astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν θετικό και ενισχυτικό ως προς το να παγιοποιήσεις τις σκέψεις σου και να αρχίσεις να εφαρμόζεις πρακτικά τις ιδέες σου έχοντας χειροπιαστά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου, αλλά και η προσωπική αίσθηση της αξίας σου περνάνε σε μια καλύτερη περίοδο και μπορείς να κινηθείς με ευελιξία που φέρνει κέρδος, αλλά καλό είναι να αποφύγεις κινήσεις που έχουν ρίσκο ή είναι ανορθόδοξες ή παράνομες αυτή την περίοδο. Αποκτάς αισιοδοξία ως προς θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικογένειας.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στο ζώδιό σου και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής σου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να ανανεωθείς πλήρως. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός καθώς δεν είναι απαραίτητο να τελεσφορήσουν όλες οι υποσχέσεις που σου δίνονται και καλό είναι να αφήνεις περιθώρια λάθους ή καθυστέρησης τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό σου, καθώς θα θελήσεις να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις κάποια θέματα εν όψει νέων δεδομένων που έρχονται.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να βάλεις άλλη μια φορά σε τάξη τα οικονομικά σου και να εξετάσεις τις ευκαιρίες που έχεις για επέκταση της δύναμής σου, της αξίας σου και της αγοραστικής ή επενδυτικής σου ικανότητας αυτή την περίοδο, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στο ζώδιό σου και η παρουσία της Αφροδίτης δημιουργούν αρκετή κινητικότητα και αναθεωρήσεις. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά το γνωστό μικρό καλάθι θα σου είναι χρήσιμο αυτές τις μέρες. Την τελευταία μέρα του μήνα ο κυβερνήτης σου Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου, την εργασία σου και την υγεία σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που αλλάζουν το μέλλον σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση με τον σύντροφο, αλλά και ευκαιρίες για οικονομικά ξεκαθαρίσματα και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια δυνατή αρχή μπορείς να κάνεις αυτόν τον μήνα σε πολλές πτυχές της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματικών σου, καθώς τώρα έχεις την δύναμη, την αποφασιστικότητα, αλλά και τις ευκαιρίες να πετύχεις τους στόχους σου και να έρθεις πιο κοντά στα ζητούμενά σου. Είναι μια περίοδος όμως που μπορεί να έχεις προβλήματα και θεματάκια από πρόσωπα που λειτουργούν στο παρασκήνιο και επιβουλεύονται την θέση σου ή την επιτυχία σου και καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε αυτούς που μπορεί να σου κάνουν τον φίλο μπροστά, αλλά κινούνται με διαφορετικό τρόπο πίσω από την πλάτη σου. Προσοχή σε οικονομικά θέματα και στην διαχείριση του πορτοφολιού σου, καθώς από τα μέσα του μήνα και μετά η κρίση σου θολώνει και κάνεις λανθασμένες κινήσεις, επενδύσεις ή αγορές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μαύρο σκοτάδι και βαθύ, σκοτάδι που καλύπτει και κρύβει παράνομους έρωτες και μοιραία πάθη αυτή την περίοδο. Απροσδόκητα και βασανιστικά μπαίνουν στην ζωή σου πρόσωπα από τα οποία δεν μπορείς να απομακρυνθείς, παρότι ξέρεις πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοιραίο! Μια παράλληλη ή απαγορευμένη σχέση σε απασχολεί και η λογική σου σταματά να λειτουργεί, το μυαλό σου βρίσκεσαι σε ταραχή και δεν ξέρεις ποια είναι η σωστή απόφαση που χρειάζεται να πάρεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.