astropedia.gr

Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
Ως εραστές είναι φλογεροί, δυναμικοί, αισιόδοξοι και παθιασμένοι, μαζί τους ποτέ δε θα βαρεθείς. Προσεγγίζουν τον έρωτα με ενθουσιασμό και φυσικά δεν νοείται έρωτας δίχως έστω λίγο δράμα. Ερωτεύονται εύκολα και έχουν επίγνωση της γοητείας που ασκούν στους άλλους. Είναι ειλικρινή, τίμια και καλοπροαίρετα, αλλά αν τα προδώσεις ή τα πληγώσεις, αντιδρούν με άσχημο τρόπο. Έχουν την τάση να κυριαρχούν συναισθηματικά στο ταίρι τους, ωστόσο αν το ταίρι τους προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, δεν το δέχονται.

Η έντονη αίσθηση της προσωπικής τους ελευθερίας μπορεί να εκδηλωθεί με αυταρχικό τρόπο προς το ταίρι τους. Χρειάζονται κάποιον που θα τους θαυμάζει, να τους εκτιμάει και θα τους αφήνει να τραβούν όλα τα φώτα πάνω τους. Το αδύνατο σημείο τους είναι η κολακεία και εύκολα μπορεί να οδηγηθούν σε λάθος επιλογές. Όταν ερωτεύονται, είναι γενναιόδωρα και ρομαντικά. Πληγώνονται πολύ όταν μια σχέση τελειώνει, όμως γρήγορα ανακτούν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία τους και προχωρούν μπροστά. Μερικές φορές συμπεριφέρονται με απόλυτο τρόπο και είναι λίγο οξύθυμα, αλλά ποτέ δεν κρατάνε κακίες και συγχωρούν.

 • Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)
  Τα άτομα με Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα είναι ρομαντικά, ιδεαλιστικά και αναζητούν τον τέλειο έρωτα. Στην πραγματικότητα ξοδεύουν αρκετό χρόνο οραματιζόμενα τον ιδανικό σύντροφο. Δεν δεσμεύονται εύκολα ωστόσο. Διαθέτουν ανεξαρτησία και δε τους αρέσει να περιορίζονται. Διακατέχονται από μια βαθιά ανάγκη για επικοινωνία και καθημερινή επαφή και είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες. Δεν επικοινωνούν όμως μέσα από την καρδιά τους.... περισσοτέρα  ⇨  εδώ

 • Σελήνη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
  Τα άτομα με υδάτινη Σελήνη είναι ρομαντικά, δημιουργικά και διαισθητικά. Έχουν επηρεαστεί έντονα από την οικογένεια, τις αξίες και τις εμπειρίες της παιδικής τους ηλικίας. Αν έχουν βιώσει αγάπη και στοργή στα πρώιμα χρόνια τους, θα είναι σε θέση να συνάψουν ικανοποιητικές σχέσεις, διαφορετικά εξαιτίας της ευαισθησίας τους θα έχουν πολλές ανασφάλειες και κόμπλεξ. Έχουν την τάση να εξαρτώνται συναισθηματικά από το ταίρι τους και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να κλείνονται στον εαυτό τους. Δύσκολα μένουν χωρίς ταίρι, καθώς φοβούνται την μοναξιά... περισσοτέρα ⇨  εδώ

 • Η Σελήνη στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
  Τα άτομα με γήινη Σελήνη είναι υπομονετικά, χαμηλών τόνων, ευγενικά, ήρεμα, προσεκτικά και δεν επιδίδονται εύκολα σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Έχουν ανάγκη από συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αναζητούν έναν προσγειωμένο,  υπεύθυνο σύντροφο, στον οποίο θα μπορούν να βασιστούν και θα εμπιστεύονται. Κάποιος που μπορεί να τους προσφέρει ασφάλεια και μακροχρόνια δέσμευση είναι ιδανικός. Για να προχωρήσουν σε δημιουργία οικογένειας, χρειάζεται πρώτα να εξασφαλιστεί η οικονομική ασφάλεια. Στα ερωτικά τους δρουν επιφυλακτικά και δεν βιάζονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους. περισσοτέρα  ⇨  εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα!
Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
 
Ταιριάσματα

 • Φωτιά με Φωτιά
  Δημιουργούν μια φλογερή, παθιασμένη και συναρπαστική σχέση. Μαζί δε θα πλήξουνε ποτέ, αλλά τα παιχνίδια εξουσίας θα είναι συχνά και μερικές φορές εξουθενωτικά. Στη σχέση αυτή υπάρχει σιγουριά, δυναμισμός και ξεκάθαρες προθέσεις. Το θέμα είναι να μην αφήσουν τον εγωισμό τους να υποσκάψει την ευτυχία τους.

 • Φωτιά με Αέρα
  Η σχέση αυτή είναι συμβατή, θα εμπνέουν ο ένας τον άλλο και θα υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Η φωτιά θα εξοργίζεται μερικές φορές με τον αέρα λόγω του ότι έχει την τάση να είναι πιο συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Ο αέρας μπορεί να δει τις ιδέες του να υλοποιούνται από την φωτιά.

 • Φωτιά με Νερό
  Δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε να δημιουργηθεί μια πολύ έντονη και παθιασμένη σχέση αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα ή κάτι τελείως χλιαρό που δεν θα έχει και μεγάλη διάρκεια. Η πύρινη Σελήνη θα νιώθει πολλές φορές πως δεν μπορεί να καταλάβει το νερό. Από την άλλη η υδάτινη Σελήνη θα πληγώνεται από την απόλυτη και κυριαρχική τάση της φωτιάς.

 • Φωτιά με Γη
  Δύσκολος συνδυασμός. Το άτομο με την πύρινη Σελήνη θα θεωρεί το άτομο με την γήινη Σελήνη καθόλου διασκεδαστικό, πολύ σοβαρό και ανασφαλές. Η πύρινη Σελήνη έχει ανάγκη από περιπέτεια, από παρορμητισμό και μερικές φορές θέλει τα πράγματα να μην είναι προβλέψιμα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη της γης για σταθερότητα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.