astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, ριζικές αλλαγές αναμένονται στον τομέα της εργασίας. Επιπλέον, αναμένεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και τη στάση σου γύρω από την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 φέρνει ευκαιρίες για επίτευξη στόχων, απόκτηση φήμης και ανέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 κάνουν τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις ιδιαίτερες και περίπλοκες. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 30/4/2024 έως τις 9/6/2024, αυξάνοντας τα επίπεδα της θέλησης και της σεξουαλικότητάς σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό).  Οι 2 πρώτες εκλείψεις και η τελευταία είναι ουδέτερες προς το ζώδιό σου. Αναμένεται, βέβαια, να σου φέρουν σκέψεις οι οποίες θα αφορούν στην οικονομική σου ζωή, καθώς επίσης και κάποια πρόσκαιρα άνευ σημασίας έξοδα.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του παρορμητικού σταυρού, γύρω στις 18-20 μοίρες του παρορμητικού σταυρού ή γύρω στις 9-11 μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού ή γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

Η τρίτη έκλειψη σε επηρεάζει πιο πολύ από όλες τις προηγούμενες εκλείψεις καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων που βρίσκεται απέναντι από το δικό σου ζώδιο. Η επιρροή είναι ακόμη μεγαλύτερη αν έχεις γεννηθεί κατά το τελευταίο 10ήμερο του ζωδίου της Παρθένου. Βρες, λοιπόν, τη χρυσή τομή μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Ζήσε συντροφικά, επικεντρώσου στη συμβίωση, χωρίς όμως να χάνεις την ελευθερία σου και την προσωπική σου ταυτότητα.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία της ζωής σου, συνδυάζοντας όσο γίνεται το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ενδοσκοπήσεις και να γνωρίσεις εις βάθος τον ίδιο σου τον εαυτό. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με την υγεία σου. Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να νοσταλγήσεις την ξεγνοιασιά του παρελθόντος.

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 φανερώνει ανασφάλειες σε σχέση με την ερωτική σου ζωή. Το διάστημα 5/8-15/8 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Οπότε, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου. Να εκφράζεσαι με σαφήνεια για να μην σε παρεξηγούν οι άλλοι.

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, ο οίστρος σου αναμένεται να εκτοξευθεί στα ύψη. Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας ενώ δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσεις και τους στόχους σου.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 καθιστά την επικοινωνία σου με την πατρική σου οικογένεια από δύσκολη έως προβληματική. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εκφράζεις ελεγχόμενα τη φυσική σου επιθετικότητα παρά να την απωθείς και να την θάβεις στα βάθη του υποσυνειδήτου σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με Κρόνο και Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 θα μπορούσες αν το ήθελες να συνάψεις έναν γάμο όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι ή να προχωρήσεις σε συμβίωση. Προσπάθησε να διατηρείς την ονειροπόλα φύση σου (σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή), χωρίς να χάνεις τον ρεαλισμό και τη γείωσή σου. Το διάστημα 11/3-5/4 σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη συναισθηματική σχέση. Γύρω στις 18/9 μπορεί να αισθανθείς ότι θα πρέπει να εναρμονίσεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα με την επιθυμία σου για αυτονομία και ανεξαρτησία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης είναι 2 μήνες που σηματοδοτούν ευχάριστες εξελίξεις και κινητικότητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα και στις συνεργασίες σου (βλέπε Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, πέρασμα Ερμή στον Υδροχόο, πέρασμα Άρη στον Υδροχόο και πέρασμα Αφροδίτης στον Υδροχόο τον Φεβρουάριο και Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, πέρασμα Αφροδίτης στους Ιχθύς και πέρασμα Άρη στους Ιχθύς τον Μάρτιο). Τα καλύτερα, όμως, έπονται για εσένα από τις 26/5 και ύστερα με την είσοδο του Δία στους Διδύμους και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Η εν λόγω διέλευση θα φέρει ευκαιρίες για εύρεση νέας εργασίας ή για επαγγελματική άνοδο, προαγωγή και αύξηση στις καθαρές αποδοχές σου, αν δεν προτίθεσαι να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.