astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ, 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020
Ξεκινά περίοδος παρασκηνίου, εσύ όμως ετοιμάζεις πολλά νέα πράγματα.

Την Δευτέρα ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος «εχθρός» σου μοιάζει να είναι το άγχος σου. Όμως, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φέρνει αισιόδοξες προοπτικές, επαφές με σημαντικά πρόσωπα και γενικότερα βοήθεια ενός από μηχανής θεού.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη τα προσωπικά σου βρίσκονται σε τροχιά κίνησης. Από την Παρασκευή όμως η Αφροδίτη περνά σε μια θέση που ευνοεί τους Ιχθύς που συγκατοικούν με το ταίρι τους (όχι τόσο τους ελεύθερους Ιχθύς), παρότι η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από την Δευτέρα πιθανώς επωμίζεσαι ευθύνες άλλων και αυτό σε κουράζει στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ το Σάββατο ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα και σε βοηθά να κάνεις επαφές με σημαντικά πρόσωπα που σχετίζονται με την καριέρα σου, πρόσεξε όμως όσα λες.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.