astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν κατάλληλο για να έρθεις σε επαφή με αδέλφια και στενούς συγγενείς και να ξεκαθαρίσεις θέματα που μπορεί να είναι ακόμη μετέωρα ή να εδραιώσεις μια καλύτερη επαφή και να συσφίξεις σχέσεις με πρακτικό τρόπο, όπως επίσης να κάνεις συμφωνίες ή έρευνα γύρω από ένα θέμα που σε απασχολεί ή κάποια σύντομη αλλά πρακτικού ενδιαφέροντος μετακίνηση. Η Αφροδίτη είναι σύμμαχος στο πλευρό σου και σου ανοίγει πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές.  

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στα οικονομικά σου και να εδραιώσεις μια καλύτερη επαφή με την προσωπική σου αξία και τις δυνατότητές σου, ίσως μέσα από το να εκμεταλλευτείς πρακτικά ένα ταλέντο σου. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε συμφωνίες, δεν είναι απαραίτητο ότι θα προχωρήσεις κάτι που σου έχουν υποσχεθεί πρόσφατα και να είσαι και εσύ προσεκτικός με ό,τι υπόσχεσαι ή αναλαμβάνεις αυτή την περίοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με άτομα με τα οποία μοιράζεσαι κοινές απόψεις ή παρελθόν και να αισθανθείς όμορφα, να ανοίξει το μυαλό σου και η καρδιά σου ή να ξεκαθαρίσεις θέματα και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν α προχωρήσεις, καθώς μπλοκάρουν το νοητικό σου πεδίο. Ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα και αναθεωρήσεις σε οικονομικά ζητήματα και ενώ είσαι πιο σίγουρος πλέον για τον εαυτό σου, συνεχίζουν να σε απασχολούν ερωτήματα και να έχεις αμφιβολίες για τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις αυτή την περίοδο. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, νομικά ζητήματα και σοβαρές συμφωνίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα αυτοπεποίθησης, προσωπικής αξίας και σε οικονομικά ζητήματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση γύρω από σπουδές ή νομικά ζητήματα, αλλά και ευκαιρίες για ένα συναρπαστικό ταξίδι, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είναι μια περίοδος που ο μαγνητισμός σου μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματικών σου, καθώς τώρα μπορείς να δεις πόρτες να ανοίγουν και ευκαιρίες για κέρδος ή εξέλιξη να εμφανίζονται. Μια σημαντική συνεργασία μπορεί να λάβει χώρα προς τα τέλη του μήνα, ενώ κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείς να προετοιμάσεις κατάλληλα τα βήματά σου και να θέσεις καλύτερες βάσεις για να ενισχύσεις, να διατηρήσεις και να εξελίξεις θέματα που έχουν με την αξία που δίνεις τον εαυτό σου, στις υπηρεσίες που παρέχεις και στην γενικότερη εκτίμηση που χαίρεις από τους άλλους. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, μπορεί από τα μέσα του μήνα να εμφανιστούν υποχρεώσεις που νόμιζες ότι είχαν ήδη τακτοποιηθεί ή να ξοδέψεις χρήματα σε αγορές που όμως αργότερα θα μετανιώσεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σαφώς και τα αισθηματικά θέματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο. Μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις και να κάνεις ακόμη πιο συγκεκριμένη και λειτουργική την σχέση που έχεις και παράλληλα να δεις θετικές και μεγαλόψυχες κινήσεις από τον σύντροφο, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο την μεταξύ σας σχέση, ενώ αν είσαι μόνος, το επόμενο διάστημα φέρνει αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες που θα γράψουν στην ζωή σου και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μόνιμης σχέσης. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.