astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 8 του μήνα, είναι τα δύο πλανητικά γεγονότα που χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Η Αφροδίτη σε βοηθά σε πολλά επίπεδα, καθώς η γοητεία σου και ο μαγνητισμός σου αυξάνονται και πολλές πόρτες ανοίγουν τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, ενώ ο Κρόνος πλέον σου φανερώνει την πραγματικότητα και σε οριοθετεί σε στην καθημερινότητα, ενισχύει τις καλές σου συνήθειες, αλλά σε κάνει και πιο προσεκτικό ως προς την υγεία σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η νέα θέση του Ερμή από τον Τοξότη και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθούν να δραστηριοποιηθείς και να κινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια και τους στενούς σου συγγενείς, γίνεσαι πιο κατανοητικός και συζητήσιμος γενικότερα με το περιβάλλον σου, η εξυπνάδα και η ευφυία σου σε βοηθάνε να ανοίξεις πόρτες, πράγμα που μπορεί να σου φέρει και αύξηση στα εισοδήματά σου, αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά.

Καθώς ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η κινητική και αισιόδοξη διάθεση ενισχύεται με τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται στον Τοξότη, στις 22 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα και τα πράγματα διεγείρονται από την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Κινείσαι πάρα πολύ ανοιχτά, επικοινωνείς και μοιράζεσαι με σθένος και δύναμη τις ιδέες και τις απόψεις σου, με κίνδυνο όμως να δημιουργήσεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα που στην ουσία όμως συμφωνείτε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου και μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίοδο για να κάνεις μια νέα αρχή, ενώ η  Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα και οδηγεί τις αποφάσεις σου σε ένα νομικό σου ζήτημα ή σου ανοίγει τον δρόμο για θέματα εξωτερικού ή ανώτερων σπουδών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η καθημερινότητα στο επάγγελμά σου αλλάζει από αυτόν τον μήνα, αρχίζουν εμπόδια να υποχωρούν και καταστάσεις να ξεμπλοκάρουν, πράγμα που σε κάνει και να αισθάνεσαι καλύτερα στον χώρο της εργασίας σου, αλλά και να είσαι πιο αποδοτικός και σωστός. Νέες ιδέες έρχονται τώρα και μπορείς να αρχίζεις να τις υλοποιείς, ενώ παράλληλα και τα οικονομικά σου μπορούν να έχουν βελτίωση ή άνθιση. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να αρχίζει την περιοδεία της αυτόν τον μήνα από το ζώδιό σου, είναι μια πολύ θετική και ενισχυτική περίοδος και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς ο μαγνητισμός σου ανεβαίνει, οι άλλοι σου συμπεριφέρονται με όμορφο τρόπο, ακούς όμορφα λόγια και δέχεσαι εξυπηρετήσεις. Οι πόρτες του έρωτα είναι ανοιχτές, το κλίμα με το ταίρι βελτιώνεται σαφώς και αυτή την περίοδο είσαι πιο επικοινωνιακός και σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις, να κάνεις κοινά πράγματα με το ταίρι και να τονίσεις την κοινωνική δράση και τις εξόδους. Υπάρχει όμως και η ανάγκη αυτή την περίοδο να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου και την δική σου προσωπική αξία μέσα στην σχέση, πράγμα που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σαφώς χρειάζεται να συζητηθούν σοβαρά και να παρθούν ξεκάθαρες αποφάσεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.