astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον έκτο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι θετικό ως προς το να βάλεις σε τάξη θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, να συζητήσεις με τα δικά σου πρόσωπα και να βρείτε μαζί λύσεις και ιδέες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου και αποκτάς βαθύτερη κατανόηση της προσωπικής σου αξίας και δύναμης και βλέπεις πιο καθαρά και αισιόδοξα την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς και να αναπτύξεις ή να διευρύνεις τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή με το κοντινό σου περιβάλλον, ενώ δεν θα ήταν άκαιρο τώρα να σχεδιάσεις ένα κοντινό, αλλά συναρπαστικό ταξιδάκι. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε συμφωνίες και συζητήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες με μέλη της οικογενείας σου ή σε αποφάσεις που πήρες και αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου, καθώς τώρα μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αλλαγές που δεν είχες προβλέψει.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να τακτοποιήσεις μια και καλή θέματα σπιτιού και να φέρεις και πάλι την ισορροπία ανάμεσα σε εργασία και προσωπικό χρόνο, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα και αναθεωρήσεις στα παραπάνω, όπως επίσης και στον τρόπο που πλέον σκέφτεσαι και αντιδράς στην καθημερινότητά σου και στα θέματα που προκύπτουν. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν σε οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες με τρίτα πρόσωπα και φορείς και αρχίζεις να κινείσαι πιο ελεύθερα και με σιγουριά στον ερωτικό τομέα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις ή στις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση αλλά και ευκαιρίες για εξέλιξη σε επαγγελματικά θέματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σημαντικός μήνας τόσο για τις επαγγελματικές σου εξελίξεις όσο και την οικογενειακή σου ζωή που αυτή την περίοδο μπορεί να έρθει σε δεύτερη μοίρα λόγω του χρόνου που αφιερώνεις στην καριέρα σου και την προώθηση των στόχων και των επιχειρηματικών σου σχεδίων. Είναι καλή περίοδος για να δώσεις μεγαλύτερη βάση και να αξιοποιήσεις την επικοινωνία και την ενημερωτική δράση στην εργασία σου και να δικτυωθείς καλύτερα με το άμεσο περιβάλλον σου και με τους καθημερινούς σου πελάτες ή ακόμη και να ζητήσεις την βοήθεια ενός συγγενικού σου προσώπου ή να το εντάξεις στην επιχείρησή σου, αν είσαι αυτοαπασχολούμενος. Στα οικονομικά σου υπάρχει εύνοια και βλέπεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η περίοδος καθιστά ακόμη πιο σημαντική την αισθηματική σου ζωή και η ανάγκη σου για επιβεβαίωση και ικανοποίηση γίνεται μεγαλύτερη τώρα. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, αλλά για να έχεις αυτό που θέλεις, θα χρειαστεί να επεξεργαστείς βαθύτερα τις δικές σου προσωπικές ανασφάλειες, να μην τις προβάλλεις στο ταίρι ή στην εκάστοτε γνωριμία που θα κάνεις αυτόν τον μήνα και σαφώς να αποφύγεις τις ζήλιες που μόνο καλό δεν θα κάνουν αυτή την περίοδο, ενώ το μόνο που μπορείς να πετύχεις μέσα από την ζήλια, είναι το να υποφέρεις εσύ περισσότερο. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.