ποσειδώνα με τους γενέθλιους πλανήτες και ο οίκος στον οποίο βρίσκεται δημιουργούν καταστάσεις που είναι μοναδικές για τον καθένα μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
 Κάλεσε 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Από Κύπρο στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Στο παρακάτω άρθρο γίνεται αναφορά στο ζώδιο το οποίο βρίσκεται ο Ποσειδώνας
ανάλογα με την ημέρα που γεννήθηκες και τι σημαίνει αυτό για την ερωτική σου ζωή.


 •  Αν έχεις γεννηθεί από 24 Ιουλίου 1929 ως 3 Οκτωβρίου 1942 ή από 18 Απριλίου 1943 ως 2 Αυγούστου 1943, έχεις τον Ποσειδώνα στην Παρθένο. Η Παρθένος είναι ο φυσικός κυβερνήτης του έκτου οίκου, της υγείας, της εργασίας, της παροχής υπηρεσιών σε τρίτους και της ευεξίας. Ο Ποσειδώνας στην Παρθένο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κάνεις μεγάλες θυσίες στην αγάπη ή σου δημιουργεί σύγχυση που ανακύπτει στους τομείς της υγείας και της φυσικής κατάστασης, της εργασίας και της παροχής υπηρεσιών προς τους άλλους. Νιώθεις ότι πρέπει να θυσιάσεις τις ανάγκες σου για να προσφέρεις υπηρεσία στην οικογένειά σου ή το σύντροφό σου σε μια προσπάθεια να λάβεις την αγάπη τους.

  Ενδεχομένως να επηρεαστεί αρνητικά η υγεία σου από υπερκόπωση στην εργασία ή στο σπίτι, και αναζητάς ένα σύντροφο που να σε υποστηρίζει. Μπορεί να νιώσεις δυστυχία και θλίψη εξαιτίας της ανάληψης υπερβολικών ευθυνών ή όσον αφορά την εξυπηρέτηση των μελών της οικογένειάς σου ή του συντρόφου σου. Περιμένεις πολλά από το σύντροφό σου και επικρίνεις τον εαυτό σου.

  Η αγάπη παίρνει τη μορφή υπηρεσίας και σου αρέσει να ζεις σε ένα άνετο σπίτι με πολλά μέλη στην οικογένειά σου. Ο Ποσειδώνας θεωρείται ότι είναι σε πτώση στην Παρθένο, πράγμα που σημαίνει ότι η θετική ενέργεια του Ποσειδώνα δεν λειτουργεί τόσο καλά. Η πνευματική και ονειρική διάσταση του Ποσειδώνα έρχεται σε αντίθεση με την  υπηρεσία και την τάξη της Παρθένου.

  Με τον Ποσειδώνα στην Παρθένο δημιουργείς σχέσεις που έχουν αντίκτυπο στη συναισθηματική και σωματική σου υγεία και επηρεάζουν την εργασία σου και τη λειτουργικότητα της καθημερινής σου ζωής. Έχεις υψηλά πρότυπα στην αγάπη και περιμένεις πολλά από το σύντροφό σου. Είσαι συντηρητικός και συγκρατημένος, εκτός κι αν ο Ποσειδώνας δέχεται πολλές θετικές όψεις από τους άλλους πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη σου.

  Προσπαθείς να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε τάξη και αναζητάς την πρακτική εφαρμογή των προσωπικών ιδανικών σου, επιδιώκοντας την τελειότητα. Το μάθημα του Ποσειδώνα στην Παρθένο είναι η συνειδητοποίηση ότι πολύ λίγα άτομα μπορούν να ανταποκριθούν στα πρότυπα της τελειότητάς σου και ότι η πραγματική αγάπη δεν εξαρτάται από το να αναλαμβάνεις το σύνολο των υλικών και οικονομικών βαρών ή κάνοντας συνεχείς θυσίες ή να απαιτείς από το σύντροφό σου να κάνει όλα τα παραπάνω κι όταν αρνείται να τα κάνει να τον επικρίνεις.

 • Αν έχεις γεννηθεί από 4 Οκτωβρίου 1942 ως 17 Απριλίου 1943 ή από 2 Αυγούστου 1943 ως 25 Δεκεμβρίου 1955 ή από 10 Μαρτίου 1956 ως 19 Οκτωβρίου 1956, έχεις γεννηθεί με τον Ποσειδώνα στο Ζυγό. Ο Ζυγός είναι ο φυσικός κυβερνήτης του εβδόμου οίκου, του γάμου και των σοβαρών σχέσεων, έτσι βιώνεις σύγχυση και έλλειψη σαφήνειας στον τομέα του γάμου και των σχέσεων.

  Μπορεί να νιώθεις προδομένος από τους άλλους, τόσο στην ερωτική όσο και την  επαγγελματική σου ζωή ή ακόμα, μπορεί να βλέπεις κάποια άτομα ως εχθρούς. Θεωρείς ότι ο σύντροφός σου έχει εναλλαγές στις διαθέσεις του και τα συναισθήματά του ή ίσως ανακαλύψεις ορισμένες κρυφές πτυχές της ζωής του που δεν ήξερες ότι υπήρχαν. Μπορεί γενικά τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι να είναι ύπουλα ή να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν.

  Γενικά, είσαι δημιουργικός και ονειρικός στις σχέσεις σου, η αγάπη για σένα συνδέεται με τη συντροφικότητα, τη δημιουργία και την αισθητική. Σου αρέσει να διαβάζεις ρομαντικά μυθιστορήματα και αναζητάς την αδελφή ψυχή, πιστεύοντας στον πρίγκιπα/ πριγκίπισσα του παραμυθιού. Ο ρομαντισμός είναι σημαντικός για σένα στη σχέση σου και δεν εγκαταλείπεις ποτέ την ελπίδα ότι κάποτε μπορεί να βρεις την ονειρική αγάπη. Μπορεί και να παντρευτείς πολλές φορές επειδή ακριβώς αναζητάς την τέλεια αγάπη.

  Ο έρωτας παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου και πάντα προσπαθείς να τον βρεις. Απεχθάνεσαι τους ανέντιμους, άσχημους ή απεριποίητους ανθρώπους και γενικά, ο ιπποτισμός και τα υψηλά ιδανικά σου συνοδεύουν την ερωτική σου ζωή. Είσαι ιδεαλιστής προς το σύντροφό σου και μερικές φορές τον εξιδανικεύεις, βάζοντάς τον σε ένα βάθρο.

  Μπορεί να προσελκύσεις Ποσειδώνιους τύπους, όπως αλκοολικούς, τοξικομανείς, άτομα με ψυχολογικά προβλήματα ή αντίθετα, πολύ ευαίσθητους με καλλιτεχνική ψυχή και αγάπη προς τη δημιουργικότητα. Το μάθημα του Ποσειδώνα στο Ζυγό είναι να θυμάσαι ότι η αληθινή αγάπη δεν σε υποχρεώνει να παίζεις το ρόλο του μάρτυρα και ότι θα πρέπει να δεις πιο λογικά και ρεαλιστικά τις σχέσεις σου.

 • Αν έχεις γεννηθεί από 25 Δεκεμβρίου 1955 ως 12 Μαρτίου 1956 ή από 20 Οκτωβρίου 1956 ως 16 Ιουνίου 1957 ή από 5 Αύγουστου 1957 ως 4 Ιανουαρίου 1970 ή από 4 Μαΐου 1970 ως 6 Νοεμβρίου 1970, έχεις τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ογδόου οίκου, του οίκου που σηματοδοτεί το σεξ, τις κληρονομιές, τα χρήματα των άλλων, τις επενδύσεις, τους φόρους, καθώς και τους κοινούς οικονομικούς πόρους. Επίσης, αντιπροσωπεύει την ψυχολογία, το θάνατο και τη μεταμόρφωση. Οι θετικές πτυχές του Ποσειδώνα δείχνουν ότι έχεις βαθιές πνευματικές και μυστικιστικές γνώσεις σχετικά με τις κρυφές σφαίρες της ζωής και της γνώσης ότι δεν υπάρχει θάνατος, μόνο μετασχηματισμός.

  Καθώς ο όγδοος οίκος συνδέεται με το σεξ, μπορεί να αντιμετωπίσεις αόριστες ή αβέβαιες καταστάσεις που σχετίζονται με τη σεξουαλική επαφή οι οποίες μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Μπορεί στη ζωή σου να ερωτευτείς κάποιο άτομο αλλά να μη μπορέσεις να του εκδηλώσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Επιθυμείς κάτι περισσότερο από τη φιλία, αλλά δεν ξέρεις πώς να το πάρεις, έτσι το σεξ βρίσκεται στην ομίχλη.

  Επίσης μπορεί να είσαι επιρρεπής σε «σεξουαλικούς εθισμούς» ή να σε απασχολήσουν σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες. Ίσως ακόμα έχεις σεξουαλικές φαντασιώσεις και όνειρα με κάποιον άλλον/η και όχι με το πρόσωπο που είσαι μαζί, καθώς νιώθεις ότι η σχέση σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Αντίθετα, μπορεί να ζεις μια βαθιά πνευματική ζωή που εκδηλώνεται με άνευ όρων αγάπη και στην οποία απουσιάζει το σεξ και ο γάμος.

  Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σύγχυση και έλλειψη σαφήνειας σε σχέση με κοινά οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία ή μπορεί να πιέζεις το σύντροφό σου να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς ή το αντίστροφο. Ίσως και να προσπαθήσεις να αποφύγεις την αποπληρωμή των χρεών σου ή των δανείων σου. Το μάθημα του Ποσειδώνα στο Σκορπιό είναι να οικοδομήσεις ακεραιότητα και ειλικρίνεια σε όλες τις συναλλαγές σου με τους άλλους, στον τομέα του σεξ και του χρήματος, καθώς και να κατανοήσεις ότι η έλλειψη ορίων στον τομέα της σεξουαλικότητας πρέπει να υπάρχει μόνο αν συμφωνεί και ο σύντροφός σου. Επίσης, να αποφύγεις τις κρυφές και παράλληλες σχέσεις και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και το σύντροφό σου.

 • Αν έχεις γεννηθεί από 5 Ιανουαρίου 1970 ως 3 Μαΐου 1970 ή από 7 Νοεμβρίου 1970 ως 19 Ιανουαρίου 1984 ή από 24 Ιουνίου 1984 ως 20 Νοεμβρίου 1984 έχεις τον Ποσειδώνα στον Τοξότη. Ο Τοξότης είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ενάτου οίκου, τον οίκο που σηματοδοτεί τα μακρινά ταξίδια, την εκπαίδευση, τη θρησκεία, καθώς και τους νόμους και τις ηθικές αξίες. Η αρνητική πλευρά του Ποσειδώνα στον Τοξότη εκδηλώνεται με το να είσαι πομπώδης ή να έχεις δικτατορική συμπεριφορά στο σύντροφό σου. Καθώς ο ένατος οίκος αντιπροσωπεύει τις ηθικές αξίες, απαιτείς ήθος από το σύντροφό σου, αν και κάποιες φορές σε καταλαμβάνουν σύγχυση και έλλειψη σαφήνειας. Αν δεν έχεις με το σύντροφό σου το ίδιο επίπεδο εκπαίδευσης,  αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου.

  Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη φέρνει γνωριμίες μέσω του Διαδικτύου ή ακόμα σχέσεις σε απόσταση ή στο εξωτερικό. Ο Τοξότης έχει μεγαλεπήβολα οράματα και θέλει να επεκταθεί γνωρίζοντας κόσμο μέσα από το διαδίκτυο και από όλη την υδρόγειο, μέσα από dating sites και chat rooms, όπου εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να γνωριστούν και να μιλήσουν.

  Έτσι, μπορεί ακόμα και να μετακινηθείς σε άλλη πόλη ή το εξωτερικό ως αποτέλεσμα μιας γνωριμίας την οποία θεωρείς ιδανική σύμφωνα με τις δικές σου πεποιθήσεις. Όμως, αυτή η γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί τελικά ότι είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φανταζόσουν. Μερικές φορές, μπορεί να έχεις μια καθαρά πλατωνική σχέση με ένα πρόσωπο που ζει αλλού ή έχει διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις από εσένα.

  Μπορεί να σε απασχολήσει ένας έρωτας που περιορίζεται στον εικονικό κόσμο της επικοινωνίας, μέσω του διαδικτύου, γραπτών μηνυμάτων ή κάποιο άλλο είδος ηλεκτρονικής επικοινωνίας που σου αρέσει περισσότερο, καθώς δεν ξέρεις πώς να γεφυρώσεις το χάσμα όσον αφορά την απόσταση, τις αξίες και το χρόνο. Τα ιδεώδη είναι σημαντικά για σένα, ψάχνεις ένα σύντροφο με υψηλά οράματα και ιδανικά,  εξιδανικεύεις την αγάπη σε ένα διανοητικό επίπεδο.

  Όμως μπορεί να συναντήσεις άτομα που έχουν ασαφείς ιδέες και δεν έχουν σαφή κατεύθυνση στη ζωή τους. Οι θρησκευτικές και ηθικές διαφορές σας, μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις. Το μάθημα του Ποσειδώνα στον Τοξότη είναι να καταλάβεις ότι με τον καιρό, την ηλικία και τις εμπειρίες σου, θα μάθεις πολλά περισσότερα αλλά και να μην παραγκωνίζεις την ιδεολογία σου και τις πεποιθήσεις σου για χάρη του συντρόφου σου.

 • Αν έχεις γεννηθεί από 19 Ιανουαρίου 1984 ως 24 Ιουνίου 1984 ή από 22 Νοεμβρίου 1984 ως 28 Ιανουαρίου 1998 ή από 24 Αυγούστου 1998 ως 27 Νοεμβρίου 1998, έχεις τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως είναι ο φυσικός κυβερνήτης του δεκάτου οίκου, της καριέρας, των επιχειρήσεων, της φήμης και της θέσης μας στην κοινωνία. Έτσι, η εργασία και η κοινωνική σου θέση σου δημιουργούν ανασφάλεια και σύγχυση. Το όραμά σου είναι ένα καλό κοινωνικό status, έτσι αναζητάς ένα σύντροφο που να έχει καλύτερη κοινωνική θέση από τη δική σου. Οι εξωτερικοί παράγοντες και τα χρήματα μπορεί να πάρουν τη θέση της πραγματικής αγάπης. Μόλις δεσμευτείς όμως, μπορεί να νιώθεις ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύντροφό σου ή οι πολλές ευθύνες να παίξουν κάποιο ανασταλτικό ρόλο στη σχέση σου.

  Με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω μπορεί να πιστεύεις ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι η σκληρή δουλειά και η καριέρα και βάζεις την αγάπη και το θεσμό της οικογένειας σε δεύτερη μοίρα. Δύσκολα μπορείς να εμπιστευθείς και ψάχνεις στους εκάστοτε ερωτικούς συντρόφους σου τις ηθικές αξίες, μπορεί ακόμα να είσαι και πουριτανός, πράγμα το οποίο σε κάνει να μην μπορείς να απολαύσεις ελεύθερα τον έρωτα.

  Αντίθετα, ο σύντροφός σου μπορεί να έχει αυτή τη στάση ή ακόμα μπορεί και να απορρίψει την εργασία σου και την κοινωνική σου θέση. Επίσης, μπερδεύεις τα όνειρά σου με τις πραγματικές συνθήκες και δύσκολα εκτιμάς τα ιδανικά των άλλων, ιδιαίτερα αν είναι διαφορετικά από τα δικά σου. Διακατέχεσαι από ανασφάλεια και σύγχυση αν κάτι δεν έχει απτή μορφή.

  Ο Ποσειδώνας θεωρείται ότι είναι σε αδυναμία στον Αιγόκερω. Ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ψυχρότητας, της οργάνωσης και της σκληρής πραγματικότητας, και αυτές οι δύο ενέργειες δεν μπορούν να ταιριάξουν εύκολα. Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω είναι ρεαλιστής και δεν μπορεί να κατανοήσει οτιδήποτε δεν έχει λογική και συγκεκριμένη μορφή, και ο έρωτας δεν έχει λογική.

  Έτσι μπορεί να πέσεις θύμα των υλικών αγαθών και να αποποιηθείς την αγάπη. Το μάθημα του Ποσειδώνα στον Αιγόκερω δεν είναι να γίνεις ηθικολόγος αν ο σύντροφός σου δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου και τα ιδανικά σου, αλλά και να κατανοήσεις ότι δεν είναι οι επιχειρήσεις, μια κερδοφόρα εργασία ή μια καλή κοινωνική θέση που οδηγούν στην αληθινή αγάπη.

 • Αν έχεις γεννηθεί από 28 Ιανουαρίου 1998 ως 23 Αυγούστου 1998 και από 27 Νοεμβρίου 1998 ως 4 Απριλίου 2011 έχεις γεννηθεί με τον Ποσειδώνα στον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ενδεκάτου οίκου, του οίκου της φιλίας, των ελπίδων και των επιθυμιών, των ομάδων και των οργανώσεων. Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει επίσης την «κοσμοθεωρία» της κοινωνίας στο σύνολό της και τον ιδεαλισμό. Από τη θετική πλευρά, αναζητάς άτομα που ανταποκρίνονται στις ιδέες και τα ιδανικά σου αλλά από την αρνητική, ίσως συσχετιστείς με άτομα που σε παρασύρουν κατά κάποιο τρόπο, πιθανόν μέσω των ναρκωτικών, του αλκοόλ των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή μπορεί να εμπλακείς με ασαφείς και περίεργους φίλους και ομάδες. Οι ιδέες και τα ιδανικά θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξεύρεση της αγάπης.

  Ο Ποσειδώνας θεωρείται ότι είναι σε πτώση στον Υδροχόο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η ενέργεια του Ποσειδώνα δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά. Ο πλανήτης του ασυνείδητου, της φαντασίας και του ονείρου, που ψάχνει την ιδανική, τη μοναδική αγάπη, δεν μπορεί να εναρμονιστεί καλά με την ενέργεια του Υδροχόου, το ζώδιο της φιλίας, των ομάδων και της καθολικής αγάπης, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ερωτική σχέση.

  Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του λαού, έχει αλτρουισμό και  συμπόνια για εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί στον κόσμο και στους ξένους, αλλά εκείνοι που ζουν μαζί του, τον θεωρούν ψυχρό συναισθηματικά και έτσι δεν μπορούν να κάνουν μια στενή προσωπική σχέση. Τα συναισθήματά σου είναι ασαφή και διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα, νιώθεις την ανάγκη να υπάρχει ισότητα και δικαιοσύνη στις σχέσεις σου. Μπορεί να εμπλακείς σε ψεύτικες και παραπλανητικές φιλίες και ομάδες οι οποίες επηρεάζουν τις πεποιθήσεις σου για την αγάπη αλλά και τη σχέση σου με το σύντροφό σου.

  Επίσης, οι πολιτικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές διαφορές μεταξύ σας μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της σχέσης σου. Το μάθημα του Ποσειδώνα στον Υδροχόο είναι να αγωνιστείς για το κοινό καλό όλων των ατόμων κάνοντας φιλάνθρωπες πράξεις, αλλά χωρίς να παραγκωνίζεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και θυσιάζοντας τη σχέση σου για τους άλλους.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter