astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 8 του μήνα, είναι τα δύο πλανητικά γεγονότα που χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, η Αφροδίτη σε βοηθά να αισθανθείς βαθύτερα αυτό που αισθάνεσαι, να βιώσεις ίσως μια ακατάπαυστη επιθυμία που όμως δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, όχι τουλάχιστον με λογικά ή νόμιμα μέσα, ενώ ο Κρόνος πλέον σου φανερώνει την πραγματικότητα και σε οριοθετεί σε στο πώς εκφράζεις τον αληθινό σου εαυτό και σε πιο βαθμό.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η νέα θέση του Ερμή από τον Τοξότη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθούν να δραστηριοποιηθείς και να κινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο, την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην ζωή σου και στον τρόπο που κινείσαι ως προς το υλικό όφελος, αλλά και την αυτοπεποίθησή σου.  

Καθώς ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η κινητική και αισιόδοξη διάθεση ενισχύεται με τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται στον Τοξότη, στις 22 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα και τα πράγματα διεγείρονται από την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Τας οικονομικά σου γίνονται ακόμη πιο σημαντικά για σένα και ανάλογα με το πώς σκέφτηκες κατά τα μέσα του μήνα, τώρα αρχίζεις με πάθος και αποφασιστικότητα να εφαρμόζεις και να υλοποιείς τις ιδέες σου, ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13 του μήνα ενεργοποιεί με δύναμη και αποφασιστικότητα σημαντικές αποφάσεις γύρω από την ζωή σου, ενώ η  Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα και οδηγεί τις αποφάσεις σου σε οικονομικά θέματα ή ζητήματα με τον σύντροφο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αρχίζεις και σοβαρεύεις κάπως, αφήνεις έστω και τα τελευταία ψήγματα ανεμελιάς και ανασκουμπώνεσαι από αυτόν τον μήνα, πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και εξελίξεις που σε αναγκάζουν και μονοπωλούν τον χρόνο σου στην δουλειά. Ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, να κάνεις έξυπνες αγορές ή να σκεφτείς τρόπους να επενδύσεις το χρήμα σου καλύτερα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και αυτό επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής σου, σου δίνει όμως και την δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή και στο θέμα των σχέσεων, αν είσαι μόνος και ψάχνεις κάτι σοβαρό που μπορεί να σε συναρπάσει και να λειτουργήσει εις βάθος στον ψυχισμό και τις ανάγκες σου για έρωτα, πάθος και συντροφικότητα. Η αισθηματική σου ζωή ξεμπλοκάρει αρκετά τώρα που και ο Κρόνος ευθυδρομεί στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το φλερτ, τον ρομαντισμό, το σεξ και την έκφραση των επιθυμιών σου, ενώ παράλληλα είναι πιο εύκολο αυτή την περίοδο για σένα να μιλήσεις ξεκάθαρα και να ζητήσεις από την ζωή γενικότερα ή από το πρόσωπο ειδικότερα που σε ενδιαφέρει, αυτό ακριβώς που θέλεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.