astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 8 του μήνα, είναι τα δύο πλανητικά γεγονότα που χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο, η Αφροδίτη σε βοηθά να βελτιώσεις αισθητά τις συνθήκες που επικρατούν στην επαγγελματική αρένα και να ωφεληθείς κατάλληλα, καθώς οι πόρτες που χτυπάς ανοίγουν. Η σχέση και οι εξελίξεις γίνονται σημαντικό κομμάτι αυτή την περίοδο, ενώ ο Κρόνος πλέον σου φανερώνει την πραγματικότητα και σε οριοθετεί σε στο τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, κάνοντάς σε πιο σοβαρό και προσεκτικό, αλλά ταυτόχρονα ουσιώδη και αποτελεσματικό.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η νέα θέση του Ερμή από τον Τοξότη και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθούν να δραστηριοποιηθείς και να κινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τους φόβους και τα διλήμματά σου, αποκτάς καλύτερη κατανόηση του ψυχισμού και των βαθύτερων επιθυμιών σου και αρχίζεις να γίνεσαι πιο διεκδικητικό και επηρεάζεις με αόρατο τρόπο τον κοινωνικό σου κύκλο.

Καθώς ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η κινητική και αισιόδοξη διάθεση ενισχύεται με τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται στον Τοξότη, στις 22 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα και τα πράγματα διεγείρονται από την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Ίσως είναι μια περίοδος που δεν είσαι σε μια τέλεια κατάσταση αισιοδοξίας, καθώς υπάρχουν φόβοι για το μέλλον ή γεγονότα που ακόμη σιγοβράζουν, πράγμα που σε αγχώνει και σε ανησυχεί, όμως αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αρνητικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα ενεργοποιεί τον κοινωνικό σου κύκλο και κάνεις νέους φίλους και γνωριμίες, ενώ η  Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα και οδηγεί τις αποφάσεις σου σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον δέκατό σου σαφώς και ο μήνας ευνοεί πάρα πολύ τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, έχεις επιτυχίες με τους πελάτες σου και μπορεί ακόμη να έρθει και κάποιο είδος μπόνους που σαφώς θα σε κάνει ακόμη πιο χαρούμενο. Είναι ένα καλό διάστημα να ανανεώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σε βάθος ή ακόμη και να θέσεις καινούργιες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας ευνοεί καινούργια ξεκινήματα στο αισθηματικό κομμάτι, καθώς τώρα είναι μια περίοδος που ο φιλικός και ευρύτερα κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και μία καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, εφόσον βέβαια πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Με την Αφροδίτη όμως να μεσουρανεί στον χάρτη σου αυτόν τον μήνα, η αισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα και μπορείς να ανανεώσεις πλήρως τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε είσαι σε σχέση, είτε αναζητάς ένα ταίρι που θα σου κάνει την ζωή πιο ευχάριστη. Δεν αποκλείεται αυτόν τον μήνα να ξαναζωντανέψει μια φλόγα από το παρελθόν, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση στα αισθηματικά σου  και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή μια καινούργια γνωριμία που σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.