astropedia.gr

Άρης και ανδρική σεξουαλικότητα

Άρης και ανδρική σεξουαλικότητα
Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο, ο Άρης αποκαλύπτει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, πώς διεκδικεί μια γυναίκα, τι τον ερεθίζει και πώς προβάλλει τον ανδρισμό του. Επίσης, το πώς συμπεριφέρεται κατά την διάρκεια του σεξ και ποια είναι τα ερωτικά του γούστα. Ο Άρης λόγω της αρσενικής του φύσης, εκφράζεται πιο έντονα στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες. Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πριν προχωρήσετε στην ερωτική πράξη με έναν άνδρα, αν έχετε χημεία, τι του αρέσει και γενικότερα ποια είναι τα γούστα του. Πλέον μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά του και να τον κερδίσετε. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια θέση βρίσκεται ο Άρης του ατόμου που σας ενδιαφέρει, περισσότερα εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

 

 

Άρης στον Κριό

Αυτός ο άνδρας είναι επιθετικός, παθιάρης και φλογερός στο κρεβάτι. Του αρέσει το σεξ και χρειάζεται μια ενεργή σεξουαλική ζωή για μείνει ευχαριστημένος. Αυτή η θέση είναι επιρρεπής σε απιστίες, δεδομένης της έντονης σεξουαλικής ενέργειας. Χάνει γρήγορα το ενδιαφέρον του όταν παίρνει εύκολα αυτό που θέλει ή το άλλο άτομο εκδηλώνει συναισθηματικές απαιτήσεις έπειτα από κάποιες ερωτικές στιγμές. Τον εξιτάρει μια γυναίκα που δεν του δίνεται εύκολα. Απολαμβάνει το γρήγορο σεξ, σε εξωτερικούς χώρος, στη φύση ή σε μεταφορικά οχήματα και δεν του αρέσουν τόσο τα προκαταρκτικά, εκτός να συνηγορούν άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιό του.

Του αρέσουν οι κυριαρχικές στάσεις στο σεξ και πολλές φορές μπορεί να γίνει λίγο ωμός και βίαιος. Κατά τα άλλα, θα διεκδικήσει ξεκάθαρα την γυναίκα που τον ενδιαφέρει και θα απαιτήσει αποκλειστικότητα. Οι αντοχές του στο σεξ είναι υψηλές. Το αρνητικό στοιχείο αυτής της θέσης είναι ότι πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσει αδιαφορία προς τις ανάγκες της παρτενέρ του και να επικεντρωθεί μόνο στην δική του ικανοποίηση ή στην επιβεβαίωση του ανδρισμού του. Είναι ένας λάτρης του αυθόρμητου σεξ και ένα καλογυμνασμένο και σέξι κορμί τον διεγείρει αρκετά. Ο άνδρας με Άρη στον Κριό, ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στον Κριό, στον Λέοντα, στον Τοξότη, στον Ζυγό ή στους Διδύμους.


Άρης στον Ταύρο

Αυτή η θέση φανερώνει έναν άνδρα αισθησιακό, ερωτικό και λάγνο. Του αρέσει το φλερτ και το παιχνίδι της ερωτικής αποπλάνησης. Τα ερωτικά παιχνίδια για εκείνον αποτελούν το πιο σημαντικό μέρος του σεξ. Δεν βιάζεται να φτάσει κατευθείαν στο κρεβάτι, αντιθέτως, απολαμβάνει πρώτα τα προκαταρκτικά, τα τρυφερά χάδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά. Διεγείρεται σεξουαλικά μέσα από τις αισθήσεις. Έχει ανάγκη να αποκτήσει πρώτα οικειότητα με τη σύντροφό του και να βεβαιωθεί πως δε θα τον απορρίψει.Του αρέσουν πολύ τα τρυφερά λόγια, οι ψίθυροι στο αυτί, τα αισθησιακά αγγίγματα και τα φιλιά στο λαιμό.

Συνήθως προσεγγίζει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει αργά και μεθοδικά, αποκλείοντας κάθε παρορμητική κίνηση για να βεβαιωθεί πρώτα πως δεν θα τον απορρίψει.Βαδίζει αργά και μεθοδικά για αυτό μην τον παρεξηγείς αν δεν ανοίγει τα χαρτιά του εύκολα. Στο κρεβάτι είναι νωχελικός, αργός και αισθησιακός. Διεγείρεται από σέξι ρούχα, χαμηλό φωτισμό και απαλή μουσική. Του αρέσει η γυναίκα να είναι περιποιημένη και να μυρίζει ωραία. Μπορεί να παραμείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα με την ίδια σύντροφο, όχι επειδή είναι απαραίτητα ερωτευμένος, αλλά επειδή βαριέται να βγει στο κυνήγι. Ο άνδρας με Άρη στον Ταύρο ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στην Παρθένο, στον Αιγόκερω, στον Σκορπιό και στους Ιχθύς.


Άρης στους Διδύμους

«Κάνε μου σεξ στο μυαλό» είναι η έκφραση που ταιριάζει σε έναν άνδρα με Άρη στους Διδύμους. Ειδήμων στο φλερτ και με τάση για επιπόλαιες ερωτοτροπίες, αρέσκεται στο περιστασιακό σεξ και τρέμει την δέσμευση προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να διεγείρεται εγκεφαλικά και να μην βαριέται. Δεν χρειάζεται σωματική επαφή για να ερωτευθεί αλλά μπορεί να ερωτευθεί μέσα από μια τηλεφωνική ή διαδικτυακή συνομιλία. Του αρέσουν οι πονηρές και παιχνιδιάρικες συνομιλίες στο τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο. Διαθέτει ανοιχτόμυαλη προσέγγιση απέναντι στο σεξ και του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να υπάρχει ποικιλία.

Απολαμβάνει περισσότερο το ερωτικό παιχνίδι παρά την ολοκληρωμένη πράξη.  Ο ενθουσιασμός πρέπει να είναι πάντα στα ύψη και να μην σβήνει. Αυτός ο άνδρας ξέρει πώς να ρίξει με τα λόγια μια γυναίκα. Για να νιώσει ερωτευμένος πρέπει πρώτα η γυναίκα που ενδιαφέρεται για αυτόν να του κάνει σεξ στο μυαλό. Του αρέσει να πειραματίζεται και να βρίσκει νέους τρόπους σεξουαλικής ικανοποίησης. Στο κρεβάτι του αρέσει να μιλά πρόστυχα. Ο άνδρας με Άρη στους Διδύμους ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον Τοξότη, στο Λέοντα και στον Κριό.


Άρης στον Καρκίνο

Αυτή η θέση δείχνει έναν άνδρα που αντιμετωπίζει το σεξ ρομαντικά.Δεν κάνει σεξ αλλά έρωτα. Το συναίσθημα είναι απαραίτητο στοιχείο στην ερωτική πράξη και αδυνατεί να δει επιφανειακά την ένωση του με το άλλο πρόσωπο.  Αν και είναι πιστός, ενδέχεται σε περιόδους που νιώθει ανασφάλεια ή έχει πληγωθεί ο ανδρισμός του, να στραφεί σε παράνομες σεξουαλικές σχέσεις για να επιβεβαιωθεί. Πολλοί άνδρες με τέτοια θέση τείνουν να διεγείρονται σεξουαλικά από μεγαλύτερες ή παντρεμένες γυναίκες με παιδιά. 

Η στοργή και η οικειότητα είναι απαραίτητα στοιχεία για εκείνον, προκειμένου να απολαύσει μια υγιή σεξουαλική ζωή. Θέλει μια γυναίκα που να τον φροντίζει και να τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός. Δεν εκδηλώνει εύκολα τις ερωτικές του διαθέσεις και αργεί να διεκδικήσει την γυναίκα που θέλει. Φροντίζει πρώτα να βεβαιωθεί για τις προθέσεις και τα αισθήματα του άλλου ατόμου, καθώς από την φύση του φοβάται την απόρριψη. Ο άνδρας μεΆρη στον Καρκίνο ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Καρκίνο, στον Σκορπιό, στους Ιχθύς ή και στον Αιγόκερω.


Άρης στον Λέοντα

Ένας άνδρας με Άρη στον Λέοντα, διαθέτει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και μπορεί να παραμείνει μόνος του για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έως ότου βρει την γυναίκα που θα του ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Δεν τον ενδιαφέρουν οι χλιαρές καταστάσεις, ζει για το πάθος και τους μεγάλους έρωτες. Τείνει πολλές φορές να δραματοποιεί τις ερωτικές του σχέσεις. Στο σεξ θέλει να έχει το πάνω χέρι και επιδιώκει να είναι ο καλύτερος.  Σε καταστάσεις που αισθάνεται ανεπαρκής, μπορεί να επικεντρώνεται στην δική του σεξουαλική ικανοποίηση, μη μπορώντας να συντονιστεί με τις ανάγκες και αρέσκειες της συντρόφου του.

Από την άλλη, η σεξουαλική πράξη είναι μια μορφή επιβεβαίωσης του εγώ του, για αυτό και τον γεμίζει πολύ να τον ποθούν και να τον θαυμάζουν. Του αρέσουν οι κολακείες για τις ερωτικές του επιδόσεις. Επίσης του αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ να βλέπει τον εαυτό του μέσα από καθρέφτη.  Αν νιώσεις πως υστερεί σε αυτό τον τομέα, μπορεί να εκδηλώσει ψυχρότητα και σκληρότητα. Ο άνδρας με Άρη στον Λέοντα ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Κριό, στον Λέοντα, στον Τοξότη ή και στον Υδροχόο.


Άρης στην Παρθένο

Ο άνδρας με αυτή τη θέση αντλεί σεξουαλική ικανοποίηση όταν αισθανθεί πως η παρτενέρ του απολαμβάνει το σεξ μαζί του, για αυτό και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να την ικανοποιήσει. Από την άλλη αυτή η επιθυμία του μπορεί να τον οδηγήσει σε μηχανικές κινήσεις στο σεξ με αποτέλεσμα να εκλείπει ο αυθορμητισμός και η φαντασία. Του αρέσει το σεξ, αλλά όπως το φαντάζεται αυτός, καθώς έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις και αρέσκειες. Δεν του αρέσουν οι εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις, θα πρέπει να εξυπηρετούν ένα στόχο. 

Είναι αρκετά επιλεκτικός με τις συντρόφους του και δίνει μεγάλη σημασία στην καλή φυσική κατάσταση και την προσωπική υγιεινή της συντρόφου του. Μια απεριποίητη γυναίκα τον απωθεί και τον ξενερώνει σεξουαλικά. Το ιδανικό και τέλειο σεξ που έχει στο μυαλό του στέκεται εμπόδιο πολλές φορές στην ικανοποίησή του, για αυτό μπορεί να στραφεί στην αυτοϊκανοποίηση ή στην παρακολούθηση ερωτικών ταινιών, όταν δεν παίζει κάτι αξιόλογο στην ερωτική του ζωή.  Ο άνδρας μεΆρη στην Παρθένο ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ταύρο, στην Παρθένο, στον Αιγόκερω και στους Ιχθύς.


Άρης στο Ζυγό

Ένας άνδρας με Άρη στο Ζυγό έχει ταλέντο στο φλερτ και στο χειρισμό του λόγου. Το σεξ αποτελεί για εκείνον έναντρόπο διασκέδασης. Ξέρει τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα και αυτό τον καθιστά πολύ χειριστικό με το αντίθετο φύλο. Με τους ευγενικούς τρόπους και τα κομπλιμέντα του, κάνει την γυναίκα που είναι δίπλα του να αισθάνεται μοναδική. Είναι ρομαντικός και λάτρης του ωραίου, αν και μπορεί πολλές φορές να μην το διεκδικεί. Του αρέσει το στάδιο του φλερτ και μπορεί να σαμποτάρει μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη, μόνο και μόνο για να μην χαλάσει την ιδεαλιστική σχέση που έχει πλάσει στο μυαλό του.

Στην σεξουαλική πράξη ενδιαφέρεται για τις ανάγκες και τις επιθυμίες της συντρόφου του και διεγείρεται πολύ όταν και οι δύο φτάνουν την ίδια στιγμή στην αποκορύφωση. Το αρνητικό αυτής της θέσης, λόγω του ότι ο Άρης βρίσκεται σε αδυναμία στο Ζυγό, είναι πως βασανίζεται από ένα αίσθημα ανεπάρκειας στον σεξουαλικό τομέα, ένα κόμπλεξ σχετικά με τον ανδρισμό του, που πολλές φορές προσπαθεί να καλύψει μέσα από πολλές εναλλαγές συντρόφων.Ο άνδρας με Άρη στον Ζυγό ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Δίδυμο, τον Ζυγό, τον Υδροχόο  και τον Κριό.


Άρης στον Σκορπιό

Ένας άνδρας με Άρη στο Σκορπιό θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ.Το σεξ για εκείνον αποκτά μια αρχέγονη διάσταση, απαλλαγμένη από αναστολές που επέβαλε η κοινωνία. Από την μια μπορεί να διανύει περιόδους έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας και από την άλλη το ακριβώς αντίθετο. Είναι άνθρωπος των άκρων.  Συνήθως έχει μεγάλη εμπειρία στο κρεβάτι, εκτός αν το διαψεύδουν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο του. Εκδηλώνει έντονο πάθος κατά τη διάρκεια του σεξ και του αρέσουν πολύ οι μυστικές ερωτικές συνευρέσεις, γι’ αυτό άνδρες με αυτή τη θέση συνήθως διεγείρονται από το κρυφό και απαγορευμένο. Δεν αποκαλύπτει εύκολα τις ερωτικές του προτιμήσεις και αφήνει την σύντροφό του να βρει το κουμπί του.

Η ψυχολογία του επηρεάζει άμεσα την σεξουαλική του ζωή, τη μια μπορεί να είναι πρόστυχος και από την άλλη τρυφερός και ρομαντικός στο σεξ. Εξιτάρεται από γυναίκες που δεν υποκύπτουν εύκολα στις προσταγές του. Ο Άρης στον Σκορπιό βλέπει το σεξ σαν ιερή πράξη. Του αρέσει να εξουσιάζει τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια της πράξης, αν και μύχια επιθυμία του είναι ο ίδιος να εξουσιαστεί. Ο άνδρας με Άρη στον Σκορπιό ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Καρκίνο, στον Σκορπιό, στους Ιχθύς και στον Ταύρο.


Άρης στον Τοξότη

Αυτός ο άνδρας βλέπει το σεξ σαν περιπέτεια και ως μέσο δραπέτευσης από την βαρετή καθημερινότητα. Έχει την ανάγκη να εμπλουτίζει συνεχώς τις εμπειρίες του για αυτό και κατέχει πολλές κατακτήσεις στο παλμαρέ του. Αναζητά το κάτι διαφορετικό για να δώσει νόημα στη ζωή του. Σεξουαλικά θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και δεν του αρέσουν οι γυναίκες που προσπαθούν να τον καταπιέσουν ή να τον ελέγξουν. Λόγω του ότι χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του, μια γυναίκα που θα αποτελέσει δύσκολη πρόκληση, δεν θα υποκύψει εύκολα στην πολιορκία του και θα τον διεγείρει διανοητικά, είναι ιδανική. 

Είναι αυθόρμητος, εκδηλωτικός, θερμός και ειλικρινής. Του αρέσουν τα πρόστυχα λόγια, οι εναλλαγές στάσεων, το σεξ στην ύπαιθρο ή σε δημόσιους χώρους και το άγγιγμα στους μηρούς, που αποτελεί αρκετά ερεθιστικό σημείο. Επίσης, τον ανάβουν οι λεκτικές διαμάχες και κόντρες πριν το σεξ. Επιδιώκει πάθος, ένταση και πρόκληση και δεν είναι ιδιαίτερα τρυφερός και ρομαντικός. Ξέρει πώς να κατακτήσει μια γυναίκα και να την ικανοποιήσει. Ο άνδρας με Άρη στον Τοξότη ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Κριό, στον Λέοντα, στον Τοξότη και στους Διδύμους.


Άρης στον Αιγόκερω

Ένας άνδρας με αυτή τη θέση έχει έντονες σεξουαλικές επιθυμίες και συνήθως είναι πολύ επίμονος και υπομονετικός μέχρι να κατακτήσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Διαθέτη τρομερή αντοχή και του αρέσει να κυριαρχεί στο κρεβάτι. Η λίμπιντο είναι υψηλή αλλά ελεγχόμενη. Αρέσκεται να παίρνει αυτός τις πρωτοβουλίες την ώρα του σεξ.Από τεχνικής άποψης είναι ένας πολύ καλός εραστής, αλλά του λείπει ο αυθορμητισμός και η φαντασία. Φαινομενικά δείχνει συγκρατημένος αλλά όταν αποκτήσει οικειότητα με τη σύντροφό του, τότε αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά.

Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις γυναίκες για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες και αν κυριευθεί από το πάθος του, τότε γίνεται επιπόλαιος. Του αρέσει το σεξ σε επαγγελματικούς χώρους ή το παράνομο σεξ. Είναι πιστός αλλά μόνο με την γυναίκα που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Δεν είναι ρομαντικός στην σεξουαλική πράξη, αντί αυτού, διακατέχεται από έντονο πάθος και ερωτισμό. Ο άνδρας με Άρη στον Αιγόκερω ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκεςπου έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ταύρο, στην Παρθένο, στον Αιγόκερω  και στον Καρκίνο.


Άρης στον Υδροχόο

Για έναν άνδρα με Άρη στον Υδροχόο ο έρωτας δεν περνάει από το στομάχι, αλλά από τον εγκέφαλο. Πρώτα από όλα θέλει να έχει πνευματική ταύτιση με τη γυναίκα που ποθεί. Όχι ότι το σεξ δεν του είναι σημαντικό, απλώς έρχεται σε δευτερεύουσα θέση. Πρώτα διεγείρεται εγκεφαλικά και μετά σωματικά. Η εξωτερίκευση του ενδιαφέροντός του συμβαίνει έπειτα από πολύωρες κουβέντες και συναντήσεις. Επίσης οι άνδρες με αυτή την θέση τείνουν να μετατρέπουν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Το αρνητικό αυτής της θέσης είναι ότι μερικές φορές δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά με πρόσωπα που έχει συναισθηματική σύνδεση, για αυτό δεν αποκλείεται να καλύψει τις ανάγκες μέσω του αγοραίου έρωτα ή με γυναίκες που δεν συνδέεται συναισθηματικά. Απολαμβάνει το τηλεφωνικό σεξ ή το σεξ μέσω διαδικτύου. Μπορεί να μείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς σεξ και να αρκεστεί σε φαντασιώσεις ή σεξουαλικές επικοινωνίες αν δεν βρει την κατάλληλη γυναίκα. Χρειάζεται προκλήσεις και του αρέσει να δοκιμάζει νέα, εκκεντρικά και αντισυμβατικά πράγματα στο κρεβάτι. Για έναν άνδρα με Άρη στον Υδροχόο δεν υπάρχουν ταμπού ή κανόνες στο σεξ. Ο  άνδρας με Άρη στον Υδροχόο ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Δίδυμο, στο Ζυγό, στον Υδροχόο ή στον Λέοντα.Άρης στον Ιχθύ

Ένας άνδρας με αυτή τη θέση αντιμετωπίζει ιδεαλιστικά και ρομαντικά την σεξουαλική πράξη. Το σεξ για εκείνον αποτελεί κάτι μυστήριο, απόκοσμο και ονειρικό που δίνει νόημα στην ύπαρξή του.Μπορεί να διακατέχεται από κάποια ανασφάλεια ή κόμπλεξ σχετικά με τον ανδρισμό του και αυτό να τον εμποδίζει να λειτουργήσει όπως θα ήθελε στο κρεβάτι. Αν συντελούν και άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο του, μπορεί να καταφύγει σε ψυχοτρόπες ουσίες για να απεγκλωβιστεί από τις αναστολές του και να εκφραστεί όπως επιθυμεί. Βασανίζεται από μυστικές ερωτικές φαντασιώσεις που φοβάται να διεκδικήσει στην πραγματικότητα. Αν τον ενδιαφέρει μια γυναίκα, την προσεγγίζει συνήθως με πλάγια μέσα.

Του αρέσει η υποταγή και τα παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι, όπως επίσης και οι σαδομαζοχιστικές δραστηριότητες. Πολλές φορές τείνει να εξιδανικεύει την ερωτική πράξη, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μην ικανοποιείται. Αντιμετωπίζει το σεξ ως μια ένωση δύο ψυχών και όχι δύο σωμάτων. Αν νιώσει πως δεν καλύπτεται συναισθηματικά, μπορεί να παίξει σε διπλό ή και τριπλό ταμπλό. Ένα από τα αρνητικά αυτής της θέσης είναι πως μπορεί εύκολα να ξελογιάσει μια γυναίκα τάζοντάς της λαγούς με πετραχήλια και να την αφήσει στα κρύα του λουτρού εξαιτίας της εξιδανίκευσης που οδηγεί γρήγορα σε απογοήτευση.Ο άνδρας με Άρη στον Ιχθύ ταιριάζει σεξουαλικά με γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στον Καρκίνο, στον Σκορπιό, στους Ιχθύς και στην Παρθένο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.  
   Newsletter