astropedia.gr

Κεραυνοβόλος έρωτας & όψεις Αφροδίτης - Ουρανού!

Κεραυνοβόλος έρωτας & όψεις Αφροδίτης - Ουρανού!
«Όταν η αγάπη δεν είναι τρέλα, δεν είναι αγάπη».
              "Pedro Calderon de la Barca"
 
Μήπως σας έχει τύχει να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά; Γνωρίσατε ένα μεθυστικό, συναρπαστικό συναίσθημα μόλις γνωρίσατε κάποιον/α; Κάτι σαν ένα είδος ερωτικής τρέλας; Δυστυχώς, ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν συμβαίνει σε όλους, μόνο λίγοι έχουν την τύχη να βιώσουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα όταν βλέπουν το πρόσωπο που ανεβάζει την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η αγάπη εξελίσσεται σταδιακά, ξεκινά με τη σεξουαλική έλξη και σιγά-σιγά καταλήγουν τα άτομα να νιώθουν ερωτευμένα. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Ποια είναι όμως τα σημάδια που σας δείχνουν ότι έχετε ερωτευτεί κεραυνοβόλα;

Μόλις βλέπετε το αντικείμενο του πόθου σας, η καρδιά σας χτυπάει δυνατά, η πίεσή σας αυξάνεται, οι κόρες σας διαστέλλονται, αισθάνεστε εντελώς ηλεκτρισμένοι, σε κατάσταση σοκ! Δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του/της και μόλις αρχίζετε να μιλάτε, θέλετε να του/της πείτε τα πάντα για τον εαυτό σας. Είστε τόσο ενθουσιασμένοι που το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι να βρεθείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, ίσως δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, αφού το άτομο αυτό έχει κατακλύσει το μυαλό σας και την καρδιά σας. Έχετε την επιθυμία και τη λαχτάρα να τον/την συναντήσετε ξανά κι ας τον/την έχετε δει μόλις λίγα λεπτά.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Είναι κεραυνοβόλος αυτός ο έρωτας που ζεις;
Μαθέ όλη την αλήθεια:  
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
  • Μπορεί όμως ο κεραυνοβόλος έρωτας να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση;
Η ξαφνική ερωτική έλξη δεν είναι καλός προγνωστικός δείκτης μιας επιτυχημένης σχέσης καθώς το μυαλό σας δε σκέφτεται τόσο καθαρά. Ειδικά να είστε αθεράπευτα ρομαντικοί, οι σχέσεις που δε βασίζονται στη λογική αλλά μόνο στο συναίσθημα δεν έχουν αίσιο τέλος. Ακόμα κι αν ο κεραυνοβόλος σας έρωτας καταλήξει σε γάμο, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι θα διαλυθεί σχεδόν αμέσως. Σκεφτείτε ότι μπορεί να ερωτευτήκατε με την πρώτη ματιά κάποιον/α λόγω της καλής εξωτερικής εμφάνισης και ότι αυτό που νιώθετε ίσως να είναι απλά σεξουαλική έλξη και όχι αγάπη.

Αν έχετε την πεποίθηση ότι αυτό που νιώθετε είναι αγάπη και παραλείψετε κάποια πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, θα καταλήξετε να απογοητευτείτε. Σίγουρα δεν ξέρετε καλά τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου προσώπου. Ίσως είναι αγενής, ασεβής ή αδιάφορος, ίσως δεν τον θέλετε πραγματικά και έχετε ενθουσιαστεί από την αρχική σεξουαλική έλξη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λάβετε υπόψη σας ότι η σχέση σίγουρα δεν θα είναι όπως ξεκίνησε στην αρχή.

  • Γιατί όμως συνέβη και ερωτευτήκατε κεραυνοβόλα;
    (τρίγωνο και εξάγωνο Αφροδίτης- Ουρανού στη συναστρία)
Μπορεί η Αφροδίτη σας να είναι σε τρίγωνο ή εξάγωνο με το Ουρανό του άλλου προσώπου και εντελώς ξαφνικά βρίσκετε κάτι νέο και συναρπαστικό, κάτι που είναι εντελώς έξω από τους κανόνες και το κοινωνικό κατεστημένο. Ίσως αυτό το άτομο να είναι από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή είναι φίλος σας και ξαφνικά αισθάνεστε κάτι διαφορετικό. Ίσως υπάρχει στη σχέση σας μεγάλη χιλιομετρική απόσταση ή μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ίσως νιώθετε ένα τέλμα στο γάμο σας και ψάχνετε κάποιον/α να ανανεώσει την άχαρη ζωή σας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της πρωτοτυπίας και του ασυνήθιστου, διεγείρει την επιθυμία σας για κάτι διαφορετικό και τονίζει την ανάγκη σας για νέες εμπειρίες.

Όταν η Αφροδίτη συναντά σε αρμονικές όψεις τον Ουρανό (τρίγωνο και εξάγωνο), η ερωτική χημεία είναι ακαταμάχητη. Το άτομο του Ουρανού είναι ερωτευμένο με τη χάρη και την ομορφιά του ατόμου της Αφροδίτης, ενώ το πρόσωπο της Αφροδίτης εξιτάρετε από τον ενθουσιασμό και τη πρωτοτυπία του ατόμου του Ουρανού. Αισθάνεστε ότι έχετε συναντήσει το ιδανικό ταίρι σας και η σχέση ξεκινά με έντονο πάθος. Νιώθετε ότι έχετε συναντήσει κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τα ασυνήθιστα ενδιαφέροντά σας και υπάρχει μεταξύ σας ακαταμάχητη σεξουαλική έλξη.

Οι αρμονικές όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στη συναστρία περιγράφουν την ανάγκη για ελευθερία στη σχέση καθώς επίσης και την ανάγκη για ποικιλία και νέες εμπειρίες. Αυτή η σχέση σίγουρα έχει μια ασυνήθιστη ποιότητα. Νιώθετε ερωτευμένοι εντελώς ξαφνικά, πρόθυμοι να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε κάτι νέο, απολαμβάνετε τις εκπλήξεις και την πρωτοτυπία. Είναι ο απρόβλεπτος χαρακτήρας της σχέσης που σας διεγείρει συναισθηματικά και σεξουαλικά, έχετε μια ανοιχτή και προοδευτική συμπεριφορά κι αυτό είναι που κρατά την αγάπη ζωντανή. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη και Ουρανός την αιχμαλωτίζει με τις εκπλήξεις και το πάθος που είναι ξαφνικό και ανεξήγητο.
 
  • Τι γίνεται όμως όταν οι όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στη
    συναστρία είναι δυσαρμονικές;
    (σύνοδος, τετράγωνο η αντίθεση στην συναστρία)
Το τρίγωνο και το εξάγωνο δίνουν ενθουσιασμό και πάθος στη σχέση, αλλά δεν είναι τόσο αποσταθεροποιητικά και ανατρεπτικά όπως οι σκληρές όψεις. Όπως συμβαίνει με όλους τους εξωτερικούς πλανήτες, το πρόσωπο του Ουρανού είναι εκείνο που έχει συνήθως το πάνω χέρι στη σχέση. Καθώς η σχέση εξελίσσεται, το άτομο του Ουρανού μπορεί να αρχίσει να κάνει πίσω. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την ελευθερία και την ανεξαρτησία, είναι ισχυρογνώμων και παρορμητικός και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να περιορίσει την ελευθερία του.

Δεν θέλει να ζει σύμφωνα με το κοινωνικό κατεστημένο και τους κανόνες ενώ η Αφροδίτη επιδιώκει την αρμονία και τη συντροφικότητα. Η Αφροδίτη θέλει ρομαντισμό και αγάπη ενώ ο Ουρανός θέλει ενθουσιασμό και ελευθερία. Όταν οι όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού είναι δυσαρμονικές (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) στη συναστρία, ο Ουρανός μπορεί να αποστασιοποιηθεί από την Αφροδίτη καθώς βλέπει ότι η Αφροδίτη θέλει περισσότερο τη δέσμευση. Ίσως η σχέση να πέσει σε μια ρουτίνα οπότε ο Ουρανός βαριέται και επιδιώκει να βρει τον ενθουσιασμό κάπου αλλού. Ο Ουρανός είναι ένας επαναστατικός πλανήτης και δυσανασχετεί με το γεγονός ότι η Αφροδίτη θέλει να τον δεσμεύσει. Έτσι με την πάροδο του χρόνου αυτή η σχέση που ξεκίνησε τόσο παθιασμένα και συναρπαστικά καταλήγει να γίνεται ασταθής και απρόβλεπτη.

Συχνοί χωρισμοί και ξαφνικές επανασυνδέσεις είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της σχέσης. Η Αφροδίτη δυσκολεύεται να πάρει από τον Ουρανό τη δέσμευση που ποθεί και με την πάροδο του χρόνου νιώθει απογοητευμένη από την ασταθή συμπεριφορά του Ουρανού. Τα αρχικά συναισθήματα του ενθουσιασμού και του πάθους της Αφροδίτης σύντομα μετατρέπονται σε συναισθήματα απογοήτευσης, αφού σταδιακά ο Ουρανός δεν της δείχνει ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα είναι η σχέση να τελειώσει εξίσου γρήγορα όπως ξεκίνησε.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι οι δυσαρμονικές όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στη συναστρία από μόνες τους δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη χωρισμό και μπορεί να εξαλειφθεί η δυσμενής επιρροή αν υπάρχουν αρμονικές όψεις του Κρόνου στη συναστρία (τρίγωνο και εξάγωνο) καθώς προσδίδουν στη σχέση σταθερότητα και διάρκεια. Έτσι η σχέση αυτή μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα άτομα με την Αφροδίτη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) θα είναι πιο δύσκολο να χειριστούν τις δυσαρμονικές όψεις Αφροδίτης/Ουρανού απ’ ότι αν η Αφροδίτη είναι σε ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.