astropedia.gr

Αστρολογικές ενδείξεις θυματοποίησης. Μήπως είστε το θύμα στις σχέσεις σας;

Αστρολογικές ενδείξεις θυματοποίησης. Μήπως είστε το θύμα στις σχέσεις σας;
Μήπως βάζετε την ευτυχία του συντρόφου σας πάνω από τη δική σας; Είστε ευαίσθητοι, ίσως λίγο παραπάνω από το κανονικό, με τα συναισθήματα των άλλων; Εξαρτάστε υπερβολικά από τη σχέση σας; Προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες του συντρόφου σας και όχι οι δικές σας; Όταν ακούτε τη λέξη «θύμα», τι έρχεται στο μυαλό σας; Ίσως κατά βάθος θέλετε να ελέγχετε το σύντροφό σας ή ακόμα να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας.

Ίσως αναζητάτε τη συμπάθεια, την προσοχή και την αγάπη ή αντίθετα, δεν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το να είστε το θύμα, αποστραγγίζει την ενέργειά σας και σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι ψυχικά. Για να απελευθερωθείτε από τη θυματοποίηση και το συναισθηματικό πόνο, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας έναν από τους πιο σημαντικούς νόμους του Σύμπαντος. Τον νόμο της έλξης. Ο νόμος της έλξης βασίζεται στις σκέψεις και τις ενέργειές σας για να προσελκύσει ορισμένες εμπειρίες στη ζωή σας.

Όταν συνεχώς έχετε στάση θύματος, προσελκύετε αρνητικές εμπειρίες και άτομα που πρόκειται να σας εκμεταλλευτούν μέχρι να μάθετε το μάθημά σας. Ο νόμος της έλξης δρα ανάλογα με τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Ως εκ τούτου, ο νόμος της έλξης θα συνεχίσει να σας κάνει θύμα μέχρι να αλλάξετε στάση. Για να πάψετε να είστε θύμα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας έτσι ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να επωφεληθούν από εσάς. Θα πρέπει επίσης, να αναλάβετε την προσωπική σας ευθύνη για τις ενέργειές σας.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Πώς θα πάψετε να είστε το θύμα;


Μη ζείτε με αυταπάτες και κοιτάξτε το τι συμβαίνει γύρω σας. Προσπαθήστε να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας, σταματήστε να ζείτε στην άρνηση, επειδή σας αποτρέπει από το να δείτε την αλήθεια. Τα θύματα δεν μπορούν να απελευθερωθούν από καταχρηστικές σχέσεις και συναισθηματικούς πόνους, επειδή τους αρέσει να ζουν στην άρνηση παρά να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις ενέργειές σας, εάν θέλετε να πάψετε να είστε το θύμα. Όταν δεν είστε υπεύθυνοι, δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Αυτή η έλλειψη ευθυνών μπορεί να προσελκύσει εμπειρίες που σας κάνουν θύμα. Το «εγώ» έχει χαθεί και ζείτε στη σύγχυση και σε μια κατάσταση φόβου. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, αισθάνεστε ανίσχυροι και έτσι σας εκμεταλλεύονται με αποτέλεσμα το συναισθηματικό πόνο.

Σταματήστε να σκέφτεστε ότι είστε θύμα, ώστε να μην προσελκύσετε περισσότερες τέτοιες εμπειρίες. Θυμηθείτε, οι θύτες δεν μπορούν να παίξουν το ρόλο τους χωρίς τη συμμετοχή των θυμάτων.


Ποιες αστρολογικές όψεις σηματοδοτούν ότι μπορεί να γίνετε θύμα στις ερωτικές σχέσεις σας;


Ο Άρης στον Καρκίνο και τον Ζυγό
Ένας αδύναμος Άρης δείχνει έλλειψη δύναμης και δράσης. Ο Άρης στον Καρκίνο είναι σε πτώση και ο Άρης στον Ζυγό σε εξορία. Ο Άρης σε αυτά τα ζώδια θα φτάσει τον στόχο του, αλλά λίγο πιο αργά. Ο Άρης στον Καρκίνο δρα συναισθηματικά, θα φωνάξει σπασμωδικά όταν δεν υλοποιούνται οι επιθυμίες του. Αισθάνεται ένοχος και όχι θυμωμένος. Ο Άρης στο Ζυγό έχει αναποφασιστικότητα και επιδιώκει την αρμονία στις σχέσεις. Έτσι, ένας αδύναμος Άρης είναι πιο πιθανό να γίνει θύμα καθώς δεν αντεπιτίθεται.

Ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο
Ο Πλούτωνας συμβολίζει την αρχέγονη δύναμη, είναι σαν ένα άγριο ζώο που θα εκδικηθεί αν έχουν καταπατηθεί τα συναισθήματά του. Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα δείχνει μεγάλη δύναμη και εξουσία. Αλλά αν ο Πλούτωνας είναι στον 7ο οίκο, των σχέσεων, έχει μεγάλη ανάγκη για συναισθήματα και συντροφικότητα με αποτέλεσμα να γίνει θύμα. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να καταστείλει τη αρχέγονη δύναμή του προκειμένου να μη νιώθει μόνος. Επίσης, ο Πλούτωνας σε σκληρές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Χείρωνα αποδυναμώνεται επειδή ο Χείρωνας εμποτίζει με πόνο ό, τι αγγίζει.

Πολλοί πλανήτες στον 7ο οίκο

Αυτό είναι ένα κλασικό δείγμα εξάρτησης καθώς ο 7ος οίκος σηματοδοτεί τη συντροφικότητα, το γάμο και γενικά τους άλλους. Ως εκ τούτου, αν κάποιος έχει πολλούς προσωπικούς πλανήτες εδώ, εστιάζεται περισσότερο στις σχέσεις του με τους άλλους παρά στον εαυτό του.

Η Σελήνη στον Καρκίνο ή στους Ιχθύς

Η Σελήνη σε αυτά τα ζώδια είναι πολύ πονόψυχη και ευαίσθητη. Αισθάνεται μεγάλη συμπόνια και συμπάθεια και δεν θέλει να βλάψει τα συναισθήματα των άλλων. Ως εκ τούτου, αφήνει τον εαυτό της να πληγωθεί δίνοντας περισσότερα στις σχέσεις και παίρνοντας λιγότερα. Αυτό ισχύει περισσότερο για τη Σελήνη στους Ιχθύς διότι η Σελήνη στον Καρκίνο είναι κυβερνήτης και ως εκ τούτου έχει έμφυτη δύναμη.

Πολλοί πλανήτες στο 12ο οίκο
Ο 12ος οίκος είναι ένας δύσκολος οίκος καθώς πολλοί πλανήτες σε αυτόν τον οίκο κάνουν το άτομο υπερβολικά ευαίσθητο και ανιδιοτελές. Αν η αγάπη έρχεται εύκολα σε ένα άτομο που έχει πλανήτες στον 5ο ή τον 7ο οίκο, όταν υπάρχουν πολλοί πλανήτες στο 12ο έρχεται δύσκολα. Το άτομο αυτό λαχταρά την αγάπη, επιθυμεί την απόλυτη ένωση, παραδίδει στην κυριολεξία τον εαυτό του, παραμελώντας το «εγώ», προκειμένου να νιώσει την εκστατική ευτυχία. Δεν επιβάλλει τις δικές του απαιτήσεις και προσφέρει στο σύντροφό του ασφάλεια, ευχαρίστηση και ανιδιοτελή αγάπη. Ζει σε μια ψευδαίσθηση, σε ένα παραμύθι που το κάνει θύμα με αποτέλεσμα την απογοήτευση και την απώλεια όταν συνειδητοποιήσει τι έχει δώσει και τι έχει πάρει.

Όψεις του Ποσειδώνα με προσωπικούς πλανήτες
Αν ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο είναι σε δυσαρμονικές όψεις (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Ποσειδώνα ή η Σελήνη και η Αφροδίτη σε ένα αντρικό Ωροσκόπιο βρίσκονται σε δυσαρμονικές όψεις (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Ποσειδώνα, το άτομο έχει έντονο ιδεαλισμό και συμπόνια, αλλά ζει με την ψευδαίσθηση, τη σύγχυση και την παραπλάνηση. Ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί την πνευματικότητα και τον μυστικισμό, τη δημιουργικότητα και την τέχνη αλλά και τα ναρκωτικά, την υπερβολική ευαισθησία και τη φαντασία.

Ο Ποσειδώνας μιλάει για το Πνεύμα, αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που υπάρχει έξω από το χρόνο και το χώρο. Το άτομο αυτό έχει την τάση να βοηθήσει, παραμελώντας τις ανάγκες του και δυσκολεύεται να θέσει όρια στις σχέσεις του. Από τη στιγμή που αισθάνεται τα συναισθήματα των άλλων, πιστεύει ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο. Και παθαίνει σοκ όταν συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν. Η πρόκληση είναι να μάθει πότε πρέπει να δώσει και πότε να κάνει το σύντροφό του να σέβεται τα προσωπικά του όρια.

Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας καθοδηγεί τις πράξεις του, τρέφει αυταπάτες, νομίζοντας ότι αν καταφέρει να δώσει βοήθεια, το άλλο πρόσωπο θα το αγαπήσει. Γι’ αυτό το άτομο είναι δύσκολο να διακρίνει τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που χρειάζεται υποστήριξη και σε κάποιον που τον εκμεταλλεύεται. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι πρέπει να επενδύσει στον εαυτό του και όχι να νιώθει απόλυτα εξαρτημένος από μια ερωτική σχέση. 

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter