astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ, 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020
Πιο χαλαρές οι καταστάσεις, ενώ έχεις ευκαιρίες σχετικά με την καριέρα σου.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με διάθεση από μέρος σου να λειτουργήσεις σα μέλος μια ομάδας και να πετύχεις τα σχέδιά σου, όμως από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συνάντηση όμως του Άρη με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα όμως, από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους σε κάνει πιο… ζωηρό και εξωστρεφή στα φλερτ! Νέες γνωριμίες ευνοούνται!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας είναι μια θεαματική όψη που επιδρά όλη την εβδομάδα, έτσι κάποιοι Κριοί θα προετοιμάσουν μια πολύ σημαντική κίνηση για το επόμενο διάστημα.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.