astropedia.gr

Η Σελήνη στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Η Σελήνη στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Τα άτομα με γήινη Σελήνη είναι υπομονετικά, χαμηλών τόνων, ευγενικά, ήρεμα, προσεκτικά και δεν επιδίδονται εύκολα σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Έχουν ανάγκη από συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αναζητούν έναν προσγειωμένο,  υπεύθυνο σύντροφο, στον οποίο θα μπορούν να βασιστούν και θα εμπιστεύονται. Κάποιος που μπορεί να τους προσφέρει ασφάλεια και μακροχρόνια δέσμευση είναι ιδανικός. Για να προχωρήσουν σε δημιουργία οικογένειας, χρειάζεται πρώτα να εξασφαλιστεί η οικονομική ασφάλεια. Στα ερωτικά τους δρουν επιφυλακτικά και δεν βιάζονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Όταν νιώσουν ασφάλεια, αποκαλύπτουν την αισθησιακή και στοργική πλευρά τους. Διαθέτουν μια γήινη ομορφιά που σαγηνεύει. Εκτιμούν την διακριτικότητα και είναι πιστοί σύντροφοι. Αποφεύγουν τα δράματα και προτιμούν μια ήρεμη ζωή. Η τάση τους να δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια και να αναλύουν τα πάντα μπορεί να δημιουργεί εντάσεις στη σχέση τους, πράγμα που πρέπει να προσέξουν.

 • Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)
  Τα άτομα με Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα είναι ρομαντικά, ιδεαλιστικά και αναζητούν τον τέλειο έρωτα. Στην πραγματικότητα ξοδεύουν αρκετό χρόνο οραματιζόμενα τον ιδανικό σύντροφο. Δεν δεσμεύονται εύκολα ωστόσο. Διαθέτουν ανεξαρτησία και δε τους αρέσει να περιορίζονται. Διακατέχονται από μια βαθιά ανάγκη για επικοινωνία και καθημερινή επαφή και είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες. Δεν επικοινωνούν όμως μέσα από την καρδιά τους.... περισσοτέρα  ⇨  εδώ

 • Σελήνη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
  Τα άτομα με υδάτινη Σελήνη είναι ρομαντικά, δημιουργικά και διαισθητικά. Έχουν επηρεαστεί έντονα από την οικογένεια, τις αξίες και τις εμπειρίες της παιδικής τους ηλικίας. Αν έχουν βιώσει αγάπη και στοργή στα πρώιμα χρόνια τους, θα είναι σε θέση να συνάψουν ικανοποιητικές σχέσεις, διαφορετικά εξαιτίας της ευαισθησίας τους θα έχουν πολλές ανασφάλειες και κόμπλεξ. Έχουν την τάση να εξαρτώνται συναισθηματικά από το ταίρι τους και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να κλείνονται στον εαυτό τους. Δύσκολα μένουν χωρίς ταίρι, καθώς φοβούνται την μοναξιά... περισσοτέρα ⇨  εδώ

 • Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
  Ως εραστές είναι φλογεροί, δυναμικοί, αισιόδοξοι και παθιασμένοι, μαζί τους ποτέ δε θα βαρεθείς. Προσεγγίζουν τον έρωτα με ενθουσιασμό και φυσικά δεν νοείται έρωτας δίχως έστω λίγο δράμα. Ερωτεύονται εύκολα και έχουν επίγνωση της γοητείας που ασκούν στους άλλους. Είναι ειλικρινή, τίμια και καλοπροαίρετα, αλλά αν τα προδώσεις ή τα πληγώσεις, αντιδρούν με άσχημο τρόπο. Έχουν την τάση να κυριαρχούν συναισθηματικά στο ταίρι τους, ωστόσο αν το ταίρι τους προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, δεν το δέχονται... περισσοτέρα  ⇨  εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα!
Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Ταιριάσματα


 • Γη με Γη
  Όταν δύο γήινες Σελήνες ενωθούν, δημιουργούν μια πολύ σταθερή και ικανοποιητική σχέση, στην οποία υπάρχει σεβασμός, αλληλοκατανόηση και αγάπη. Αν ανακύψουν προβλήματα, θα οφείλονται κυρίως σε διαφορές πάνω σε πρακτικά ζητήματα ή κουλτούρας. Επίσης χρειάζεται που και που να κάνουν κάτι διαφορετικό για να τονώσουν την σχέση, αλλιώς η καθημερινότητα μπορεί να την φθείρει.

 • Γη με Νερό
  Συμπληρωματικό και αρμονικό ταίριασμα. Εδώ τα άτομα καταφέρνουν και εξισορροπούν την συναισθηματική φύση ο ένας του άλλου. Η σχέση χτίζεται πάνω σε τρυφερά συναισθήματα, εκτίμηση και κατανόηση. Η γήινη Σελήνη φέρνει πρακτικότητα και πρόγραμμα στην χαοτική ζωή του νερού.

 • Γη με Αέρα
  Η δυσκολία κατανόησης και η διαφορετική αντίληψη που έχουν για την ζωή, τους ανθρώπους και τις σχέσεις μπαίνει εμπόδιο στην δημιουργία μιας ευτυχισμένης ένωσης. Ο τρόπος που εκφράζουν τα συναισθήματα τους είναι πολύ διαφορετικός και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να καταφέρουν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλο.

 • Γη με Φωτιά
  Η ανάγκη της γήινης Σελήνης για ρεαλισμό, πρακτικότητα και σταθερότητα, έρχεται σε αντίθεση με την ιδιοσυγκρασία της φωτιάς που αναζητά την δράση και την περιπέτεια. Θα δημιουργούνται πολλές εντάσεις, κυρίως από πλευράς της φωτιάς με σκοπό την αλλαγή. Αυτό θα εκνευρίζει πολλές φορές την γη. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter