astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον ένατο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό και σε βοηθά να διαμορφώσεις αντικειμενικές και συμπαγείς απόψεις για τους άλλους και μπορείς να καταλάβεις εύκολα τα κίνητρα και τις προθέσεις τους, ενώ παράλληλα ο ίδιος εκφράζεις τον εαυτό σου πιο άνετα όσον αφορά τις επιθυμίες σου και τα σχέδιά σου, χωρίς να σκέφτεσαι τόσο πολύ την αντίδραση των άλλων.  

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στην καθημερινότητά σου, να βάλεις ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο έτσι ώστε να το τηρήσεις και να δώσεις νέα πνοή στην εργασία σου και άλλο ρυθμό στις υποχρεώσεις σου. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε υπογραφές και συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου τονίζουν την ανάγκη να φέρεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή και στην σταθερή σου σχέση και ταυτόχρονα βλέπεις από την άλλη πλευρά (σύντροφος ή συνεργάτης) ότι είναι πιο ανοιχτός και θέλει να σε ακούσει, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα στην καθημερινότητά σου και σε άλλες υποχρεώσεις και αυτό σε αποσπά από βασικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν φίλους, κοινωνική δικτύωση και φιλοδοξίες.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα στο πώς οργανώνεις και διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, νέες ιδέες στον τομέα της δουλειάς, αλλά και μια νέα αντιμετώπιση στο πώς χειρίζεσαι θέματα υγείας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει ένταση αλλά και ευκαιρίες για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να δώσεις την κατεύθυνση που θέλεις στην ζωή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οφείλεις αυτόν τον μήνα να είσαι πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες και συμφωνίες που κλείνεις καθώς πολλά μπορούν να αλλάξουν, να μπερδευτούν ή να καθυστερήσουν με την αναδρομή του Ερμή από τα μέσα του μήνα και μετά. Είναι μια περίοδος που σταδιακά σε απελευθερώνει όμως από εμπόδια στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και παίρνεις τα πάνω σου σε σχέση με επαγγελματικά σχέδια αλλά και στην προσωπική σου ζωή.  Βρίσκεις τώρα την βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι από πρόσωπα που μπορεί να είναι κλειδιά στα ζητούμενά σου και έτσι μπορείς να χαλαρώσεις και να αναπνεύσεις πιο ελεύθερα και δημιουργικά. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ερωτική σου ζωή παίρνει σαφώς τα πάνω της και μπορείς να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό και τις πραγματικές σου ανάγκες αυτόν τον μήνα! Υπάρχουν βέβαια πολλά θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν με το ταίρι σου, θέματα καθημερινότητας και κοινών αποφάσεων που χρειάζεται να παρθούν, αλλά ίσως να μην είστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος και να μην βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, αλλά ξέρεις καλά πώς να χειριστείς τις καταστάσεις και με λίγη υπομονή και με αρκετό ερωτισμό, κάθε παρεξήγηση και εμπόδιο θα εξαφανιστούν. Προσοχή τις ημέρες της Πανσελήνου στο ζώδιό σου, για να μην κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.