astropedia.gr

Αριθμολογία: Κυριοι αριθμοί

Αριθμολογία: Κυριοι αριθμοί
Οι κύριοι αριθμοί έχουν μεγαλύτερο δυναμικό το οποίο αν και μπορεί να λειτουργήσει στην κατώτερη οκτάβα των αριθμών (1 ως 9) δύσκολα προσαρμόζονται και από τη φύση τους οι συγκεκριμένοι αριθμοί έχουν τη ‘διάθεση’ να λειτουργήσουν σε ανώτερη οκτάβα.  


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


Τέτοιοι αριθμοί είναι το 11, το 22, το 33, το 44, το 55 και ούτω καθεξής μέχρι και το 99.

Στην εξωτερική Αριθμολογία επεξεργαζόμαστε μόνο το 11 και το 22 και ίσως το 33. Τους υπόλοιπους τους παρατηρούμε απλά ως ένδειξη, όταν βρίσκονται στο έτος της γέννησης για παράδειγμα (1966, 1977, 1988 κτλ), ή όταν εξετάζουμε παγκόσμια γεγονότα και μεγαλύτερους εξελικτικούς κύκλους.

Οι κύριοι αριθμοί χρειάζονται ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην ανάλυση. Είναι αριθμοί ‘υψηλής τάσης’ και ένας άνθρωπος μπορεί να καταφέρει να τους ενσωματώσει στην ατομικότητά του αλλά με κόπο και δυσκολία.

Όσοι έχουν κύριους αριθμούς είναι άτομα που έχουν έρθει για να δουλέψουν με ειδικές καταστάσεις και να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες δυσκολίες, όπως όλοι οι υπόλοιποι βέβαια που δεν εμφανίζουν κύριους αριθμούς, αλλά αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να κατορθώσουν να επιτύχουν πράγματα σε μεγαλύτερη κλίμακα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Είναι άνθρωποι που έχουν έρθει για να διδάξουν και να οικοδομήσουν ανάλογα με τα χαρίσματα που διαθέτουν.

Οι Κύριοι αριθμοί συνήθως φέρνουν μαζί τους καταστάσεις στη ζωή του ατόμου που είναι ταραχώδεις, τραυματικές και έντονα δύσκολες και είναι στην ουσία βαθμοί μύησης που πρέπει να περάσουμε μέσα στο εξελικτικό μας ταξίδι πάνω στη Γη και στην τρίτη διάσταση.

11: Όραμα.
Είναι ο περισσότερο διαισθητικός αριθμός από όλους  και εκπροσωπεί τη Φώτιση. Είναι ένα κανάλι για να εκδηλωθεί το υποσυνείδητο με αποτέλεσμα το άτομο να έχει γνώση πραγμάτων χωρίς να χρησιμοποιεί τον μηχανισμό της λογικής σκέψης. Είναι ευαίσθητος αριθμός και επιδρά στο νευρικό σύστημα. Κάνει το άτομο ντροπαλό και μη πρακτικό. Είναι ένα έντονο 2 αλλά με στοιχεία ηγεσίας και χαρισματικότητας. Είναι ο αριθμός των διαισθητικών ανθρώπων.

22: Συνδυάζει το Όραμα του 11 με τη Δράση.
Έμπνευση μαζί με πρακτικότητα και μεθοδικότητα (2+2=4)
Μεγάλες ιδέες, σχέδια, ιδεαλισμός.
Αρχηγία, πολύ καλή αυτοπεποίθηση.
Αν δε λειτουργήσει πρακτικά, το 22 απλά σπαταλάει την ενέργειά του.

33: ο Master Teacher των αριθμών.
Έχει έρθει για να προσφέρει καθοδήγηση στον κόσμο.
Είναι αριθμός που επηρεάζει τους ανθρώπους βαθύτατα.
Συνδυάζει το 11 και το 22 και μεταφέρει το δυναμικό τους σε ένα άλλο επίπεδο.
Σχετίζεται με την ειλικρινή αφοσίωση.

Συνοπτικά:

 • 11  η Γέννηση της  Ιδέας
 • 22  η Οικοδόμηση της Ιδέας
 • 33  η Υπηρεσία μέσα από τη Φώτιση και την Αγάπη.
 • 44  η Ισορροπία ανάμεσα στο Πνευματικό και το Υλικό. Η επανασχεδίαση, το «φορμάτ» του εσωτερικού μας εξελικτικού λαβυρίνθου.
 • 55  η απόκτηση της Ελευθερίας μέσα από την αποκοπή από το Παρελθόν και με το να είμαστε πλήρως ο εαυτός μας στο Τώρα.
 • 66  η πλήρωση των υποχρεώσεων μας μέσα από χαρά και δημιουργικούς τρόπους.
 • 77  η εσωτερική μας αποκάλυψη και η αποτελεσματική επαφή με τον πραγματικό μας πυρήνα.
 • 88  η Αφθονία και η Ολότητα σε κάθε επίπεδο.
 • 99 η ολοκλήρωση ενός μεγάλου εξελικτικού κύκλου

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
   Newsletter