astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 8 του μήνα, είναι τα δύο πλανητικά γεγονότα που χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, η Αφροδίτη σε βοηθά να φέρεις ξανά την ισορροπία και την αρμονία στην οικογένειά σου και να βελτιώσεις ή να αναδείξεις πρακτικά το ίδιο το σπίτι μέσα από μια επένδυση ή αγορά, ενώ ο Κρόνος πλέον σου φανερώνει την πραγματικότητα και σε οριοθετεί ως προς τα όνειρα που έχεις για το μέλλον και τώρα μπορείς να χτίσεις μια καλύτερη και πιο πρακτική φιλοσοφία ζωής.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η νέα θέση του Ερμή από τον Τοξότη και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθούν να δραστηριοποιηθείς και να κινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Είσαι πιο εύστροφος και άμεσος τώρα, βρίσκεις ιδέες και λύσεις που σου λύνουν τα χέρια και αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο ολιστικά γύρω από θέματα ψυχοσωματικής υγείας και ισορροπίας. Αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς είσαι πιο αισιόδοξος και φλερτάρεις περισσότερο.

Καθώς ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η κινητική και αισιόδοξη διάθεση ενισχύεται με τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται στον Τοξότη, στις 22 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα και τα πράγματα διεγείρονται από την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Η όρεξή σου για δουλειά αυξάνεται, είσαι πιο δραστήριος και αποτελεσματικός με ό,τι και αν καταπιάνεσαι και έχεις μεγάλα ποσά ενέργειας για να διαθέσεις στις επιδιώξεις σου. Πρόσεξε όμως γιατί είναι ένα διάστημα με αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτων λόγω βιασύνης, απροσεξίας ή ακόμη και από υπερκόπωση, καθώς μπορεί να νομίζεις ότι δεν έχεις ξεπεράσει το όριο των αντοχών σου. Η υγεία πάνω από όλα!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα ενεργοποιεί την αισθηματική σου ζωή και σε φέρνει πιο κοντά στην ικανοποίηση μιας προσωπικής σου επιθυμίας, ενώ η  Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα και οδηγεί τις αποφάσεις σου μετά από ένα μυστικό που σου αποκαλύπτεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ένας δυναμικός και γεμάτος ευκαιρίες μήνας για τα επαγγελματικά σου και αυτή την περίοδο μπορείς να πετύχεις περισσότερα από ό,τι νομίζεις, αρκεί να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να είσαι διπλωματικός. Αρκετές επικοινωνίες και συνεννοήσεις για θέματα εργασίας που μπορεί να φέρουν ίσως μια κάποια ένταση στην σχέση σου με συνεργάτες ή βοηθούς σου, αλλά και κούραση νοητική. Μην αμελήσεις προσωπικά κομμάτια λόγω της δουλειάς και της στοχοθέτησης. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μια σημαντική περίοδος αρχίζει για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα βγαίνεις από το καβούκι σου, φλερτάρεις και αφήνεσαι να σε οδηγήσει το κύμα των αισθήσεων, των και ενστίκτων, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις ισχυρές δονήσεις και να έλξεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε μια σταθερή σχέση ή σε γάμο, αυτή την περίοδο το ταίρι σου προσπάθεια να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη και σταδιακά να απελευθερωθεί από άγχη και αδιέξοδα. Η ορμητική σου διάθεση όμως και το ερωτικό σου ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την γοητεία σου και την προσφορά σου, θα δείξουν στον σύντροφό σου ότι είσαι η καλύτερη επιλογή. Η οικογενειακή σου ζωή αυτή την περίοδο βελτιώνεται άρδην και τα συναισθήματα εκφράζονται γλυκά και τρυφερά. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.