astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 8 του μήνα, είναι τα δύο πλανητικά γεγονότα που χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τον ένατο ηλιακό σου οίκο, η Αφροδίτη σε βοηθά να φέρεις σε ισορροπία και να ενοποιήσεις διαφορετικές απόψεις και ιδέες που έχεις το τελευταίο διάστημα γύρω από διάφορα κοινωνικά θέματα, ενώ ο Κρόνος πλέον σου φανερώνει την πραγματικότητα και σε οριοθετεί σε ζητήματα οικονομικά και ατομικής δύναμης.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η νέα θέση του Ερμή από τον Τοξότη και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθούν να δραστηριοποιηθείς και να κινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τους φίλους σου, το κοινωνικό σου κύκλο ο οποίος διευρύνεται και με τις φιλοδοξίες σου που γίνονται πιο έντονες τώρα, καθώς μια σημαντική αλλαγή αρχίσει να διαφαίνεται σε κάποιον κομβικό τομέα της ζωής σου.

Καθώς ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η κινητική και αισιόδοξη διάθεση ενισχύεται με τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται στον Τοξότη, στις 22 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα και τα πράγματα διεγείρονται από την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Αρχίζεις να κυνηγάς πιο πρακτικά και ξεκάθαρα αυτά που θέλεις να πετύχεις, διεκδικείς επαγγελματικά και όχι μόνο και κάνεις ξεκάθαρες επιλογές σε αισθηματικά ζητήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, όπου μέσα από ένταση μπορεί κάτι καινούργιο να αρχίσει, ενώ η  Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα και οδηγεί τις αποφάσεις σου σε αισθηματικά ζητήματα ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Δυναμικός μήνας κατά τον οποίο μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στα επαγγελματικά σου κυριολεκτικά ή να ανανεώσεις μεταμορφώνοντας την κατάσταση που επικρατεί στην εργασία σου, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για σένα. Στα οικονομικά θέματα, μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρά ένα είδος επένδυσης. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Δεν είναι από τους πιο καυτούς μήνες όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αυτός ο μήνας, αλλά μπορείς να περιμένεις κινητικότητα στο φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σου κύκλο και κάλλιστα θα μπορούσες να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο, μέσα από ένα φιλικό σου πρόσωπο ή μέσα από το διαδίκτυο. Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις όμως και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου που τώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο και υπόσχεται πολλά.  Προσοχή πώς θα το χειριστείς καθώς η ανάγκη σου για δικαίωση μπορεί να θολώσει την κρίση σου εις βάρος της ανάγκης για συντροφικότητα. Το σίγουρο είναι ότι οι ορίζοντές σου ανοίγουν και μπορείς να φιλοσοφήσεις καλύτερα το εγκεφαλικό παιχνίδι των σχέσεων. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.