astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Κρόνου και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 8 του μήνα, είναι τα δύο πλανητικά γεγονότα που χρωματίζουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, η Αφροδίτη σε βοηθά να γίνεις πιο γλυκός στις επικοινωνίες σου και να συλλέξεις κομπλιμέντα, αλλά και διευκολύνσεις. Κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις, οι σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται, ενώ ο Κρόνος πλέον σου φανερώνει την πραγματικότητα και σε οριοθετεί σε σχέση με οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η νέα θέση του Ερμή από τον Τοξότη και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθούν να δραστηριοποιηθείς και να κινήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητά σου, τις επιθυμίες και τα προσωπικά σου σχέδια, αλλά και σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι σου και τα παιδιά σου. Τώρα είσαι πιο ξεκάθαρος γύρω από αυτά που θες, αλλά και πιο κατανοητικός και ελαστικός με τους άλλους.

Καθώς ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η κινητική και αισιόδοξη διάθεση ενισχύεται με τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται στον Τοξότη, στις 22 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα και τα πράγματα διεγείρονται από την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Είναι μια περίοδος που δίνεις μεγάλη ώθηση στις επιθυμίες, τα χόμπι σου και τα προσωπικά σου σχέδια, ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποια ρίσκα, καλό είναι να τα υπολογίσεις καλά, ενώ ταυτόχρονα σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους, τον κοινωνικό σου κύκλο και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ η  Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 του μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα και οδηγεί τις αποφάσεις σου σε θέματα φίλων και κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από αυτόν τον μήνα μπορείς να έχεις μια πιο καθαρή εικόνα των οικονομικών σου και να βάλεις σε καλύτερο προγραμματισμό την τακτοποίηση των οφειλών σου και των εκκρεμοτήτων σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να επανασχεδιάσεις την καθημερινότητα στην εργασία σου προς όφελος της οικογενείας σου και του προσωπικού σου χρόνου. Κέρδη μέσα από επικοινωνίες και επαγγελματικά ταξίδια υπόσχεται ο μήνας, ενώ προετοιμάζεις καλύτερα τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα μπορείς να φλερτάρεις και να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να εκφράσεις πηγαία και χωρίς ταμπού τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, χωρίς να περιοριστείς από τα κοινωνικά πρέπει ή τις προσωπικές σου αναστολές. Ένα νεαρότερο πρόσωπο μπορεί να θελήσει να σε προσεγγίσει και να διεκδικήσει λίγη από την φλόγα που κρύβεται στο βλέμμα σου και στις κινήσεις σου. Φρόντισε όμως να μην διακυβεύσεις την αρμονία και την προσωπική σου ακεραιότητα, ειδικότερα αν είσαι ήδη σε μια δέσμευση, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να δημιουργηθούν αναστατώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου. Γενικά είναι μια θετική περίοδος όμως για να ανανεώσεις την επικοινωνία και την καθημερινότητα με το ταίρι σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.