astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου στα επαγγελματικά σου σχέδια τα οποία προχωράνε μέσα από έξυπνα στοχευμένες κινήσεις που κάνεις, ενώ ταυτόχρονα κάνεις πολλές επαφές και συνεννοήσεις αυτές τις μέρες που μπορούν να σε δικτυώσουν καλύτερα σε ομάδες και σκοπούς που υποστηρίζεις. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο το άγχος σου αυξάνεται και συνειδητοποιείς ότι δεν είναι όλοι φίλοι σου και ότι θα πρέπει να προσέξεις τώρα λίγο περισσότερο τι λες και σε ποιον. Τα μυστικά που θα μάθεις μέχρι το τέλος του μήνα, φρόντισε να μην τα αποκαλύψεις.

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό φυσικά είναι καλός οιωνός για πάρα πολλά πράγματα. Ο μαγνητισμός σου ελκύει τα άτομα που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο για να σε βοηθήσουν στους στόχους και τα σχέδιά σου και σε προσωπικό επίπεδο δέχεσαι βλέμματα και προτάσεις που θα τις λάβεις σίγουρα υπόψη. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μεταφέρει τον μαγνητισμό της στο πορτοφόλι σου, τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά και τώρα μπορείς να σκεφτείς μια αγορά που βελτιώνει την εμφάνισή σου ή την αυτοπεποίθησή σου. 

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να δράσεις καίρια και αποτελεσματικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου, με το σπίτι σου και με την οικογένειά σου, προσοχή όμως σε εντάσεις, εγωισμούς και απόλυτες συμπεριφορές.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας και σε φέρνει αντιμέτωπο με ξαφνικά γεγονότα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς με αποτέλεσμα να καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες αλλά και να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις ψύχραιμες και λογικές που θα σε οδηγήσουν σε χειροπιαστά και πρακτικά αποτελέσματα κατά την πορεία του καινούργιου σεληνιακού μήνα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια ήρεμη περίοδος για τα επαγγελματικά σου, η οποία δεν προμηνύει ιδιαίτερες εξελίξεις, πράγμα που σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με άλλους τομείς της ζωής σου που ίσως έχουν μείνει πίσω, όπως η αυτοβελτίωση, οι σχέσεις ή η περιποίηση του σώματος και η ξεκούραση του μυαλού. Στα οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες και άνοδος και ίσως δεχτείς κάποιο σημαντικό δώρο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για την αισθηματική σου ζωή με την Αφροδίτη να σου χαρίζει απλόχερα τον μαγνητισμό της για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή την περίοδο μπορείς να βελτιώσεις την σταθερή σου σχέση με θεαματικό τρόπο ή ακόμη και να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και να ερωτευτείς παράφορα, αν είσαι μόνος και σε αναζήτηση συντρόφου. Τίποτα δεν γίνεται όμως από μόνο του και να δεν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, τότε απλά θα αναγκαστείς να αρκεστείς σε ψίχουλα αγάπης και να χάσεις όλο το πακέτο που μπορεί να σου προσφέρει ο μήνας. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.