astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον όγδοο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι δραστήριο και φέρνει πρακτικά αποτελέσματα στην εργασία σου και σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις, που τώρα μπορείς να τις διεκπεραιώσεις άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα αυτές τις μέρες μπορείς να βελτιώσεις αισθητά το σπίτι και τον χώρο σου, αλλά και να απολαύσεις ήρεμες και τρυφερές στιγμές με τα οικεία πρόσωπα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στα αισθηματικά σου και να θέσεις βάσεις για να εξελιχθούν το προσωπικά σου δημιουργικά σχέδια. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός στην καθημερινότητά σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, καθώς πολλά μπορούν να πάνε στραβά και κάθε λεπτομέρεια έχει την σημασία της, ειδικά σε θέματα εργασίας και ευθυνών.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε απασχολούν και σέρνονται κατά έναν τρόπο στην καθημερινότητά σου και καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να έχεις υπομονή απέναντι σε εντάσεις και εξάρσεις στον χώρο της εργασίας σου, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα και ανάγκες σε προσωπικά σου θέματα και χρειάζεται να αναθεωρήσεις απόψεις και την στάση που κρατάς με τους άλλους ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εμπόδια στα σχέδιά σου. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν την καριέρα σου και την κοινωνική σου θέση.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε αισθηματικά θέματα και μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα και αυθεντικά τον εαυτό σου μέσα από μια νέα γνωριμία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση και άγχος, αλλά και ευκαιρίες για να αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή ένας κρυφός σου εχθρός,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλές καταστάσεις αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν σταδιακά και όσο προχωρά ο μήνας και μπορείς να δεις πιο καθαρά τα επαγγελματικά σου σχέδια και να στοχεύσεις στην επιτυχία. Μέχρι τα μέσα του μήνα μπορείς να διεκπεραιώσεις δουλειές και υποχρεώσεις με σαφήνεια, αποτελεσματικότητα χωρίς να σου διαφεύγουν λεπτομέρειες, αλλά αργότερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε παρανοήσεις και αστοχίες που φέρνουν μπερδέματα τόσο στην δουλειά σου, όσο και στην καθημερινότητα της ζωής σου ή στην σχέση σου με συνεργάτες και περιβάλλον. Η ανάγκη σου αυτόν τον μήνα να ανανεωθείς και να επιχειρήσεις κάτι καινούργιο που μπορεί να ενέχει και κάποιο ρίσκο, είναι μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως. Αυτό δεν είναι κακό, αντιθέτως μπορεί να σου ανοίξει καινούργιες πόρτες, αλλά χρειάζεται να κινηθείς με προσεκτικά βήματα και βασιζόμενος σε πραγματικά δεδομένα, χωρίς να παρασύρεσαι από ιδέες και λόγια.. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή γίνεται πιο βαθιά και ικανοποιητική όσο αφορά την σταθερή σου σχέση και αυτή την περίοδο ευνοούνται κινήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου και δημιουργούν μια γλυκιά και τρυφερή ατμόσφαιρα. Από τα μέσα του μήνα και μετά μάλιστα, η ανάγκη σου να εκφράσεις το ερωτικό στοιχείο γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και είναι μια ευνοϊκή περίοδος, αν είσαι μόνος, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα γεμίζει με πάθος την ζωή σου και θα φέρει την υπόσχεση για εξέλιξη και μέλλον, ενώ αν είσαι σε σχέση, τότε η περίοδος αυτή ανανεώνει την φλόγα με το ταίρι σου μέσα από κοινές δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε ξανά ζωντανοί και φέρνουν παλμό στην σχέση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.