astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020
Καινούρια δημιουργικά σχέδια, πρόσεχε όμως στο εξής τα έξοδα.

Εβδομάδα που αλλάζει τις ισορροπίες προς το καλύτερο για σένα, καθώς έχεις ευκαιρίες, αλλά και την τύχη με το μέρος σου, ενώ μέχρι τα μισά της εβδομάδας αναζητάς απαντήσεις μέσα σου. Μάλιστα, η συνάντηση Δία-Πλούτωνα απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες στο εξής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τρίτη και Τετάρτη οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ μέχρι την Πέμπτη το κλίμα είναι πιο ευχάριστο. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι πως η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, προλογίζοντας μυστικές σχέσεις, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις... Προσοχή λοιπόν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο τομέας των επαγγελματικών σου έχει ευκαιρίες, ακόμη και στα δύσκολα, ενώ από την Δευτέρα ο Άρης περνά στον Υδροχόο, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Συναντώντας τον Κρόνο μάλιστα σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! Κάνε καλή διαχείριση!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.