astropedia.gr

7ος οίκος: Στα σκαλιά της εκκλησίας!

7ος οίκος: Στα σκαλιά της εκκλησίας!
Στην Αστρολογία, ο έβδομος οίκος είναι ο οίκος του γάμου και των σοβαρών σχέσεων. Δείχνει τον τύπο του ερωτικού συντρόφου που προσελκύουμε, τις απόψεις που έχουμε για το γάμο και τις σοβαρές σχέσεις, τη συμπεριφορά μας στην ερωτική μας σχέση και την έγγαμη ζωή, τις προσδοκίες μας από τις σχέσεις και την ικανότητά μας να δελεάσουμε, να προσελκύσουμε και να επηρεάσουμε το αντίθετο φύλο. Επίσης, αντιπροσωπεύει το πρόσωπο που αισθανόμαστε ότι μπορούμε να του έχουμε όχι μόνο εμπιστοσύνη, αλλά έχει επίσης τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν.

Δείχνει επίσης το άλλο μας μισό, όχι κατ’ ανάγκην την αδελφή ψυχή, αλλά το άτομο με το οποίο μπορούμε να κάνουμε μια μακροχρόνια σχέση και από το οποίο μπορούμε να επωφεληθούμε.  Στη συναστρία, οι πλανήτες του συντρόφου μας στο έβδομο οίκο μας, κατά συνέπεια, δείχνουν τις εμπειρίες που θα αποκομίσουμε από το σύντροφό μας ανάλογα με τη φύση του εκάστοτε πλανήτη και τις όψεις που κάνει.

Για το λόγο αυτό, είναι ένας πολύ σημαντικός οίκος όταν μελετούμε τη συναστρία δυο ατόμων. Όταν ο έβδομος οίκος εμπεριέχει πολλούς πλανήτες στη συναστρία, δείχνει μια σημαντική σχέση από την οποία μπορεί να αποκομίσουμε οφέλη ή αντίθετα προκλήσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
  Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 • Για να βρείτε πού αρχίζει ο 7ος οίκος στον χάρτη σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στον δωρεάν Αστροχάρτη μας εδώ
 


 •     Ο Ήλιος στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Ήλιος σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, η σχέση θα σε κάνει νιώθεις ζωντανός και θα σου δώσει χαρά. Απολαμβάνεις να είσαι με το σύντροφό σου και νιώθεις ότι ικανοποιεί τις ανάγκες σου. Ο σύντροφός σου θα έχει τις ιδιότητες που νομίζεις ότι σου λείπουν και αισθάνεσαι ότι σε υποστηρίζει στις περισσότερες προσπάθειές σου. Από την άλλη πλευρά, ο σύντροφός σου νιώθει ότι είσαι κάποιος που μπορεί να εμπιστευθεί αλλά και να νιώσει ασφάλεια και ζεστασιά. Αισθάνεται καλύτερα με την παρουσία σου και ως εκ τούτου, μπορεί να σε βλέπει σαν ένα άτομο με το οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί ή να κάνει σοβαρή σχέση ή ακόμα και να παντρευτεί. Μαζί απολαμβάνετε την κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση. Μπορεί να είστε διαφορετικοί μεταξύ σας αλλά αντιλαμβάνεστε και οι δυο ότι οι διαφορές σας, σας συμπληρώνουν και δεν σας χωρίζουν. Αυτή είναι μια εξαιρετική οικοθεσία στη συναστρία για γάμο. Θα υπάρξει μια έντονη ερωτική έλξη μεταξύ σας.

 •     Η Σελήνη στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν η Σελήνη σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, νιώθεις ένα συναισθηματικό δέσιμο και μια οικειότητα όταν είσαι μαζί του. Αισθάνθηκες άνετα από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας και όταν είστε μαζί, έχεις την ικανότητα να προσελκύσεις άλλους ανθρώπους. Βασίζεσαι συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση και κάνεις το σύντροφό σου να αισθάνεται ασφαλής και ότι η σχέση σας είναι σημαντική. Από την άλλη πλευρά, ο σύντροφός σου, σου παρέχει ό, τι χρειάζεσαι συναισθηματικά και νιώθεις μια ισχυρή έλξη, ζεστασιά και άνεση όταν είστε μαζί. Αυτή η σχέση βασίζεται στην αμοιβαιότητα των συναισθημάτων και τις ευαισθησίες του ενός προς τον άλλον, έτσι και οι δυο σας αντλείτε μεγάλη ικανοποίηση από τη σχέση, επειδή αισθάνεστε συναισθηματική υποστήριξη και φροντίδα. Είσαι ευαίσθητος με το σύντροφό σου και μπορεί να στενοχωριέσαι από επικρίσεις ή προσβλητικές παρατηρήσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική οικοθεσία στη συναστρία για γάμο.

 •     Ο Ερμής στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Ερμής σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, σε βοηθά στην επικοινωνία και στην έκφραση των ιδεών και των απόψεων σου. Καθίσταται ευκολότερο να πεις αυτό που σκέφτεσαι, χωρίς να προσβάλεις τον άλλον. Επίσης παροτρύνεις το σύντροφό σου να επικοινωνεί ανοιχτά για τη σχέση σας και κάνεις ό, τι χρειάζεται για να υπάρχει συμφωνία μεταξύ σας. Μπορεί μαζί να κάνετε πολλά ταξίδια τα οποία θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Και οι δύο απολαμβάνετε να επικοινωνείτε μεταξύ σας και πιθανώς σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο. Ο σύντροφός σου σε συμβουλεύεται για να του δώσεις λύσεις στα προβλήματά του και σέβεται τις απόψεις σου.

 •     Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν η Αφροδίτη σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, νιώθεις έντονη έλξη και συναισθήματα. Κάνεις το σύντροφό σου να αισθάνεται καλά και να νιώθει ελκυστικός, και του ασκείς μεγάλη γοητεία. Τον βοηθάς να επεκτείνει το κοινωνικό του δίκτυο και τον φέρνεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να τον βοηθήσουν, συναισθηματικά και οικονομικά. Ο σύντροφός σου έλκεται έντονα από εσένα και θεωρεί ότι ενσαρκώνεις τον ιδανικό γι’ αυτόν ερωτικό σύντροφο. Θα έχετε πολλή τύχη μαζί και ο κοινωνικός σας περίγυρος θα σας θαυμάζει. Η Αφροδίτη σε βοηθά να εξομαλύνεις τυχόν δύσκολες καταστάσεις στη σχέση σου και επιτείνει τα θετικά σημεία της. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο στη συναστρία είναι μια πολύ καλή οικοθεσία για γάμο καθώς ο έβδομος οίκος είναι ο φυσικός οίκος του Ζυγού.

 •     Ο Άρης στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Άρης σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, νιώθεις δύναμη και αυτοπεποίθηση όταν είσαι μαζί του και υπάρχει ακαταμάχητη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας. Είσαι φλογερός, ενθουσιώδης και διεγείρεις ερωτικά το σύντροφό σου.Μπορεί να ωθήσεις το σύντροφό σου να είναι πιο ενεργητικός στη ζωή του ή αντίθετα, εσύ είσαι αρκετά πιεστικός μαζί του ή ίσως ο σύντροφός σου είναι επιθετικός μαζί σου. Νιώθει ότι μπορεί να κάνει σχέση μαζί σου καθώς τον παρακινείς να δραστηριοποιηθεί για την υλοποίηση των στόχων του. Ο σύντροφός σου θα σε θεωρεί δυναμικό και τολμηρό ή αντίθετα εριστικό και εκνευριστικό, ανάλογα τις όψεις που κάνει ο Άρης, τόσο στο γενέθλιο ωροσκόπιο όσο και στη μεταξύ σας συναστρία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η σχέση σας θα είναι δυναμική και σίγουρα ποτέ δεν θα βαρεθείτε μαζί.

 •     Ο Δίας στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Δίας σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, νιώθεις ενθουσιασμό και χαρά και μπορείς με ευκολία να κάνεις πράγματα που ευχαριστούν το σύντροφό σου. Οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα ζευγάρι αισιόδοξο, θετικό και χαρούμενο. Μαζί θα νιώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε ό, τι θέλετε στη ζωή, και κυρίως ο σύντροφός σου  θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σχέση σας. Μπορεί να κάνετε μαζί πολλά χρήματα ή ακόμα και επιχείρηση. Η επεκτατικότητα του Δία σε βοηθά να είσαι ενθουσιασμένος και να νιώθεις ότι έχεις την ελευθερία να κινηθείς μέσα στη σχέση, όμως, λόγω της ανάγκης του Δία για επέκταση, θα πρέπει να προσέξεις τα όρια αυτής της ελευθερίας. Μην πάρεις το σύντροφό σου ως δεδομένο και υποθέσεις ότι δεν θα τον πείραζε να κάνεις ό, τι θέλεις. Λόγω της αφέλειας και της επιπολαιότητας του Δία, μπορεί να αγνοείς κάποια πράγματα και μέχρι να φτάσεις σε σημείο να τα συνειδητοποιήσεις, μπορεί ξαφνικά να χωρίσεις.

 •     Ο Κρόνος στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Κρόνος σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, μπορεί να βλέπεις  σοβαρά τη σχέση σου αλλά κάποιοι παράγοντες προσθέτουν εμπόδια και περιορισμούς. Ή αν ο Κρόνος δέχεται καλές όψεις, μπορεί να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου και να νιώσεις ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης. Αν όμως υπάρχουν αρνητικές όψεις, τότε θα περάσεις από πολλές δοκιμασίες και θα νιώθεις συναισθηματικό βάρος. Μπορεί ακόμα να είναι δύσκολο να διατηρήσεις τη  σχέση ή να νιώθεις ότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις παρεμποδίζουν την αρμονία και την ισορροπία, και κατ’ επέκταση τη διάρκειά της. Μπορεί να μη θέλεις εσύ μια σοβαρή σχέση ή γάμο από το φόβο της ευθύνης. Ίσως πάλι η σχέση αυτή έχει ιδιοτελή κίνητρα, δηλαδή γίνεται για λόγους κοινωνικούς ή οικονομικούς. Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στο γάμο λόγω εξωγενών προκλήσεων, ακόμη και αν διατηρηθεί η σχέση. Αν η σχέση επιβιώσει στο χρόνο, τότε μπορεί να γίνει και γάμος.

 •     Ο Ουρανός στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Ουρανός σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, τότε θα νιώσεις κεραυνοβόλο έρωτα μαζί του καθώς δημιουργείται μια άμεση και ακαταμάχητη έλξη μεταξύ σας. Αυτή η οικοθεσία είναι αναζωογονητική και συναρπαστική και ίσως πιο κατάλληλη για ζευγάρια που είναι πολύ ανοιχτόμυαλα και προοδευτικά αλλά όχι σε όσους επιθυμούν το γάμο. Κάνεις το σύντροφό σου να αισθάνεται συναρπαστικά και του βγάζεις στην επιφάνεια έντονα πάθη. Το σίγουρο είναι ότι μαζί δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ, καθώς υπάρχουν συνεχής διέγερση και ενθουσιασμός. Μπορεί όμως και να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές και σκαμπανεβάσματα στη σχέση, και στη συνέχεια να σταματήσει απότομα. Με τον Ουρανό η σχέση θα είναι ξαφνική και πολύ ελεύθερη, ίσως ακόμα να μοιάζει με φιλική. Ο σύντροφός σου επιθυμεί μεγαλύτερη ελευθερία από εσένα και σε κάνει να αμφισβητείς τη σταθερότητα της σχέσης σας.
 

 •     Ο Ποσειδώνας στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Ποσειδώνας σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, εξιδανικεύει ο ένας τον άλλον και θα περάσετε άκρως ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές μαζί. Νιώθετε σαν αδελφές ψυχές και είστε υποχωρητικοί και συγκαταβατικοί ο ένας προ του άλλον. Αποδέχεστε ο ένας τον άλλο όπως είναι και έχετε την τάση να παραβλέπετε τυχόν σφάλματα. Αν όμως ο Ποσειδώνας δέχεται αρνητικές όψεις τόσο στο γενέθλιο ωροσκόπιο όσο και στη μεταξύ σας συναστρία, δημιουργούνται προβλήματα, καθώς κάποιος από τους δυο σας δεν είναι απόλυτα ειλικρινής προς τον άλλον και η άλλη πλευρά βρίσκεται σε σύγχυση από την ομίχλη του Ποσειδώνα. Μπορεί να μην είσαι ευθύς σε ό, τι νιώθεις ή παρεξηγείσαι με κάποιες ενέργειες του συντρόφου σου. Αν αντίθετα, ο Ποσειδώνας δέχεται θετικές όψεις, νιώθεις ότι βρήκες τον πρίγκιπα/ πριγκίπισσα του παραμυθιού, το σύντροφο των ονείρων σου όπου η αγάπη σας θα διαρκέσει ως την αιωνιότητα.
 

 •     Ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο στη συναστρία
Εάν ο Πλούτωνας σου είναι στον έβδομο οίκο του συντρόφου σου, ή θα υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας ή αντίθετα, καμία σεξουαλική έλξη. Αυτό εξαρτάται και πάλι από τις όψεις του Πλούτωνα αλλά και από το επίπεδο ωριμότητας και των δυο σας. Αν ο Πλούτωνας δέχεται αρνητικές όψεις, τόσο στο γενέθλιο ωροσκόπιο όσο και στη μεταξύ σας συναστρία, είσαι ελεγκτικός, αυταρχικός και θέλεις να χειραγωγήσεις το σύντροφό σου με αποτέλεσμα να βιώσεις ακραία αρνητικές καταστάσεις.  Ωστόσο, αν ο Πλούτωνας δέχεται θετικές όψεις, τότε ο σύντροφός σου σε θεωρεί μυστηριώδη, σεξουαλικό και δυναμικό και εκτιμά τον τρόπο που διεκδικείς στη ζωή αυτά που θέλεις. Η σχέση αυτή θα είναι πολύ δυναμική και κατά πάσα πιθανότητα με καταλυτικές αλλαγές στη ζωή και των δυο. Μπορεί εσύ να αλλάξεις το σύντροφό σου μέσω έντονων εμπειριών και ενδεχομένως και δράμα, για καλύτερα ή χειρότερα.  

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter