astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν κατάλληλο και προσφέρεται για να επεξεργαστείς πρακτικά και να αντιμετωπίσεις θέματα σχέσεων και συνεργασιών μέσα από μια πιο κατασταλαγμένη και συγκροτημένη σκέψη που σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να οριοθετήσεις πολλά, ενώ παράλληλα αποκτάς περισσότερη αισιοδοξία ως προς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή σε οικονομικά θέματα και κυρίως στην διαχείριση των οφειλών σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου και να καταλάβεις καλύτερα τις προθέσεις τους ή και την κρυφή τους ατζέντα. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε απόψεις και πεποιθήσεις που μπορεί να θεωρείς ακρογωνιαίες στην κοσμοθεωρία σου, πράγμα που μπορεί να σε κάνει κάπως αυστηρό και απόλυτο και αρχίζεις να αναθεωρείς κάποιες από αυτές, βάζοντας λίγο νεράκι στο κρασί σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου και τα πιστεύω σου και να πάρεις ξεκάθαρα μια συγκεκριμένη θέση στις επικοινωνίες σου και στην επαφή σου με τους ανθρώπους και τις δικές τους ιδέες, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα από την πλευρά των άλλων και αυτό σε μπερδεύει, καθώς τα πολλά και διαφορετικά δεδομένα που εισπράττεις από τους άλλους δεν σε αφήνουν να κατασταλάξεις. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν την γενικότερη εξέλιξη και πορεία της ζωής σου και ίσως να σκεφτείς μια σημαντική επένδυση που θα σου λύσει προβλήματα και άγχη, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε οικονομικά θέματα και μπορείς να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση εσόδων και εξόδων, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση αλλά και ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις ένα σημαντικό θέμα που σε προβληματίζει στην σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να είσαι ρεαλιστικός και να βασιστείς σε πραγματικά δεδομένα ώστε οι φιλοδοξίες σου να μπορούν να υποστηριχθούν από μια σταθερή βάση και να μπορούν να είναι υλοποιήσιμες και όχι απλά όνειρα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου κύκλο μπορεί να σου δημιουργεί τελικά λανθασμένες εντυπώσεις και καλό είναι να είσαι σίγουρος και ξεκάθαρος με τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Υπάρχει ωστόσο εύνοια και βοήθεια από σχέσεις και συνεργάτες και θα καταφέρεις να κυνηγήσεις στόχους και να τους πετύχεις. Προσοχή σε νομικά έγγραφα και υπογραφές αυτόν τον μήνα! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Στα αισθηματικά ζητήματα, ο μήνας φέρνει ένταση και πάθος με το ταίρι και η Αφροδίτη σου δίνει την δύναμη και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ξεπερνώντας τον εγωισμό σου που σε κρατά, αλλά και να μάθεις περισσότερα για το αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς ανακαλύπτεις κρυφές του πτυχές. Από τα μέσα του μήνα και μετά, μπορεί στο μυαλό σου να υπάρξουν διλήμματα και ανασφάλειες καθώς είναι μια περίοδος που βασίζεσαι αρκετά στο ταίρι σου αλλά η συμπεριφορά του σου δημιουργεί κενά και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις, ζήλιες ή ακόμη και θυμός που ξεσπά. Δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, σαφώς χρειάζεται ηρεμία και γαλήνη για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μην επηρεάζεσαι από λόγια τρίτων και κουτσομπολιά. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.