astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου. Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν θετικό καθώς μπορείς να γίνεις πιο πρακτικός και αποτελεσματικός σε σχέση με τις ιδέες σου και πώς μπορείς να πετύχεις καλύτερα τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου επιδιώξεις, ενώ παράλληλα ευνοείσαι σε θέματα σπουδών, ανώτερης εκπαίδευσης και έχεις θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά πρόσωπα και θέματα που έχουν να  κάνουν με το εξωτερικό.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στα επαγγελματικά και στην καριέρα σου και αρχίζει να αλλάζει η δημόσια εικόνα που προβάλεις. Με θετικά αποτελέσματα για σένα. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός με φιλικά πρόσωπα και να μην βασίζεσαι τόσο στις υποσχέσεις που παίρνεις αυτές τις μέρες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να φέρεις την διαφορά και να ξεχωρίσεις, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνεις πολύ καλά ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από την ομαδικότητα ή να αντιταχθείς στις κατευθύνσεις που παίρνεις από τον κύκλο σου. Ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα αλλά και αναθεωρήσεις στα εργασιακά σου και παρότι η εικόνα σου βελτιώνεται και η κοινωνική σου θέση ανεβαίνει, εσύ κρατάς ακόμη αρκετές αμφιβολίες. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν αδέλφια, συγγενικές σχέσεις ή κάτι που έχει να κάνει με ένα ταξίδι ή μια σύντομη μετακίνηση.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικά θέματα ή στον γάμο σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση και απρόοπτα στα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και ευκαιρίες για να εξελίξεις τα αισθηματικά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μήνας με πολλές εξελίξεις και έντονη δραστηριότητα στα επαγγελματικά σου, καθώς πολλά θέματα είναι ανοιχτά και τρέχουν και εσύ καλείσαι να τρέξεις και να προλάβεις τις εξελίξεις, αλλά και να αντιληφθείς τα νέα δεδομένα που αρχίζουν να διαμορφώνονται αυτή την περίοδο, όχι μόνο στην επαγγελματική αρένα, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να  διεκδικήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά και να σου δημιουργήσει προβλήματα ή να καθυστερήσει την ατζέντα σου. Αυτό το διάστημα μπορείς να κερδίσεις πολλά, σε υλικό και όχι μόνο επίπεδο, αρκεί να παίξεις τα χαρτιά σου σωστά και ψύχραιμα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο έχεις μια αναθεωρητική και φιλοσοφική διάθεση ως προς τις καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή και ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να πετάς στα σύννεφα, αλλά σε κάνει να θέλεις να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να εξετάσεις με λογική και σύνεση τα πράγματα. Το τρίγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και αργότερα με τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να συγκεκριμενοποιήσεις μια σχέση που έχεις, αλλά και να βιώσεις με τρόπο θετικό και ισορροπημένο, τον ρομαντισμό, το όνειρο και την αγάπη. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σε συνεπάρει και να αναπτερώσει το ηθικό σου, αν είσαι μόνος, από τα μέσα του μήνα και μετά, αλλά καλό είναι να μην πέσεις αμέσως με τα μούτρα και να εξετάσεις κάθε παράμετρο, καθώς το ίδιο διάστημα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.