astropedia.gr

ΛΕΩΝ, 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020
Νέα δεδομένα, αλλά και περισσότερες προστριβές με τους άλλους.

Από την Δευτέρα ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Μάλιστα, αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αρχές τις εβδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι θετικές ημέρες για τα ζητήματα που σχετίζονται με τα ζητήματα καρδιάς, ενώ οι του Ιουλίου δυσκολεύονται, καθώς στο εξής το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του με τον Άρη στον Υδροχόο. Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα φέρει πολλές γνωριμίες μέσω φίλων και ευκαιρίες για φλερτ!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα έσοδά σου έχουν δυνατότητες και η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω δείχνει πως έχεις πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά το επόμενο διάστημα μόλις λήξουν οι… καραντίνες, ενώ είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.