astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 8 του μήνα, είναι τα δύο πλανητικά γεγονότα που χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, η Αφροδίτη σε βοηθά να έχεις μεγαλύτερη πέραση στις φιλίες και στον κοινωνικό σου κύκλο, οι μετοχές σου ανεβαίνουν και σου είναι πιο εύκολο να κυνηγήσεις την ατζέντα σου, ενώ ο Κρόνος πλέον σου φανερώνει την πραγματικότητα και σε οριοθετεί σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και γονέων.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η νέα θέση του Ερμή από το ζώδιό σου και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθούν να δραστηριοποιηθείς και να κινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για την ζωή σου και μέσα σου δουλεύει μια υποσυνείδητη ενέργεια που σου δίνει την δύναμη να εκφράσεις τον εαυτό σου σε βάθος και όσο ποτέ άλλοτε!

Καθώς ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η κινητική και αισιόδοξη διάθεση ενισχύεται με τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται και αυτοί στο ζώδιό σου, στις 22 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα και τα πράγματα διεγείρονται από την Πανσέληνο απέναντί σου στις 27. Το διάστημα που αρχίζει τώρα είναι πάρα πολύ κινητικό και δραστήριο, ασχολείσαι με πάθος και ενέργεια με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και καταφέρνεις να δεις καθαρά και άρα να πάρεις καθαρές αποφάσεις, τα θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα ενεργοποιεί υποσυνείδητα θέματα και οι ανασφάλειές σου μεγαλώνουν, ενώ η  Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα και οδηγεί τις αποφάσεις σου σε μια σημαντική προσωπική σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σημαντικός μήνας για τις συνεργασίες σου, κατά τον οποίο σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι και αναθεωρείς ιδέες που είχες για το πόσο καλή είναι μια συνεργασία σου ή για το τι θα μπορούσε να βελτιωθεί και να αλλάξει στην καθημερινότητα στην δουλειά σου. Οι φιλοδοξίες σου πάντως προχωράνε και κάποιες πόρτες ανοίγουν από εκεί που δεν το περίμενες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Καινούργιες γνωριμίες, έντονος μαγνητισμός και απρόβλεπτες εξελίξεις, καθώς ένα φιλικό σου πρόσωπο αρχίζει να σε βλέπει με ένα διαφορετικό βλέμμα και είναι πολύ πιθανό να νιώθεις το ίδιο και εσύ. Μια φιλική ή κοινωνική σου επαφή λοιπόν, μπορεί αυτόν τον μήνα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, όπως επίσης μπορείς να δεις μια παρελθοντική σου σχέση να επανέρχεται στο προσκήνιο και να διεκδικεί την καρδιά σου και τα συναισθήματά σου, με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να καταλάβεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς από την αρχή αυτό το πρόσωπο. Είναι μια περίοδος που σου δημιουργεί άγχος όμως ή που αυξάνει το άγχος που ήδη έχεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και βιαστικές αποφάσεις, καθώς ο πόθος και η παρορμητική σου φύση σε οδηγούν σε παράνομα και δύσβατα μονοπάτια. Από τα μέσα του μήνα και μετά όμως, θα καταφέρεις να λειτουργήσεις αποφασιστικά και με γνώμονα το πραγματικό όφελος για την ψυχή σου, ώστε να εκμεταλλευτείς την σωστή περίπτωση, καθώς οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, και να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.