astropedia.gr

Πώς θα φέρετε καλή τύχη στη ζωή σας!

Πώς θα φέρετε καλή τύχη στη ζωή σας!
«Μπορεί η τύχη να είναι τυφλή, αλλά δεν είναι αόρατη» (Φράνσις Μπέικον).

Μερικοί άνθρωποι έχουν περισσότερη τύχη από ό,τι κάποιοι άλλοι και μερικές φορές φαίνεται ότι η τύχη είναι απολύτως ανέφικτη για ορισμένους ανθρώπους. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να είμαστε όλοι τυχεροί στη ζωή. Διότι ακόμα κι αν η τύχη μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι κάτι μυστικιστικό, έχουμε τη δυνατότητα να την προσελκύσουμε, αν επιλέξουμε να ζήσουμε τη ζωή μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Αλλά τι είναι τύχη;
Η τύχη είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά εύκολο να αναγνωριστεί. Όταν κάποιος κερδίζει το λαχείο ή αποφεύγει ένα τραγικό ατύχημα, μπορούμε να πούμε ότι είναι τυχερός. Από την άλλη πλευρά, όταν μιλάμε για κακή τύχη, είναι όταν κάποιος πέφτει θύμα μιας ανίατης ασθένειας, οικονομικής καταστροφής ή άλλων ατυχών περιστάσεων. Ακόμα κι αν η ίδια η λέξη «τύχη» φαίνεται να υπονοεί κάτι που είναι πέρα από τον έλεγχό μας, ένα μέρος της ψυχής μας πιστεύει πάντα ότι μπορούμε να ελέγξουμε πραγματικά τη μοίρα μας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα βιβλία και τα μαθήματα αυτοβελτίωσης, είναι πάντα δημοφιλή. Από αυτή την άποψη, η τύχη δεν είναι τυχαία ή αυθαίρετη, αλλά είναι κάτι που μπορούμε να προσελκύσουμε με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη στάση μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 
 

 
Γιατί βλέπουμε ότι η τύχη ορισμένων ανθρώπων φαίνεται να αλλάζει;
Γιατί μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να προσελκύσουν την καλή τύχη με την αλλαγή της ζωής τους;Διαβάστε πώς θα φέρετε περισσότερη τύχη στη ζωή σας.


Αλλάξτε νοοτροπία στη ζωή σας
Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δεν βλέπει το μέλλον με θετική σκέψη. Αν πιστεύετε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, έχετε τη δύναμη να τα αλλάξετε. Το μυαλό μας είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε μια ζωή με ευδαιμονία ή δυστυχία. Εσείς καθορίζετε την πορεία της ζωής σας και την αναζητάτε.

Να είστε ανοιχτοί και πιο απλοί
Ένας λόγος που πολλοί άνθρωποι θεωρούν τον εαυτό τους άτυχο είναι ότι σε κάθε κατάσταση ψάχνουν για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα: «παρευρέθηκα στο γάμο με την ελπίδα να βρω τον μελλοντικό σύντροφό μου». Με μια συγκεκριμένη αναζήτηση είναι χαμένες οι όμορφες στιγμές, οι αναμνήσεις και οι ευκαιρίες. Να είστε ανοιχτοί σε ό, τι έχει να σας προσφέρει η ζωή.

Να είστε πρόθυμοι για αλλαγές
Αν θέλετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας, πρέπει να σταματήσετε να ενεργείτε με τον ίδιο τρόπο και ιδίως όταν βλέπετε ότι καταλήγετε στο ίδιο σημείο. Εάν λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο, θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Αν σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία, είτε είναι στη δουλειά, είτε στην αγάπη, εκμεταλλευτείτε την.

Πιστέψτε στις δυνατότητές σας
Προκειμένου να συμβεί οτιδήποτε μαγικό, υπέροχο και απίστευτο στη ζωή σας, θα πρέπει να έχετε μέσα σας την ελπίδα ότι θα συμβεί. Μερικές φορές συμβαίνουν άσχημα πράγματα στη ζωή. Μπορείτε όμως, να μάθετε και να αναπτυχθείτε μέσα από τις αρνητικές εμπειρίες. Το σημαντικό πράγμα είναι να εστιάσετε στο θετικό αποτέλεσμα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το δείτε όταν βιώνετε μια οδυνηρή κατάσταση. Τότε ρωτήστε τον εαυτό σας: «Τι μπορώ να μάθω από αυτό;» Αυτό το μάθημα μπορεί να γίνει ένα έναυσμα για καλή τύχη.

Αφήστε πίσω σας τις αρνητικές εμπειρίες
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος και μην αναμοχλεύετε μέσα σας το ότι είχατε αδικηθεί, είχατε προδοθεί και είχατε κακή τύχη. Τέτοιες ιστορίες σας κρατούν παγιδευμένους στο παρελθόν και αποκλείουν την καλή τύχη στο μέλλον.

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας
Με κάθε κατάσταση στη ζωή, αποκτάτε εμπειρία. Είναι στο χέρι σας να εξασκήσετε τη διορατικότητά σας και τη γνώση σας μέσα από κάθε εμπειρία που έχετε. Η ζωή συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με το γεγονός ότι μπορεί κάποια γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν να μας πλήγωσαν, εν τούτοις, στο μέλλον είμαστε ευγνώμονες για ό,τι συνέβη και κατ’ επέκταση για την τύχη μας, γιατί φάνηκε ότι είχαν θετικό αντίκτυπο αργότερα στη ζωή μας.

Σεβαστείτε το κάρμα σας
Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται πώς να πάρουν από τους άλλους και αυτό θεωρούν ως καλή τύχη. Αυτό είναι σαν να θεωρείτε ότι είστε το κέντρο του σύμπαντος και ότι πρέπει να σας έρθουν καλά πράγματα από όλες τις πλευρές. Όμως, αυτό δεν δημιουργεί καλή τύχη. Το μυστικό είναι να εξετάσετε τι χρειάζονται και οι άλλοι. Και στη συνέχεια να αναλάβετε δράση. Είτε επιλέξετε να εργαστείτε εθελοντικά, είτε να βοηθήσετε τον συνάνθρωπό σας, αυτό δημιουργεί καλό κάρμα αλλά και θετική ενέργεια που δημιουργεί παρόμοιες συμπεριφορές από τους άλλους.

Συμμετέχετε στη ζωή, μην είστε θεατές
Η ζωή απαιτεί συμμετοχή και για να έχετε καλή τύχη, θα πρέπει να την αναζητήσετε και όχι απλά να ελπίζετε και να εύχεστε ότι θα φτάσει στην πόρτα σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να την εκτιμήσουν επειδή δεν έχουν κάνει καν την προσπάθεια να την ανακαλύψουν. Με άλλα λόγια, δημιουργείστε την τύχη που συμβαίνει στη δική σας ζωή. Επιλέξτε πώς θα ζήσετε, εξερευνήστε, δημιουργήστε ευκαιρίες, να είστε αισιόδοξοι και να ρισκάρετε. Αυτό είναι καλή τύχη.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter