astropedia.gr

Αρνητικές και θετικές ενδείξεις στον γάμο!

Αρνητικές και θετικές ενδείξεις στον γάμο!
Πρώτα τα καλά νέα!

Θετικές ενδείξεις για έναν καλό γάμο υπάρχουν όταν στον γενέθλιο χάρτη του ατόμου ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε ζώδια που έχουν μεταξύ τους όψεις εξαγώνου ή τριγώνου ή όταν βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο αλλά δέχονται καλές όψεις από άλλους πλανήτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις το άτομο θα είναι ευτυχισμένο στον γάμο του και θα απολαμβάνει την αγάπη αλλά και τη φιλία του συντρόφου του.

Αυτό ισχύει και για τα ανδρικά αλλά και για τα γυναικεία ωροσκόπια. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει  τις σχέσεις των ζωδίων. Γνωρίζοντας λοιπόν το ζώδιό σας και το ζώδιο της Σελήνης σας μπορείτε να δείτε αν έχετε στον χάρτη σας αυτό το βασικό σημάδι ευτυχίας. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 ΖΩΔΙΑ
 ΕΞΑΓΩΝΟ  ΤΡΙΓΩΝΟ
 Κριός
 Διδυμοι, Υδροχόος
 Λέων, Τοξότης
 Ταύρος  Καρκίνος, Ιχθύες
 Παρθένος, Αιγόκερως
 Δίδυμος  Κριός, Λέων
 Ζυγός, Υδροχόος
 Καρκίνος  Ταύρος, Παρθένος
 Σκορπιός, Ιχθύες
 Λέων
 Δίδυμοι, Ζυγός
 Κριός, Τοξότης
 Παρθένος  Καρκίνος, Σκορπιός
 Ταύρος, Αιγόκερως
 Ζυγός
 Λέων, Τοξότης
 Δίδυμοι, Υδροχόος
 Σκορπιός
 Παρθένος, Αιγόκερως
 Καρκίνος, Ιχθύες
 Τοξότης  Ζυγός, Υδροχόος
 Κριός, Τοξότης
 Αιγόκερως  Σκορπιός, Ιχθύες
 Ταύρος, Παρθένος
 Υδροχόος  Κριός, Τοξότης
 Ταύρος, Παρθένος
 Ιχθύες  Ταύρος, Αιγόκερως
 Καρκίνος, Σκορπιός


Στην περίπτωση που δεν έχετε αυτόν τον συγκεκριμένο ενεργειακό συνδυασμό (όψη) δε σημαίνει ότι δεν έχετε τις προϋποθέσεις να βρείτε την ευτυχία μέσα από μια σχέση γιατί πολλά εξαρτώνται από την ώρα της γέννησής σας που καθορίζει τον ωροσκόπο και την οικοθεσία του χάρτη σας.


Οι δείκτες ενός γάμου είναι:

 • Ο 5ος και ο 7ος οίκος και οι πλανήτες σε αυτούς τους οίκους.  
 • Οι κυβερνήτες του 5ου και του 7ου οίκου και τα ζώδια και οι οίκοι που βρίσκονται οι κυβερνήτες.
 • Για τους άνδρες παίζει ρόλο η Σελήνη και η Αφροδίτη ενώ για τις γυναίκες η Σελήνη και ο Άρης.

Αν κατά τη γέννηση  σε αυτούς τους οίκους ως κυβερνήτες ή ως ένοικοι υπάρχουν οι πλανήτες  Αφροδίτη ή και Δίας τότε το άτομο έχει γεννηθεί με τύχη στα θέματα του γάμου. Οποιοσδήποτε άλλος πλανήτης σε αυτούς τους οίκους που κάνει όμως καλή όψη με τη Σελήνη σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο ή με τον Ήλιο σε ένα γυναικείο δίνει επίσης ένα καλό στοιχειό για την έγγαμη ζωή του ατόμου όσο αφορά στην ποιότητα και στη διάρκεια ενός γάμου.

Οι πλανήτες στον 5ο και 7ο οίκο δίνουν στοιχεία για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του συντρόφου. Ένας Δίας για παράδειγμα δηλώνει έναν γενναιόδωρο και ζωηρό σύντροφο ενώ ένας Κρόνος μπορεί να δηλώνει έναν σύντροφο αυστηρό ή ακόμη και χήρο. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι ένοικοι αυτών των οίκων δηλώνουν τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας σύντροφος ώστε ο γάμος να είναι καλός και να έχει διάρκεια.  

Και τώρα τα κακά νέα...

Όταν το άτομο έχει γεννηθεί σε μία από τις τέσσερις φάσεις της Σελήνης (Νέα Σελήνη, πρώτο τέταρτο, Πανσέληνος, τελευταίο τέταρτο) τότε τα Φώτα κάνουν μεταξύ τους όχι αρμονικές όψεις, δηλαδή τετράγωνο ή αντίθεση, τότε η εύνοια στα θέματα γάμου δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει.

Στην περίπτωση της Νέας Σελήνης, όταν δηλαδή Ήλιος και Σελήνη κάνουν σύνοδο έχει σημασία αν η σύνοδος δέχεται θετικές όψεις από άλλους πλανήτες. Αν ναι, τότε το άτομο έχει όντως κατάλληλες προϋποθέσεις για έναν καλό γάμο. Στην αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων ανάμεσα στους συντρόφους και ο γάμος δε θα πάει καλά λόγω της έλλειψης προσαρμοστικότητας και συγχρονισμού στο μυαλό του ατόμου. Έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να μελετηθεί από τον αστρολόγο αν η σύνοδος αυτή πέφτει στον 7ο οίκο!  

Γενικότερα οι πλανήτες που ενοικούν σε 5ο και 7ο και που δέχονται αρνητικές όψεις παρουσιάζουν δυσκολίες στο άτομο για να κάνει ή να κρατήσει έναν γάμο. Ένας Κρόνος για παράδειγμα με κακές όψεις δείχνει έναν σύντροφο ψυχρό, συγκρατημένο και τσιγκούνη ενώ ένας Δίας με κακές όψεις μπορεί να δηλώνει έναν φαφλατά με υπερβολές και έλλειψη φιλοσοφικού στοχασμού.  

 • Άσχημα ζώδια για θέματα γάμου είναι ο Δίδυμος, ο Λέοντας και η Παρθένος.
 • Ένας δείκτης σε όψη τετραγώνου ή αντίθεσης με τον Κρόνο δεν είναι καλό.
 • Άσχημοι οίκοι για έναν γάμο είναι ο 6ος, ο 8ος, ο 9ος και ο 12ος.

Για να συμπεράνουμε ότι σε ένα χάρτη οι προοπτικές για γάμο είναι λίγες δεν αρκεί να υπάρχει μόνο μία από τις ενδείξεις αλλά χρειάζεται να υπάρχουν περισσότερες.  

Τα ζώδια του Νερού - Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες - είναι γόνιμα και γι’αυτό πολλές φορές αποτελούν ένδειξη για περισσότερους γάμους από έναν. Όταν σε αυτά τα ζώδια βρίσκεται η ακμή του 5ου ή του 7ου οίκου αυτό είναι ένα στοιχείο που οδηγεί σε πιθανότητα δεύτερου ή και τρίτου γάμου.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η Elizabeth Taylor πού έχει κάνει πολλούς γάμους. Έχει τη Σελήνη στον Σκορπιό, τον κυβερνήτη του 5ου της οίκου να βρίσκεται στους Ιχθείς και τον κυβερνήτη του 7ου της οίκου επίσης στους Ιχθείς.  

Πιο συγκεκριμένα αν ο 7ος οίκος αρχίζει στα ζώδια Δίδυμος, Τοξότης ή Ιχθύες και η Σελήνη κατά την ώρα της γέννησης συμμετέχει σε πολλαπλές όψεις (ειδικά μάλιστα αν βρίσκεται σε ζώδιο του Νερού ή αν οι πλανήτες με τους οποίους κάνει όψη βρίσκονται σε ζώδια του Νερού) τότε υπάρχει έντονα η πιθανότητα για δεύτερο ή περισσότερους γάμους!  

Tips
 • όταν ο κυβερνήτης του 7ου οίκου βρίσκεται σε ζώδιο του Νερού στον 2ο ή κυβερνά τον 2ο οίκο τότε αυτό είναι ένδειξη δεύτερου γάμου μετά από το θάνατο του πρώτου συζύγου.  
 • αν κάποιος από τους δείκτες βρίσκεται στον 12ο οίκο και κάνει τετράγωνο ή αντίθεση με τον Άρη ή τον Κρόνο τότε αυτό είναι ένδειξη για διαζύγιο γιατί ο 12ος οίκος σχετίζεται με χωρισμό και θλίψη και μάλιστα οι πιθανότητες αυξάνουν αν ο 5ος ή/και ο 7ος οίκος αρχίζουν σε παρορμητικό ζώδιο (Κριό, Ζυγό, Καρκίνο ή Αιγόκερω)  
 • ο Κρόνος ανυψωμένος δεν είναι επίσης τόσο καλή ένδειξη για γάμο.  
 • ο Ουρανός στον 1ο οίκο μπορεί να δυσκολέψει ένα γάμο ή να δώσει τάσεις για τη δημιουργία ελεύθερων σχέσεων.  
 • Το ίδιο ισχύει και για τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό. Η ανάγκη του ατόμου για ελευθερία και όχι τυπικές καταστάσεις είναι πολύ μεγάλη άρα η σύνοδος είναι ένδειξη για σχέσεις που δεν οδηγούνται απαραίτητα στην τυπική κατάληξη του γάμου.  
 • ο Ουρανός στον 7ο οίκο και μάλιστα αν κάνει σύνοδο με την ακμή μπορεί να είναι ένδειξη για τα ακόλουθα: απουσία γάμου, όχι πολύ συνηθισμένος γάμος ή  γάμος με κάποιον που είναι περισσότερο φίλος,  διαζύγιο ή  γάμος με νεαρότερο κατά πολύ άτομο.  

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.